Getro GORI !!!

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Getro GORI !!!

U industrijskoj zoni na ulazu u Osijek zapalio se trgovački centar Getro. Zbog ogromnog požara koji se vrlo brzo proširio, na teren su pozvani svi vatrogasci iz okolnih gradova. U blizini zapaljenog kompleksa nalaze se dvije benzinske postaje i autosalon, a dim se diže više od 200 metara u zrak. Još se ne zna što je izazvalo požar niti imali li žrtava.

preuzeto sa http://www.24sata.hr/news/clanak/gori-getro-u-osijeku-vatra-prijeti-benzinskim-crpkama/85978/?context=naslovnica&web_page_id=main_page_news

Pročitajte i pogledajte...
->Getro - požar progutao radna mjesta [fotogalerija + video]
->EKSKLUZIVNO: Snimka sinoćnjeg požara u Getrou [Osječka televizija]
->Vatrena oluja u sat vremena progutala Robni centar “Getro” [Osječka televizija]
->Iskrenje je uočeno još dok su zadnji djelatnici napuštali Getro!

Getro GORI !!!

Upravo sam prolazio autom, nisam stajao ali sam dovoljno usporio da vidim.

2 vatrogasnih kola gase, 2 jos stoje nemaju prilaza, rotacije svuda okolo, murija, i pun qrac publike :lol:

Prema onome što sam vidio rekao bih da je unutri pakao, gore nema vatre, ali ima strašan dim sa one strane gdje je Bajer, prema tome bih rekao da gori unutra.

2 kola gase sa ove strane bliže Ćepinu, ali problem je, što zbog Bajera, kola ne mogu prići tamo gdje je najveći dim. Pretpostavljam da je unutra pakao.

SRETNO VATROGASCI !

Izgorio Getro

http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show_clanak&tekst_id=85978&_no_browse=1

Čula sam sirene ranije, ali s obzirom da je vikend, nisam se čudila. Mislila sam da je policija, kad ono na osječkoj news grupi ljudi kažu da je Getro. A sad je članak i na 24 sata.
aha, taman bio u old bridgu kad mi lega reko da getro gori, ja mislio da se zajebava ali posto mi je bio usput kad sam iso kuc otiso tim putem i stvarno gori...
i ja sam maloprije bio tamo...sve se dimi iz njega...ko zna kakvo je stanje unutra
ma rasprodaja ce biti tamo... bit ce pecenih pilica, pecene slanine, mesa, ribe, ma svega, a za desert otopljenog sladoleda...
ja sad prolazio i zamirišalo sve po rasprodaji
ma 1.april...
ma atentat...mafija
Ma meni je bilo čudno da toliko vatrogasaca šiba sjenjakom..znala sam da nešto gadno i veliko.. :(
mi sinoc bili tamo, bas je gadna bila roštiljada. kad smo mi isli bilo je poprilično plamena iz krovista, a mi si mislili da je doci sa straznje strane pa sve po povoljnijim cijenama, eeee...kako je tim vatrogascima, znaju da ce izgoriti, a ne mogu nista iznijeti...
koliko sam čuo prvi na uviđaju je bio voditelj osiguranja predsjednika koji je ujedno i voditelj osiguranja getroa.puše se i na hladno?

Tagovi