Offtopic

Forum

nećeš ti @magy nikad biti domaća u Osijeku...
takvi poput tebe su sjebali ovaj grad
MacaPapucharica

ja @magy obožavam!!!

mmmmmmmm i ja tebe seceru:)
justice

ooooooo bosna jeeee majkaaa mojaaa,bosna je zivot moj,odoh odoh brate moj majciiiiiiiiiiii rodzenojjjjjjjjjjj:-)))) jooooj mi bosanci legende,em smo lijepi,em smo sposobni sta ce glupi sokci,osim konja i zaprezni kola,psttttttttttt glupsoni,dok glupi sokac na konju jashe bosanac vozi e klasu mechave;-)
adebisi-jug2

Svebor

samo ću reći:
240 milijuna kuna za jebenu dvoranu, a u tobožnjem sveučilišnom gradu po nekoliko fakulteta dijeli jednu zgradu. pa su lijepo predavanja u 8 u 12 i 4 popodne...

jebo ih rukomet sve skupa! mafija prokleta, fuj!
marš!

sitnica...prvo je đapić htio za 800 mil. kuna gradit dvoranu :)

Ljudi(samo pametni na forumu,al ima ih jakoo malo) ma pustite debelog djapica i bolesnog glavasa,uvlakivacicu i sponzorusu borzanicu,te podmitiljivog matkovica......nevredi se sekirat...ja sam odustala od toga..
magy

justice

ooooooo bosna jeeee majkaaa mojaaa,bosna je zivot moj,odoh odoh brate moj majciiiiiiiiiiii rodzenojjjjjjjjjjj:-)))) jooooj mi bosanci legende,em smo lijepi,em smo sposobni sta ce glupi sokci,osim konja i zaprezni kola,psttttttttttt glupsoni,dok glupi sokac na konju jashe bosanac vozi e klasu mechave;-)

"magy", budeš li nastavila ovako lajati neka agresivnija verzija Pravednog će ti oprati usta sapunom, a možda i namjestiti spolovilo.

Tagovi