Dobio sam digitalni reciver od bneta i ugradio ga bez problema i sve radi kak treba.
Popis programa se sada povecao na 80 tv + 15 radijskih al jedino sto zasad kod mene ne radi je EPG - elektronski programski vodic.
Jel zna tko do kad ce biti to testno razdoblje i do kada ce biti bespla svi ti kanali?
Digitalni Bnet
Kultura, zabava, sport, hobby
toga nemam ni ja.
nije to još zaživilo.
nego,jel netko priupitao kakva je procedura ako imaš više TV prijamnika,jel daju i ostale džaba?
nije to još zaživilo.
nego,jel netko priupitao kakva je procedura ako imaš više TV prijamnika,jel daju i ostale džaba?
morgantoga nemam ni ja.
nije to još zaživilo.
to i mene zanima. danas se nisam mogla dogovoriti s kokosinjcem u kuci na koji tv prikljucit. ako se radi o probnom razdoblju i ako kasnije misle jos i nabit cijenu ne pada mi napamet to zadrzat. tv mi je i ovak sasvim ok, ne stignem pogledat kako treba ni tih 40-ak programa a kamo li tih 80
poslao sam im mail sa upitom i evo već 2 dana ne odgovaraju.
to je i moja baba dobila, jel se to sranje moze prikljucit na 2 tv-a ijel to probno ili za stalno
evo odgovora na mail:Ukoliko imate dva priključka preko B.net-a te želite i dalje pratiti na drugom priključku standardni paket molimo Vas da nam javite vaše podatke ( pretplatnik, točna adresa i broj telefona ). Za drugi priključak dodatni digitalni prijamnik dostavljati ćemo nakon što isporučimo prvo osnovne prijamnike, a za dodatni uređaj plaćati će se mjesečni najam u iznosu od 30,00 kn.
@ruana - to je za stalno i može se priključiti na 2 TVa al išče gomilu scart kabela i nekih razdjelnika...moram se još malo raspitat oko toga.al i kad ih spojiš na drugom TV je isključena opcija biranja programa jer nemaš drugi prijamnik koji ima svoj daljinski i na kojem biraš što ćeš gledati. ovih 30 kn mi je malo previše za najam...
@ruana - to je za stalno i može se priključiti na 2 TVa al išče gomilu scart kabela i nekih razdjelnika...moram se još malo raspitat oko toga.al i kad ih spojiš na drugom TV je isključena opcija biranja programa jer nemaš drugi prijamnik koji ima svoj daljinski i na kojem biraš što ćeš gledati. ovih 30 kn mi je malo previše za najam...
proradio EPG...cool stvar
meni nije jasno... ja nisam dobio nikakav digitalni prijemnik od b neta , a na stranici im već dva tjedna stoji:
GAŠENJE ANALOGNOG SIGNALA
B.net postupno prelazi na digitalni signal i započinje s gašenjem analognog proširenog paketa u sljedećim terminima:
14.01.2009., Osijek
19.01.2009., Split i Solin
26.01.2009., Zagreb i Velika Gorica
Molimo, spojite digitalne prijamnike koje ste dobili poštom jer u trenutku gašenja analognog signala nećete biti u mogućnosti pratiti TV program.
GAŠENJE ANALOGNOG SIGNALA
B.net postupno prelazi na digitalni signal i započinje s gašenjem analognog proširenog paketa u sljedećim terminima:
14.01.2009., Osijek
19.01.2009., Split i Solin
26.01.2009., Zagreb i Velika Gorica
Molimo, spojite digitalne prijamnike koje ste dobili poštom jer u trenutku gašenja analognog signala nećete biti u mogućnosti pratiti TV program.
gase PROSIRENI analogni paket ... osnovni ostaje.
digitalne prijemnike su dobili samo oni koji placaju taj dodatni paket.
mi koji placamo osnovni smo u nekoj drugoj fazi 'digitalizacije'
digitalne prijemnike su dobili samo oni koji placaju taj dodatni paket.
mi koji placamo osnovni smo u nekoj drugoj fazi 'digitalizacije'
e fala, nisam skontao...
eto b-net se reklamira ... ali je tema zakljucana
pa onda valjda ovdje mogu komentirati sponzorirani clanak koji mi bas i nije jasan
zar nisu b-net korisnici onog prosirenog paketa prosle godine dobivali digitalne prijemnike ?? i bilo je govora da ce svi korisnici b-neta dobiti dodatni digitalni primjemnik, a za drugi TV ce morati posebno platiti digitalni prijemnik + 50% pretplate na drugu karticu ?
