MaxFlu i slično

Društvo, politika

MaxFlu i slično

Ljudi, je li netko koristio lijekove MaxFlu, Coldrex i slično?
Pomažu li? Kakva su vaša iskustva?
jasnica

pomažu, nakon cca tjedan dana si k'o nova! :)

Re: MaxFlu i slično

stari ljudi kazu da je jabuka najbolji lijek - izrezes na 5 dijelova, svaki dan po jedan pojedes i dok dodjes do kraja - ozdravis! :)

jasnica

Ma sranje u bojama...
andol 300, čaj i preznojavanje...nema drugog....
Cafetin cold je dosta dobar.
ja od Coldrexa budem bolesnija nego od bolesti!smrt!nikad više!
maxflu meni ne pomaže.mama mi kupila one šumeće tablete,39kn platila za nikoji kurac
meni maxflu super, najbolji
coldrex je ok kad trebas na brzinu ozdravit (ako je samo rijec o prehladi, curenju nosa itd)...al prema tome sta ovdje citam, ocito je ucinak individualan.
Baš me iznenađuju vaši postovi jer s Maxfluom imam odlična iskustva, doslovce mi trenutno bude bolje. Posebno malaksalost nestane i naravno t se snizi. Iako nisam pobornik takvih ljekova jer smatram da se bolest treba razviti do kraja, ali bila sam na putu i nisam si mogla dozvoliti valjanje u krevetu pa sam koristila šumeće tablete i jako sam zadovoljna. Coldrex nisam probala. Živjeli!
lekadol pri prvim siptomima
bijeli luk je majka
Frost

bijeli luk je majka

potvrdujem... kad osjetim da cu se razboliti uvijek se nakrkam češmjakom i bude mi lakse... svi mi se smiju al jbg, pali hehe...
ja to govorim svima i uvijek isti odgovori

"neeeeeee, smrdit će mi iz usta, ovo ono"

BOLJE DA TI SMRDI IZ USTA NEGO DA NE MOŠ USTAT IZ KREVETA!!
Bijeli luk i slanina xD
ugodno s korisnim :D
Malisha

Bijeli luk i slanina xD
ugodno s korisnim :D

amen, brate, AMEN!

jasnica

MaxFlu mi je bio dobar ali Coldrex majko draga ,ja sam od njega bauljala i jednostavno nemogu popiti tu količinu tekućine koja se uz njega mora popiti..
dakle glasam za slaninu i bijeli luk,uz to ljuta ajvara i bježe svi ne samo virusi :)
bježe svi, a ostanu samo oni koji su i imali u planu ostati ;)
DonQuijote

jasnica

pomažu, nakon cca tjedan dana si k'o nova! :)

bila bi i bez njih
samo sto ti olaksavaju prehladu ili gripu
Meni osobno najbolji je Neofen forte
PsychoSoldier

Frost

bijeli luk je majka

potvrdujem... kad osjetim da cu se razboliti uvijek se nakrkam češmjakom i bude mi lakse... svi mi se smiju al jbg, pali hehe...

smiju se jer ne znaju da cesnjak sadrzi neke tvari kao sto ih ima aspirin a blagotvoran antiseptički i antibiotski učinak češnjaka davno je uočen, takodjer je pun vitamina medjutim za nekoga tezak za zeludac
karmen_du

smiju se jer ne znaju da cesnjak sadrzi neke tvari kao sto ih ima aspirin a blagotvoran antiseptički i antibiotski učinak češnjaka davno je uočen, takodjer je pun vitamina medjutim za nekoga tezak za zeludac

Amen! :D

Smrdim na češnjak... ali smrdim zdravo! :D

propolis sirup ili sprej za grlo, pastile sa kaduljom, šumeći kalcij, limuna i čaja.sljezov čaj super za dišne organe. sve u dm i skroz normalne cijene. andol 300 ako se baš mora. a češnjak kao namirnica ne postoji u mojoj kuhinji, voljela bih da mogu al nejde pa nejde
stripi

a češnjak kao namirnica ne postoji u mojoj kuhinji, voljela bih da mogu al nejde pa nejde

Nemaš pojma što propuštaš :)
Frost

stripi

a češnjak kao namirnica ne postoji u mojoj kuhinji, voljela bih da mogu al nejde pa nejde

Nemaš pojma što propuštaš :)

pod temperaturom,ušuškana smrdeći na bijeli luk..gdje ćeš veći provod a slijedeći dan gastritis :lol:
**beš vas ako vas od običnog češnjaka uhvati gastritis :D
Frost

**beš vas ako vas od običnog češnjaka uhvati gastritis :D

šta god ali boliiiiiiii :cry:
radije ćete si trovat jetru koldreksima, maksfluom, maksteveom i sličnim :D
Coldrex, Maxflu i tome slično imaju odličan kratkoročni učinak i stvarno uklanjaju simptome gripe i prehlade, ali mislim da se radi o čistom dizanju radi kofeina i tome sličnih čuda. Medicinari kažu kako je to prava drogica :) od koje skočiš na kratko, ali nije zapravo lijek... to je najmanje od svega... o zdravlju da ne govorimo.
Meni je pomagao Lupocet flu! :wink:

Tagovi