Moment
Društvo, politika
heart3
Ne bi se vraćala u prošlost i mijenjala nešto.Sve što sam napravila u prošlosti je bilo zato jer sam u tom trenutku to smatralo ispravnom odlukom.Uostalom moji prije donešene odluke i potezi su od mene napravili osobu koja sam sada.
ejmen, pričr, ejmen!
heart3Ne bi se vraćala u prošlost i mijenjala nešto.Sve što sam napravila u prošlosti je bilo zato jer sam u tom trenutku to smatralo ispravnom odlukom.Uostalom moji prije donešene odluke i potezi su od mene napravili osobu koja sam sada.
točno to
sviđam se sama sebi trenutno i sigurna sam kad bi promjenila nest u proslosti da nebi bila ovaka.
joj zakon sam
Re: Moment
hyppolitaZašto mjenjat, onda nikad nebi znao da je ono nešto drugo (što sam išao mjenjati) zajeb.Razmišljate li o tome stvaramo li mi trenutke u životu? Ili oni stvaraju nas... Ako bi se mogli vratiti i promijeniti samo jednu stvar u životu, biste li? Ako da, bi li vam ta promjena poboljšala život? Da li bi odabrali potpuno drugi put? Ili promijenili samo jednu stvar...jedan trenutak?
Zašto jednostavno neprobat ne počiniti grešku u prvom pokušaju, a ne zajebat pa tražiti vremeplov i slične stvari?!
1. Pamet i razum ljudima jer onda ovog suludog rata ne bi bilo (a rat je početak kraja mojeg do tada lijepog života)
2. Da tata nikad nije dobio oboljenje bubrega, da nije išao na dijalizu i umro tako brzo
Nije tako puno, ali je mnogo.
Gledajući svoj život, sve su greške bile s razlogom. Vrlo rijetko razmišljam o tome zašto sam nekad davno napravila nešto. Ne vidim neke koristi od toga. Živim sada i svaki dan imam priliku birati. Svaki dan imam priliku ispraviti davno učinjene greške (iako možda ne u potpunosti).
dosta bi se moglo raspravljati o tome
zbog nekih trenutaka bi se volio vratiti i promjeniti a opet s druge strane to bi neke dobre stvari pokvarilo
...teško je okretati se nazad i razmišljati koje su nam pogreške....bolje je gledat naprijed i truditi se da pogreške koje smo napravili prije ne ponovimo....
...sve što smo činili i što činimo stvara nas osobama kakve jesmo....neki manje,neki više zadovoljni samima sobom.....
....sve što bi mi promijenili,promijenilo bi i nas...a tko nam onda garantira da opet ne bi mislili da smo pogriješili...to se sve vrti u krug....
....dok god se trudimo biti boljima nema smisla žaliti za stvarima u prošlosti