Offtopic
Forum
_tenjac_
jesam ja sad rvat il hrvat???
Ovisi di si bio 91'
da nema njega, ne bi bilo ni Rvacke...
Heroina9
Evo počinje opet rasprava tompson....![]()
Kad je legenda od čoeka
gum099@justice
samo jedno pitanje. šta ti kao antifašistA radiš na temi posvećenoj ustaši? općenito, šta ljudi koji ne slušaju thompsonove pjesme rade na temi najave njegova koncerta. otvori si lijepo temu"ja sam antifašistA i mrzim thompsona, iako ni sam neznam zašto" pa tamo iznesi sve svoje misli.
kako sta ? pa sprdamo se
magynapunio hale sirom Hrvatske i Europe
sabavi koji nejdete na tonsona nevolite hrvatsku hahahahahahaah
ni sanadera
Heroina9Evo počinje opet rasprava tompson....
nema se tu šta raspravljat jer je sve već rečeno
a di si ti bio devedejstprve
OligofreniDikobrazoidja sam jednom vidiJo Tonsona...
ja tupsona
Ingogum099@justice
samo jedno pitanje. šta ti kao antifašistA radiš na temi posvećenoj ustaši? općenito, šta ljudi koji ne slušaju thompsonove pjesme rade na temi najave njegova koncerta. otvori si lijepo temu"ja sam antifašistA i mrzim thompsona, iako ni sam neznam zašto" pa tamo iznesi sve svoje misli.
kako sta ? pa sprdamo se
samo čekam tren da osvane grupa na FB
@gum 099 šta tebi reći,sad si nam dao još jednu izliku za sprdačinu pošto je po tvom ovo tema za ustaše...
Circa_tenjac_
Ovisi di si bio 91'
pa prije 6 mjeseca nisam ni bio
_tenjac_
Circa_tenjac_
Ovisi di si bio 91'
pa prije 6 mjeseca nisam ni bio![]()
to ti je isto kao da si srbin
magyMARKO PERKOVIC!! ZAKON-RODOLJUB-PAMETAN COVJEK-HRABAR-NIJE CURICA KAO OVI NA SAJTU;-) NEBOI SE NI SRBA NI ZIDOVA?!! LEGENDA JE THOMSON!
nego,
svaka bi ga majka za zata pozelila !
jos kad zavitla onim svojim falusnim simbolom s kojim kompenzira malog pimpacha....
pa oni porcelanski zubi ... ko biseri ... sigurno je puno para dobio od zubic vile velebita
magy
MARKO PERKOVIC!! ZAKON-RODOLJUB-PAMETAN COVJEK-HRABAR-NIJE CURICA KAO OVI NA SAJTU;-) NEBOI SE NI SRBA NI ZIDOVA?!! LEGENDA JE THOMSON!
ajd, na stranu to što si inače potpuno nepismena, al' što ne znaš pravilno napisati ni ime svog idola! tc tc tc...
IngomagyMARKO PERKOVIC!! ZAKON-RODOLJUB-PAMETAN COVJEK-HRABAR-NIJE CURICA KAO OVI NA SAJTU;-) NEBOI SE NI SRBA NI ZIDOVA?!! LEGENDA JE THOMSON!
nego,
svaka bi ga majka za zeta pozelila !
jos kad zavitla onim svojim falusnim simbolom s kojim kompenzira malog pimpacha....
pa oni porcelanski zubi ... ko biseri ... sigurno je puno para dobio od zubic vile velebita
Ingoima para kao trave u parku kulture;-)..samo jedan koncert u Melburnu je cisto keshirao 60 tisuca dolara...auuuu,a gdje ostali...slini i pati..hehehe
IngomagyMARKO PERKOVIC!! ZAKON-RODOLJUB-PAMETAN COVJEK-HRABAR-NIJE CURICA KAO OVI NA SAJTU;-) NEBOI SE NI SRBA NI ZIDOVA?!! LEGENDA JE THOMSON!
nego,
svaka bi ga majka za zeta pozelila !
DonQuijotepa posto sam ti rekla seljacino da sam vecinu zivota provela po Europi ,mozemo pricat-pisat na francuskom.njemackom,talijanskom,???? pocni pisat seljak pa cu ti onda malo pokazat neke stvari eeeeheeeee sirovino baranjska il tenjska,
magy
MARKO PERKOVIC!! ZAKON-RODOLJUB-PAMETAN COVJEK-HRABAR-NIJE CURICA KAO OVI NA SAJTU;-) NEBOI SE NI SRBA NI ZIDOVA?!! LEGENDA JE THOMSON!
ajd, na stranu to što si inače potpuno nepismena, al' što ne znaš pravilno napisati ni ime svog idola! tc tc tc...
