zanima me gdje ima da se kupi veliki plisani medoo?
tj.gdje ima naveci izbor ??? trebam za poklon kupiti jednog velikog Meduuu... ali neznam gdje ima nejveci izbor ...primjetio sma u emezzeti da ima dosta ali dali vi mozda znate gdje jos ima?!
plisani medo??
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
bilo je u superu u prizemlju odi vidi
Nema li u onoj trgovini u pothodniku? Kad uđeš dolje, ispred Name?
Frost
Nema li u onoj trgovini u pothodniku? Kad uđeš dolje, ispred Name?
Mislim da tamo nema tako velikih stvari.
Ma gledaj samo u tim velikim trgovinama, i možda neki turbo limač.
e hvala vamm... puno ste mi pomogliii
donatium
Sada plati pivo.
Dylandonatium
Sada plati pivo.
pa moze...
pikolo na vinkovackoj?
donatiumU Lici imaš dosta velikih primjeraka na izbor, ne moraš ih ni kupiti... Lijepo urokaš medu, odereš, napuniš plišom, spužvom, vatom il čime već god i imaš ooooogromnog prirodnog medu.... Takvog u trgovini sigurno nećeš naći ;-)
trebam za poklon kupiti jednog velikog Meduuu... ali neznam gdje ima nejveci izbor ...
OligofreniDikobrazoiddonatiumU Lici imaš dosta velikih primjeraka na izbor, ne moraš ih ni kupiti... Lijepo urokaš medu, odereš, napuniš plišom, spužvom, vatom il čime već god i imaš ooooogromnog prirodnog medu.... Takvog u trgovini sigurno nećeš naći ;-)
trebam za poklon kupiti jednog velikog Meduuu... ali neznam gdje ima nejveci izbor ...
Mišonja ti si pviti bojestan....probaj u turbo limaču
Interšpar, Impercop... i tak to...
ja sam isto to tražio...
i obišao sam večinu ovog gore navedenog...i njveći sam u emezetti našao..za nekih 250 kn...
i obišao sam večinu ovog gore navedenog...i njveći sam u emezetti našao..za nekih 250 kn...