Udar na ego

Društvo, politika

Udar na ego

Nevjerojatno je koliko jedan post može nekoga piknuti da autor posta završi na ignore listi... :D
ne bi to bilo ništa čudno da osoba ne naginje ka 30ima..no ima nas svakakvih... :lol:
da sam na njegovom mjestu, više bi se brinula o reputaciji koju širi gdje god se pojavi nego o jednom postu osobe koju uživo nije niti upoznao...

Kako Vi stojite s ignoriranjem ( pisanim, mentalnim) članova foruma, koliko njih je Vas ignoriralo !?!?
...samo oni koje sam ja prvo sebi stavila na "ignore"...
samo jedna osoba koja više nije na forumu mi je na ignore listi ... LOL
Ja nikoga ne ignoriram, volim sve pročitati. :) No, nikad me nitko nje toliko "piknuo" da bih razmislila o ignoriranju.

Ne mogu shvatiti ljude koji se živciraju oko foruma, postoji jednostavan iksić u gornjem desnom kutu uz čiju se pomoć može u sekundi vratiti u stvarni svijet...
Ma kakav ignore kakve budalaštine, pa volim pogledati kakve ljudi gluposti sve mogu napisati, neki su svakim postom sve gluplji.
nake_rado

Ma kakav ignore kakve budalaštine, pa volim pogledati kakve ljudi gluposti sve mogu napisati, neki su svakim postom sve gluplji.

Hehe... ma ovdje je jos dobro, u usporedbi s budalastinama koje mozes procitati na nekim drugim forumima, recimo Index-ovom forumu. Ponekad samo citam i placem od smijeha.
A kako na forumu bas i ne pisem previse (a i vecinom citam vijesti i clanke), nemam potrebu nikoga stavljati na ignore listu....
tonya

Ja nikoga ne ignoriram, volim sve pročitati. :)

Potpisujem, svaki komentar je dobro došao, ako je dobar još bolje :) .

Re: Udar na ego

Šta ja znam... Ne ignoriram (još) nikoga :D.. Vi starosjedioci na forumu bi još i mogli... Iako, mi se neki čine dosta agresivni, pa se onda ne upuštam u raspravu... :secret:
o čem se tu radi?

:D
Frost

o čem se tu radi?

o lubenicama,života mu :shock: :lol:
nikog ignorirala,mene jedna osoba ,nikad mi neće biti jasno zašto,svi smo različiti pa se time ne zamaram

Ne želim nikoga ignorirati, ponekad me zabavlja čitati kretenske postove, a nekad ih jednostavno preskočim, ako mi se baš ne da zamarati. Ne mogu vjerovati da ljudi mogu tako pop... zbog nečijih postova, zato što netko ima drugačije mišljenje o nečemu ili sl. To mi je presmiješno... :)
Moja:

Ignore lista
axe
magy

(ne mogu trpit gluposti ovih ljudi)

Ignoriraju me:

Ignoriran od
Nitko

(bio sam na ignore neke 2 koke al me valjd maknule, ko će ga znat)

on topic. na ignore ću stavit svakog ko me sekira i ko se ne zna ponašat i pri tomeje zatucan, glupav, nepismen i ne zna osnove ophodnje s ljudima. mislio sam stavit još par ljudi na ignore al prema njima imam još kakvo takvo pozitivno mišljenje i nema veze što se ama baš nikad ne slažem s njima bar se trude branit svoje neke stavove koliko oni bili ......... :)
na ignore nemam nikog iz istih razloga kao i vi, volim se smijati raznoraznim budalaštinama ljudi koje bi vjerojatno u real lifeu stavio na debeli ignore. postoje ljudi koje inimno cijenim iako se u većini stvari totalno ne slažem s istima, poput malog ivce. a opet postoje ljudi poput axe-a ili spina (iako i dalje vjerujem da je to jedna osoba) za koje nebi volio ni da su mi u blizini. ignoriran sam od neke tine_vu. niti znam ko je to niti znam zašto.
ja nemam nikog na listi.....
niti me posebno pogađa ono što netko napiše.....
....a jel mene netko ima..nemam pojma..
Frost

o čem se tu radi?

Mogu ja tebi i screenshotat, staviti na imageshack, te linkati na forum da se sličica vidi... ako ti je nešto nejasno jel.... nije mi bad za napraviti stvarno...
sokrat

ja nemam nikog na listi.....
niti me posebno pogađa ono što netko napiše.....
....a jel mene netko ima..nemam pojma..

vidiš i to samo odi na mojprofil piše ti dolje ignoriran od
gaap

evo pogledao sad prvi put kome sam na ignore i imam što vidjeti

Ignoriran od
8

di je osmica??? nema ga godinama!?

edit: sad mi je jasnije... http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=11271

dobio crveni, zajedno sa danicom i tamnom stranom, nakon ranojutarnje prepirke ako se ne varam...

Nemam nikoga na ignore, a niti je mene tko stavio na tu listu.

Bilo je situacija gdje sam bila popljuvana, ali, zaboli me za to.
Primjetila sam da otkad se većina nas zna osobno i otkad pijemo zajedno (dobro, ja sam samo tri puta bila sa forumašima), nema više toliko prepirki i međusobnog maltretiranja.

Tagovi