DonQuijotea jos i Srbin ili polutan,joooj kako to boli kad kaze marko..cujte srpski dobrovoljci bando cetnici hahahaha,al te pogadza a mozes si samo ljepiti shamare ;-)
magy

Circa_tenjac_
Circa_tenjac_
Ovisi di si bio 91'
pa prije 6 mjeseca nisam ni bio![]()
to ti je isto kao da si srbin
joj joj circa...dusu mi paras
Elena_OsNije zabavno,nego tuzno sto Srbi,polutani,jugo nostalgicari drze ovaj sajt...u tome je poanta svega ovog,oko Marka Perkovica.,..smeta im ,a decki bi volili slusat baja malog knindzu,teraj iz Osijeka u Bobotu,i Trpinju,tamo vam je rod i porijeklo
Ajme majko mila..pa na ovom forumu nije bilo ovako zabavno ne pamtim...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
magyzaboravila sam i Tenju,srpska vrata za istok
Elena_OsNije zabavno,nego tuzno sto Srbi,polutani,jugo nostalgicari drze ovaj sajt...u tome je poanta svega ovog,oko Marka Perkovica.,..smeta im ,a decki bi volili slusat baja malog knindzu,teraj iz Osijeka u Bobotu,i Trpinju,tamo vam je rod i porijeklo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
magyElena_OsNije zabavno,nego tuzno sto Srbi,polutani,jugo nostalgicari drze ovaj sajt...u tome je poanta svega ovog,oko Marka Perkovica.,..smeta im ,a decki bi volili slusat baja malog knindzu,teraj iz Osijeka u Bobotu,i Trpinju,tamo vam je rod i porijeklo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
najbolje bi bilo kada ovakve teme/najave ne bi postojale..ili da su zaključane..jer ovakvu količinu zadojenosti nisam vidjela nigdje...
Monstrum@magy aj se ti lijepo vrati tamo u bosnu kad ti toliko ne paše ovdje, šta misliš o tome ? štaš ovdje tu samo neki polutani i srbi sam gledaju kak će nož u vrat zabit, silovat i pljačkat, kuju mračne spletke. lijepo se vratiš u bosnu i super ti je tamo, tvoje orašje je bogom dano, imaš arizonu blizu, ćevapi su super a i kuće kolko čujem sve veća od veće ko dvorci izgledaju

j*** te tenjac da te j*** kad moram psovat....
ak si toliko iskompleksirana imas ustanove za to...ako ne ne moras vrijedjat ostale...i sta fali baranjcima i tenjcima??...
nisu proveli vecinu zivota kao ti u evropi ali jedan 'seljak' ima vecu vrijednost od tebe...
daj se smiri...
_tenjac_
magy koji ti je??...
j*** te tenjac da te j*** kad moram psovat....
ak si toliko iskompleksirana imas ustanove za to...ako ne ne moras vrijedjat ostale...i sta fali baranjcima i tenjcima??...
nisu proveli vecinu zivota kao ti u evropi ali jedan 'seljak' ima vecu vrijednost od tebe...
daj se smiri...Cemu psovanje? pa samo sam rekla da je Tenja srpsko selo,zar nije?? a sto se tice provedenog zivota u eu,pa cuj,ti srbi su mi i zapalili kucu u bosni pa sam otjerana u eu.a ne dobrovoljno napustila svoje mjesto..a tenja je srpska,i nemoj biti vulgaran,nije to lijepo...ni ja tebi nisam nista lose rekla niti ruzno,nedaj boze
Elena_Os
Monstrum@magy aj se ti lijepo vrati tamo u bosnu kad ti toliko ne paše ovdje, šta misliš o tome ? štaš ovdje tu samo neki polutani i srbi sam gledaju kak će nož u vrat zabit, silovat i pljačkat, kuju mračne spletke. lijepo se vratiš u bosnu i super ti je tamo, tvoje orašje je bogom dano, imaš arizonu blizu, ćevapi su super a i kuće kolko čujem sve veća od veće ko dvorci izgledaju
![]()
![]()
![]()
![]()
pa to i je sve istina sto si napisala-o
magyElena_Os
![]()
![]()
![]()
![]()
pa znam, kažem samo štaš se zamarat tu s ovim polutanima lijepo pinklec na rame i put pod noge
ja bio prije pola godine na koridoru, ima ćelapa dobrih a i janjetina im nije loša samo me jebu one cajke tamo što se ore, brate gdje god da se okrenem šiša ceca, beca, veca, seka, baja, raja, jaja il šargija poludio sam načisto, moro sam munit 5 viskija da dođem sebi
magy
Elena_OsPa vidis da znas kako izgleda Orasje,.vilee,dvori,arizona(zato se i oblacis na arizoni sto ti je u Osijeku "bajno"ha...bolje sutiti o ostalom u gradu...jel imam ipak kucu tu;-)
![]()
![]()
![]()
![]()
a ti (bar mislim) ne moras zivit s njima...tj pored njih...
