Kohorta i STV

Kultura, zabava, sport, hobby

Kohorta i STV

Kada pomislim da je Slavonska TV dosegnula dno profesije (a oni se stvarno trude, žestoko trude) oni me ugodno iznenade i urade nešto još gore od svega prethodnog. Ovakvo glorificiranje huliganstva i divljaštva kakvo sam danas vidio u emisiji posvećenoj Kohorti, nisam vidio za svoga života i mislio sam da takvo što nije moguće. Pustiti kretene koji se hvale svojim opijanjima, razbijanjima, divljanjima da govore čak i na ovakvoj TV i stvarati od njih heroje borbe za Hrvatsku mogu samo tipovi koji su potpuno izgubili kompas. Užas !!!
Scacchi

i stvarati od njih heroje borbe za Hrvatsku mogu samo tipovi koji su potpuno izgubili kompas. Užas !!!

Ovime si ti dosegao dno dna.

Re: Kohorta i STV

Scacchi

Kada pomislim da je Slavonska TV dosegnula dno profesije (a oni se stvarno trude, žestoko trude) oni me ugodno iznenade i urade nešto još gore od svega prethodnog. Ovakvo glorificiranje huliganstva i divljaštva kakvo sam danas vidio u emisiji posvećenoj Kohorti, nisam vidio za svoga života i mislio sam da takvo što nije moguće. Pustiti kretene koji se hvale svojim opijanjima, razbijanjima, divljanjima da govore čak i na ovakvoj TV i stvarati od njih heroje borbe za Hrvatsku mogu samo tipovi koji su potpuno izgubili kompas. Užas !!!

to je dokumentarni film koji eto pogledaju i oni koji ne mogu to smisliti. hvala sto si gledao :lol:
gledao sam film na STV-u, baš je dobar. svaka čast.

ovaj dokumentarac bas ne sluzi na cast Kohorti!

Callistemon

ovaj dokumentarac bas ne sluzi na cast Kohorti!

A gle u prošlom sistemu bilo je svega, tuče s tadašnjom milicijom su postale uobičajne pred svaku utakmicu.

Film je dobar, ne treba suditi nekom samo ako se nekad potuče, jer Kohorta je imala i ima mnogo humanitarnih akcija, od davanja krvi preko uređivanja grada do skupljanje novca za razno-razne akcije.

Dobri su to momci :wink:

Tagovi