čedo glupane

Kultura, zabava, sport, hobby

čedo glupane

sjetio se neki dan te pjesme i zute podmornice i toga svega
jel ima neko mp3 pa da uploada,baci link...
bio sam klinac kad je pjesma i sva ta sranja bila aktualna,pa mi treba iz čisto nostalgičnih razloga...
imala ja snimljneo na kasetu, ali nemam vipše

žuta podmornica!zakon!istovaraju se fosne!lol!
kak sae zvala jedna pjesma...ugl...bilo je u vrijem 94-95 il cak kasnije nemam pojma...
al ukljucivalo je neki vlak...spot je sniman ak se ne varam na tracnicama a pjevale se neke 2 zenske...
ne pitajte me ništ više jer sam stvarno zaboravio....a htio bi poslusat jos jednom bar :)
hvala svima koji nest pomognu
_tenjac_

kak sae zvala jedna pjesma...ugl...bilo je u vrijem 94-95 il cak kasnije nemam pojma...
al ukljucivalo je neki vlak...spot je sniman ak se ne varam na tracnicama a pjevale se neke 2 zenske...
ne pitajte me ništ više jer sam stvarno zaboravio....a htio bi poslusat jos jednom bar :)

Ja sam sjećam jedne pjesme Letećeg Odreda, čiji je spot s nekim curama i pjevačem na nekim tračnicama i oko neke vatre sniman...
_tenjac_

Nina Badrić i Emilija Kokić - Ja sam vlak
Je li to ta pjesma?

Re: čedo glupane

Žuta podmornica - Čedo glupane

Povijesni medij
Anastazija

_tenjac_

Nina Badrić i Emilija Kokić - Ja sam vlak
Je li to ta pjesma?

je...XD...
kad se sjetim kak sam u vrticu skako na to...haha...
hvala
eee joj kako mi je sjela sad ova pjesma...hvala Igore! :) " ti ces da se dereš jer neces moc da sereš....aaaa hehehehe...." Čedo sprpski smradu.... :)
eto vidim da je @Igor_Os stavio link na youtubeu...
mene je nedavno isto uvatila nostalgija i trazio sma po netu i naisao na spot hehe, predobro!!!
ma imaš za kupit na svakom kirbaju :)
baaaa,definitivno najbolji dio je-
Kad ugledaš bojovnika Glavaša tamo usred našeg starog Sarvaša...
a jel ima netko mp3 na kompu pjesme čedo glupoane... baš sam naletio prije cca dva tri mjeseca slučajno na taj spot... :)
Imam ja.Čim budem u mogućnosti uploadam

Igor_OS

Imam ja.Čim budem u mogućnosti uploadam

ajde molimm te,fala

bio bih vam izuzetno zahvalan na mp3 verziji ove pjesme ako netko moze uploadati
P.S. da ju malo slušamo dok se budemo vozili kroz Mirkovce... heheh 8)

Unaprijed zahvalan

Link poslan na IM svima koji su tražili

e lega svaka čast,tenks

Tagovi