Iako je osječki GPP planirao da do kraja 2008. godine svi putnici koji koriste gradski prijevoz imaju novu beskontaktnu karticu, brojni će i u siječnju koristiti stare pokazne karte s novim papirnatim talonima.
Od uvođenja beskontaktne naplate gradskoga prijevoza (1. kolovoza) s butrama je bilo raznih problema koji su kulminirali nedostatnom narudžbom jer GPP-ov bivši direktor nije pravodobno ugovorio stalnog izrađivača kartica.
ma ideja je u principu super ali jednostavno mora postojat i karta u 1 smjeru, recimo ja sam došao u osijek u posjet nekome i moram od kolodvora do bolnice tramvajem, za tu rutu koja bi me po butri izašla 5kn ja moram dat 40 pa dobro ko je onda tu lud ?
mene samo zanima tko će financirati gubitak i kako će ga opravdati
a ovo što je mons rekao@ što naprimjer s turistima??? kupovat butru.. nooot???
neisplativo
ja sma neki dan obišla 3 kioska da bi našla stare karte, samo da ne moram kupovati čudo tehnologije
ma ideja je u principu super ali jednostavno mora postojat i karta u 1 smjeru, recimo ja sam došao u osijek u posjet nekome i moram od kolodvora do bolnice tramvajem, za tu rutu koja bi me po butri izašla 5kn ja moram dat 40 pa dobro ko je onda tu lud ?
Uvijek možeš vratit samu kartu i dobit nazad kauciju plus taj iznos koji ti je ostao na njoj, rekli bi oni.
Uvijek možeš vratit samu kartu i dobit nazad kauciju plus taj iznos koji ti je ostao na njoj, rekli bi oni.
znaci moras se šetat do gppa pa kupit butru, pa se provozat, pa nazad vratit butru da ti vrate pare i to sve zbog 2 voznje, za to vrijeme provedeno kupujuci i vracajuci butru mogu se i prosetat
znaci moras se šetat do gppa pa kupit butru, pa se provozat, pa nazad vratit butru da ti vrate pare i to sve zbog 2 voznje, za to vrijeme provedeno kupujuci i vracajuci butru mogu se i prosetat
Pa upravo to, da. I jedino mjesto na kojem možeš dobiti svoj novac je remiza. Pa si ti misli.
neki dan sam išla relaciju trg Ante Starčevića-Zeleno polje... na ulazu je butra radila perfektno. a na izlazu barem 8 ljudi nije moglo iz prvoga odjaviti izlazak, a 3-4 nije uopće moglo... tako da su grunuli 10kn
legica je imala 30kn ... upadne u tramvaj i mora nadoplatiti... nije joj dobro očitala stanje i cijelo vrijeme je pokazivala da nema dovoljno za vožnju
hahaha.... dobro da su skontali da to ne fukcioniše... weeee meni dobro ja još uvijek imamm svoju staru mjesčnu... cool... sad sam mogu ladno se i dalje vozikati s njome...
mene samo zanima tko će financirati gubitak i kako će ga opravdati
a ovo što je mons rekao@ što naprimjer s turistima??? kupovat butru.. nooot???
neisplativo
ja sma neki dan obišla 3 kioska da bi našla stare karte, samo da ne moram kupovati čudo tehnologije
da ovo s turistima je zanimljivo..odkad je izmišljena butra samo o tim turistima razmišljam..(inače turisti svi znaju di se nalaze kiosci, naravno i remiza)
nije da smo turistički grad ali ako želimo barem malo postat turistički treba i o tome razmišljat..
što prije butra ode iz ovog grada to bolje