092 vs. 095
Računala, znanost, tehnologija
tranquilize
ja sam sa 91 presao na kravu i full sam zadovoljan, visestruko manji racun, signala jedino nisam imao u onom inace zatvorenom djelu bastiona gdje je tuborg green fest bio
Ista stvar, samo što sam primijetila da nemam signala ni u Emmezeti.
Jedini je plus sto je dosta jeftino...
Re: 092 vs. 095
Zar to nitko ne koristi?
ali eto a sto se tice signala samo cu reci da je tomato vipov
tomato je ejdino dobar ako ne trebaš slati mms-ove i ako ne putuješ preko granice, je ronda ne radi
tele2 nema svoju infrastrukturu ali koristi od vipa, a kad nema dostupnosti onda od t-mobila... u emezzeti mi ne radi ni 095 ni 098
tele 2 koristim preko 3 goidne i prezadovoljna sam... jedina je zamjerka kad nisi na čisto tele2 mreži ne možeš slati mms.... ali to se kompenzira cijenom poziva i sms-a pogtovo ako nisi u hrvatskoj
svaka mreža ima svoje prednosti i mane..ali da su jeftini, jeftini su..
MissTaketomato kao i tele2 koristi vipovi infrastrukturu...
tomato je ejdino dobar ako ne trebaš slati mms-ove i ako ne putuješ preko granice, je ronda ne radi
tele2 nema svoju infrastrukturu ali koristi od vipa, a kad nema dostupnosti onda od t-mobila... u emezzeti mi ne radi ni 095 ni 098
tele 2 koristim preko 3 goidne i prezadovoljna sam... jedina je zamjerka kad nisi na čisto tele2 mreži ne možeš slati mms.... ali to se kompenzira cijenom poziva i sms-a pogtovo ako nisi u hrvatskoj
to vec skoro godinu dana tele2 ne koristi vip, nego sad koristi cronet gdje tele2 nije dostupan.
i ako dodje nova mreza koja ce se tek uhodavati i imati hrpu tehnickih problema, tako da u pola zemlje ne bude dostupna, nju cu odabrati, jer volim kad nisam dostupan
IngoMissTaketomato kao i tele2 koristi vipovi infrastrukturu...
to vec skoro godinu dana tele2 ne koristi vip, nego sad koristi cronet gdje tele2 nije dostupan.
i ako dodje nova mreza koja ce se tek uhodavati i imati hrpu tehnickih problema, tako da u pola zemlje ne bude dostupna, nju cu odabrati, jer volim kad nisam dostupansa sjetom se sjecam dana kad su me mogli gnjaviti jedino kod kuce na fixni telefon
Premudro