tečaj kuhanja

Društvo, politika

tečaj kuhanja

hmmm ne znam dali je ova tema već bila..ali ako je..ispričavam se.... ja ju nisam uspjela naći...

evo moga pitanja.... dali itko zna,jel se igdje u osijeku može prijaviti na neki tečaj kuhanja????.. ja sam tražila na netu ima samo neka škola kuhanja u zagrebu i splitu...ali to mi je iskreno predaleko....
jaoo..baš sam pričala s legicom o tome..i ja bih upisala taj tečaj.ajd ak saznaš jel ima-javi
kupis kuharicu na kiosku , citas i kuhas...i eto ti teca..jeftinog

Re: tečaj kuhanja

Harmonija (zdrava hrana, makrobiotika) je svojevremeno organizirala tečajeve u suradnji s Makronovom iz Zg...ne znam da li vas to zanima, a niti da li to jos uvijek rade!
a znam to mogu svakako... ali to nije to... ja bi baš na neki tečaj di ti pravi kuhar to sv elijepo objasni i pokaže...
eee ovo sam još čekala...mislim da takav tečaj ne postoji...bar ja nisam čula za njega ali evo dobra ideja za nekog kuhara koji ima strpljenja za nekog učiti
nema tečaja
a ne kužim zašto bi plaćala, osim ako ne želiš da ti ide u radnu knjižicu????

coolinarka, a ako nešto ne ide od ruke imaš raznih foruma pa pitaš :)
i ja mislim da nema tečaja, ali uvijek se vrijedi raspitati ako želiš...

nego, imam ti ja onu školu kuhanja, jako debela knjiga, sa puno objašnjenja, slika i sve korak po korak...
mogu ti posuditi da pogledaš pa ako misliš da je ok, možeš si kopirati...

iako, što se tiče onih "savjeta" i trikova, najbolje su ti stare kuharice od prije 40 godina u kojima su tajne koje bake znaju, al ne odaju ;)
Čekaj, nije li to znanje već sadržano u genetskoj strukturi žena?
da da je ugradeno negdje duboko al ja to ne mogu iskopati,hihih
je kakvo su ovo tu jela,pa bi neka jednostavnija
pa, iskreno, nema boljeg načina nego sa mamom, bakom, svekrvom :D zajedno kuhati :)
a znaaam... ma kuham ja i doma...sad kad sam pauzirala god sam kuhaval doma cijelo vrijeme... i stvarno mi se svidjelo to experimentiranje sa hranom...ali htjela bi tak na neki tečaj... ali očito nea u osijeku nikaj takvoga....
bazooka_joe

Velika zabluda ili neke to jako dobro prikrivaju.
bazooka_joe

Čekaj, nisu li najbolji kuhari na svijetu muškarci? Znači u vašoj genetskoj strukturi se to krije :lol:
lufus

bazooka_joe

Velika zabluda ili neke to jako dobro prikrivaju.

mi cesce kuhamo zato sto moramo , nego zato sto volimo...treba vas muske bundeve nahranit tri puta dnevno...da nije tako zdrali bi cips i hamburgere svaki dan i riknili sa 35 i onda di smo mi jadne...osim toga tu su i deca , a ako ih vi hranite i oni bi jeli samo cips i hamburgere i onda imas debelu djecu...lako je bit muski kuhar...nist nemoras osim kuhat...ajme posla za popizdit
obnavljam temu!
ima li tečaja kuhanja -bilo kakvog specijalizirano za narodno kuhanje,vegetarijansko, sve u kompletu.. svejedno mi je glavno da naučim od a do ž..od odabira namirnica i kombiniranja do posluživanja.
ja održavam tečaj kuhanja iskljućivo za žene
prijave se vrše u prozirnim haljinama, ispod kojih prijavljenice ne smiju imati ništa :))
sumnjam da išta znaš skuhati osim kakvu glupu foru..
ali siguran sam da u jednom od učilišta,pučkih škola i sl. u gradu barem jedna ima dobra tečaj kuhanja pa nek se malo to sazna.
sumnjaj ti i dalje

Tagovi