ruanafairy
ruanafairy
Druga frendica se udala za Srbina pod uvjetom da se vjenčaju u katoličkoj crkvi i da klinci budu kršteni u crkvi i pišu se kao Hrvati.
pod uvjetom? ja sam sokirana. pa gdje je tu ljubav. ja ak se zaljubim u cigana moja ce djeca biti cigani, necu se sramiti onoga sto je moj muz
Pa ok, ti onda rodi male cigane. Nisi pozorno pročitala post, ne radi se o stidu.
pozorno sam ja procitala. oces mi objasniti o cem se radi? sta je ona njemu dosla i rekla: slusaj ljubavi ako ti mislim mene zeniti nasa djeca ce biti hrvati, ti zaboravi ono tko si i sto si i tko ti je obitelj ili sam ja nesto krivo shvatila iako mislim da nisam.
Zaista se ne volim ponavljati. Pročitaj još jednom.
Offtopic
Forum
ivice - nije zito, nego kukurzu 
1step2far
Zaista je bezbroj kombinacija.
Zato bi svaki par na onim prvim kavicama trebao reći istinu o sebi, dakle tko je i što je pa da zajedno razmisle o svemu što će im ta veza donijeti.
Trebali bi prihvatiti osobu zbog toga što ona jest. A kad je miješani brak ili veza u pitanju ljudi trebaju pronaći kompromis.
Počinjem od sebe same; poštujem sve, ali držim do svojega.
Ako će me netko definirati po tome što sam po nacionalnosti ili vjerskoj opredijeljenosti neka se sakrije u rupu iz koje je izgmizao.
potpisujem. postuj sebe i druge, pa ce i tebe drugi postovat