a da si malo vise 'informisana' jel znala bi da je samo mala sacica srba u tenji...tako da nemoj govorit o tenji da je srpsko selo...
da si rekla to za silas ok...to je istina...
ali eto...ako dokazes da je ono srpsko selo javi
Elena_OsMA JA SAM DJEVOJKA KOJA ZNA SAMO NA FRA-NJEMACKOM KVOTAT...ovo mi sve nesta jadno i staromodno pa me to malo brka..
magy, nauči "KVOTAT" !!!!
magy
Hallo??? ako neko voli Marka Perkovica,neko ga nevoli,ok,ja prihvacam to,neslusam ga i ok,kao ja sto neslusam srpske cajke,al,ako za marka pisu smecar,tonson,sprdaju se jel to fer???? i onda ja dobijam privatne poruke da cu biti izbacena sa foruma i sajta radi vredzanja.a tenjac me psuje da me je** pa neznam jel sam ja samo tu za psovanje i blacenje,ako jesam..SLOBODNO ME IZBRISI ADMINE-neznam ti nik..jel mjenjate ih..
i to za psovanje moje isprike...
ocekujem zuti, dva zuta ma cak i crveni al morao sam tako reagirat...
kad i ti ne mislis sta pises...
magyMa ti nikome ne bi rekla ništa ružno...
ni ja tebi nisam nista lose rekla niti ruzno,nedaj boze
magyili recimo
pa posto sam ti rekla seljacino da sam vecinu zivota provela po Europi ,mozemo pricat-pisat na francuskom.njemackom,talijanskom,???? pocni pisat seljak pa cu ti onda malo pokazat neke stvari eeeeheeeee sirovino baranjska il tenjska,
magyTi si sva tako mila, draga i suzdržana, ne do Bogo da ti nekome nešto ružno kažeš....
Nije zabavno,nego tuzno sto Srbi,polutani,jugo nostalgicari drze ovaj sajt...
I da, btw ako su ti već srbi kuću srušili i protjerali te od doma, razumijem gnjev, al što su ti židovi skrivili??? Zadrtošću i kvazinacionalizmom nećeš daleko na ovom svijetu dogurati... Da mi nisi toliko odbojna, možda bih te i žalio

magymagy
Elena_OsPa vidis da znas kako izgleda Orasje,.vilee,dvori,arizona(zato se i oblacis na arizoni sto ti je u Osijeku "bajno"ha...bolje sutiti o ostalom u gradu...jel imam ipak kucu tu;-)
![]()
![]()
![]()
![]()
joj sorry ne oblačim se na arizoni jebga imam tu dovoljno trgovina po gradu
_tenjac_popis 2001 godine...stanovnistvo 6,747
nisi ti jedina kojoj su srbi nesto napravili...
a ti (bar mislim) ne moras zivit s njima...tj pored njih...
a da si malo vise 'informisana' jel znala bi da je samo mala sacica srba u tenji...tako da nemoj govorit o tenji da je srpsko selo...
da si rekla to za silas ok...to je istina...
ali eto...ako dokazes da je ono srpsko selo javi![]()
hrvata 65%
srba 30%.
ostali 5%
to je 2001 godine po statistici...a 1991??? 82% srbi u tenji..dolaskom rata srbi odlaze al velika vecina ostaje 30% ??????? jel znas sta je 30%..na 6 tisuca???
di ti zivis...zaostala u vremenu ili??
MonstrumOBLACIS SE TI DJETE NA ARIZONI KAO POLA OSIJEK I SLAVONIJE...to mozes prodavat nekom plitkom ,al meni nemozes,vidim stranice auta ispred tc-shopinga u Orasju...bolje psttt,za 600 kuna si se cjeli obukao na arizoni i pored shargije i cajki bas ti je dobro stajao hugo bos iz novog pazara i pier sant oliver iz turske,uz noz za svinje iz lonchara,od majstora veselka,pa do hlaca levisica iz turske,kad si dosao u Osijek ,obukao se i zapalio malboro orginal iz tuzle niko ti ravana ijuuuuuuuuuu juuuuu,ma faca si bio ,ihhh mogu zamislit...ee djete jos ti moras jesti graha da bi meni prodavao te fore,koje piu vode po srednjoskolskom igralistu,SHA BA-ZNAS MEHO PRODO KEMI SVESKU ZA KOMAD BAKLAVE,A JARAN ZOKA SKACE U MILJACKU ZA 4 MARKE; ha ha ha...jos ste vi mishevi...
