Povijesni medij
Skriveni sadržaj
U najskandaloznijem hrvatskom spotu, kako ga je sama Nives nazvala, bivša zečica pokazuje svoje obline, a mister Pokos – Dino Bubičić stražnjicu. A pao je i sočan gej poljubac.
Nakon knjige Gola istina Nives Celzijus je priredila i promociju spota pjesme Bijesna.
Ovaj put nije bilo don Anđelka Kaćunka, ali Nives se potrudila, kao i uvijek, napraviti pravi show. Pa je tako na promociju na Jarun došla u helikopteru, dok ju je pred klubom Gallery dočekao špalir "policajaca" golih torza.
U bijelim limuzinama ovaj put došli su Dino Bubičić te maneken Boris Jelinić i srbijanski mu kolega Branislav Janković.
Između njih je pao i poljubac, što je bila Nivesina ideja. Naravno, samo za potrebe spota.
"Zadovoljna sam spotom i nisam bijesna ni na koga. Poljubac je bio moja ideja, a dečke je trebalo malo nagovarati. Inače spot je vidio i moj suprug, i zadovoljan je. Istina nije mu baš bilo svejedno vidjeti mene uz gole muškarce. A nije ni meni bilo baš ugodno. Morala sam paziti da se dekica ne makne, pa da ne vidi više nego što treba. No meni je barem bilo lakše jer ja nisam bila gola", rekla je Nives.
A Dino je otkrio da bi njegova draga Vlatkica Pokos došla na promociju da nije bila spriječena poslovnim obavezama.