ili sad hoce navuci sto vise korisnika pa onda poceti 'digitalizaciju'
pa onda valjda ovdje mogu komentirati sponzorirani clanak koji mi bas i nije jasan
Redakcija 031
• bez dodatnih troškova - za praćenje B.net TV usluge ne treba Vam dodatni digitalni prijamnik (DVB-T)
• mogućnost spajanja više TV prijamnika - više TV prijamnika na istom priključku bez dodatnog troška i dodatnih uređaja
zar nisu b-net korisnici onog prosirenog paketa prosle godine dobivali digitalne prijemnike ?? i bilo je govora da ce svi korisnici b-neta dobiti dodatni digitalni primjemnik, a za drugi TV ce morati posebno platiti digitalni prijemnik + 50% pretplate na drugu karticu ?
ili sad hoce navuci sto vise korisnika pa onda poceti 'digitalizaciju'
Bnet distribuira/emitira i analogno, ali i digitalno...
http://www.bnet.hr/cro/podrska/bezbolno_u_digitalno_doba
Zašto B.net kabelska televizija?
* neometana distribucija TV signala - B.net neće prekidati distribuciju TV programa na cijeloj svojoj mreži, neovisno o navedenome
* bez dodatnih troškova - za praćenje B.net TV usluge ne treba Vam dodatni digitalni prijamnik (DVB-T)
* mogućnost spajanja više TV prijamnika - više TV prijamnika na istom priključku bez dodatnog troška i dodatnih uređaja
* bogata ponuda programa
* korisnička i tehnička podrška 24/7
Zašto B.net digitalna televizija?
Od ljeta 2008. B.net TV programe distribuira i u digitalnoj kvaliteti. Digitalna televizija gledateljima donosi niz prednosti i novosti za komforniji TV užitak:
* bolja kvaliteta i prijam televizijskih programa bez smetnji
* čišća i oštrija slika (bez interferencije ili višestruke slike), filmske kvalitete u širokom formatu i višekanalni surround zvuk
* dodatne usluge:
o EPG (elektronski programski vodič) – brz i jednostavan uvid u raspored programa, te niz dodatnih informacija vezanih uz program koji se emitira
o roditeljska zaštita – zabrana pristupa sadržajima neprilagođenima djeci
o jezične mogućnosti – otklanjanje ili odabir jezika podnaslova (titlova)
* više od 100 programa u ponudi (11 lokaliziranih na hrvatski jezik) uključujući Premium programe i izbor Tematskih paketa
* interaktivne usluge,videoteka i snimalica, do kraja 2010 godine
* HD ponuda programa
http://www.bnet.hr/cro/podrska/bezbolno_u_digitalno_doba
Zašto B.net kabelska televizija?
* neometana distribucija TV signala - B.net neće prekidati distribuciju TV programa na cijeloj svojoj mreži, neovisno o navedenome
* bez dodatnih troškova - za praćenje B.net TV usluge ne treba Vam dodatni digitalni prijamnik (DVB-T)
* mogućnost spajanja više TV prijamnika - više TV prijamnika na istom priključku bez dodatnog troška i dodatnih uređaja
* bogata ponuda programa
Zašto B.net digitalna televizija?
Od ljeta 2008. B.net TV programe distribuira i u digitalnoj kvaliteti. Digitalna televizija gledateljima donosi niz prednosti i novosti za komforniji TV užitak:
* bolja kvaliteta i prijam televizijskih programa bez smetnji
* čišća i oštrija slika (bez interferencije ili višestruke slike), filmske kvalitete u širokom formatu i višekanalni surround zvuk
* dodatne usluge:
o EPG (elektronski programski vodič) – brz i jednostavan uvid u raspored programa, te niz dodatnih informacija vezanih uz program koji se emitira
o roditeljska zaštita – zabrana pristupa sadržajima neprilagođenima djeci
o jezične mogućnosti – otklanjanje ili odabir jezika podnaslova (titlova)
* više od 100 programa u ponudi (11 lokaliziranih na hrvatski jezik) uključujući Premium programe i izbor Tematskih paketa
* interaktivne usluge,videoteka i snimalica, do kraja 2010 godine
* HD ponuda programa