magymagy
![]()
![]()
![]()
![]()
joj sorry ne oblačim se na arizoni jebga imam tu dovoljno trgovina po gradunekak mi skupo ić na arizonu, rađe ću ti dat 600kn za hlače ono tamo kad odem pa benzin, pa moraš pojest nešt, pa popit ma neda mi se tamo ić još cijeli dan moram slušat cigane, cajke i šargiju. jebga neda mi se stvarno. više mi krvi popije ta šargija ili tritrtritr zvuk nego što budem zadovoljan kupovinom. al bio sam kažem prije godinu tamo trebale mi one vojničke patike "kao adidas" što je nosila naša vojska, za lov mi trebalo pa sam skočio na ćevape i po to. a kupio sam si i dobru oštricu inoxovu za nož da mogu divljim svinjama grkljan prerezat da ne skviče
![]()
_tenjac_idi na wikipedia...nelaze ona??? idi ukucaj tenja pa ces dobiti statistiku..
haha...da...prije 7 godina...
di ti zivis...zaostala u vremenu ili??
tek sam kliknio na poslat već sam završio u offtopicu
nake_radoa zasto bih dobila crveni karton??? sto sam iskrena,sto kazem kako je,STO VOLIM MARKA PERKOVICA??? jel zato crveni..ako je,...moze odmah da mi da..nisam molila ni 1992 pa necu ni sada;-)
i zašto sad jebemu mater magy ne dobije crveni, pa ovo je čini mi se prevršilo mjeru
nake_radoJEL ME BANIRAO???? AKO JE? JESI SRETAN??? etooo,ako jesi.,..drago mi je...uzivaj onda bez mene..jedne seljanke iz bosne..ah,sta cemo takve smo
i zašto sad jebemu mater magy ne dobije crveni, pa ovo je čini mi se prevršilo mjeru
magy
OBLACIS SE TI D(I)JETE NA ARIZONI KAO POLA OSIJEK(A) I SLAVONIJE...to mozes prodavat(i - glagoli u infinitivu završavaju s i) nekom plitkom(,) al meni ne (negacije se u hrvatskom jeziku pišu odvojeno o velika svjetska putnice)mozes(, - riječi se odvajaju zarezom i to tako da iza riječi koju želiš odvojiti zarezom staviš zarez, a nakon toga stisneš space ili razmaknicu)vidim stranice auta ispred tc-shopinga u Orasju (šta su to stranice auta)...bolje psttt(,)za 600 kuna si se c(i , cijeli se kaže, a ne cjeli)jeli obukao na arizoni i pored shargije i cajki bas ti je dobro stajao hugo bos iz novog pazara i pier sant oliver iz turske, uz noz za svinje iz lonchara,od majstora veselka,pa do hlaca levisica iz turske,kad si dosao u Osijek ,obukao se i zapalio malboro orginal iz tuzle niko ti ravana ijuuuuuuuuuu juuuuu,ma faca si bio ,ihhh mogu zamislit...ee djete jos ti moras jesti graha da bi meni prodavao te fore,koje piu vode po srednjoskolskom igralistu,SHA BA-ZNAS MEHO PRODO KEMI SVESKU ZA KOMAD BAKLAVE,A JARAN ZOKA SKACE U MILJACKU ZA 4 MARKE; ha ha ha...jos ste vi mishevi...
uf neda mi se više prepravljat ima tu jako puno grešaka
i za kraj od mene, nekom plitkom, pa di ćeš pliće od tebe, da si plića bila bi konveksna primitivko jedna pa ti nisi vidjela E od europe, možda kad si sa svojim babom za rata bježala glavom bez obzira u njemačku s nepune 2 godine jer da jesi ne bi se tako ophodila s ljudima. razina kulture ti je na nuli, al da je to samo kultura, nepismena si, nekulturna, bahata, neinteligentna i jako jako jako ohola. boli te istina pa na nju odgovaraš vrijeđanjem drugih i onda se čudiš što se pljuje po tonsonu, jel znaš zašto se pljuje po njemu ? zato što je primitvni crv koji je sišo s planine kao i ti i za kraj da se još jednom zarati znam sigurno da bi ti zajedno ruku pod ruku sa svojim prijanom tonsonom išla branit hrvatsku u njemačku kao što si već jedanput napravila, a svoju krv bi na prvoj liniji proljevali kao što i jesu i hrvati i srbi i bosanci i svi ostali državljani RH.
p.s. ne pušim, a oblačim se u osijeku
DonQuijotekakva sapunica!
ode na ignore

Jos par stranica i vidjet cemo tko je srbin, a tko rvat i katolik...