G1 Google Android - mobitel demo

Računala, znanost, tehnologija

ma sve je to super,al koji ce mi to kurac.
umjesto da buducnost donese manje i lagane mobitele,oni sve glomazniji,bezveze.

zaplace mi se kad se sjetim svog prvog siemensa m35...smrc
Hm, ne bih se slozio.

Polako nestaje koncept mobitela kao uredjaja za glasovnu komunikaciju i na njegovo mjesto dolaze multifunkcionalni gadgati (ne znam koje ce im konacno ime biti) preko kojih se moze (pored svega ostalog) i glasovno komunicirati. Ta konvergencija racunala i mobitela se dogadja s dva fronta. Stranu mobitela trenutno zastupaju smarthpones/handhelds, a stranu racunala subnotebooks (Asus Eee, Acer i sl.).

Ukoliko ne bude opce civlizacijske kataklizme, za par godina ce se pojaviti novi tip uredjaja koji ce biti dovoljno portabilan, a opet znatno funkconalniji od sadasnjih mobitela.

Pretpostavljam da ce za takav koncept biti potreban kvantni skok u sucelju covjek-stroj, jer je glavna mana sadasnjih mobitela njihova nezgrapnost i katastrofalan dozivljaj interakcije s uredjajem (ma sta ljudi hyperi kenjali o iPhoneu i njegovom skrolanju i gesturima), odnosno nedovoljna portabilnost subnotebooka (koji kao uredjaji nude sasvim zadovoljavajucu funkcionalnost).
hvala. čekam sony ericsson g900 :D
Frost

hvala. čekam sony ericsson g900 :D

vani je http://www.recenzije.hr/mobiteli/mobiteli/sony-ericsson-g900/

Povijesni medij

Povijesni medij
A ja se naložio na novi Iphone. Na mogu više dočeakt da dođe u ponudu T-Mobilea pa da zamijenim sve moje bodove koje vrijedno skupljam za njega. :D
moj lgas ide definitvno google phone-u...
zeros

Google Phone vs. 3G iPhone

Ako se ne varam, ovo je usporedba HTC G1, prvog "Android OS" mobitela Nedostupan povijesni medij
Ja ne znam zašto svi na jednu stranu stavljaju iphone a na drugu ostale..i kao borba tko će skinuti iphone s vrha.
Ja imam HTC HERO koji ubija iphone apsolutno u svemu.
Jednostavno svaki noviji android telefon ubija iphone.

ovaj nexus je također radio HTC za google.
a jel se stim moze i telefonirati ?

Re: G1 Google Android - mobitel demo

Prodaje li netko HTC G1? :) Ja kupujem :p

Tagovi