Cula sam da je prije bilo organizirano shopping u Graz preko neke agencije (i to za male pare) ali ne znam koje. Ako tko ima kakvu informaciju pliz nek se javi!
HVALA
Shopping Graz?
Društvo, politika
Hi,
to postoji jos uvijek jednodnevni izlet, ja znam samo iz ZG i koliko se sjecam samo je bila 100 kn karta.
Mogu se raspitati za br. ak je hitno.
A hitno je bitno.
Poz
to postoji jos uvijek jednodnevni izlet, ja znam samo iz ZG i koliko se sjecam samo je bila 100 kn karta.
Mogu se raspitati za br. ak je hitno.
A hitno je bitno.
Poz
ej hvala ti, nije hitno odlucila sam cekat 1mj. dok pocnu snizenja. A i ja sam se malo raspitala i navodno ce biti nesto iz OS za 200kn
Najjeftinije je skupiti se četvero u auto i podijeliti troškove - 360 km u jednom smjeru je cca 5 -6 sati vožnje Podravskom magistralom uz nekoliko stajanja.
miki2
ej hvala ti, nije hitno odlucila sam cekat 1mj. dok pocnu snizenja. A i ja sam se malo raspitala i navodno ce biti nesto iz OS za 200kn
i? gdje? kada?
josephine01miki2
i? gdje? kada?
Stella Tours u Blok centru 2. Cijena je 250 kn, ima 2 termina.
1. je negdje oko 20. 12., a drugi je 10. 1. Preporučam ovaj drugi jer su veća sniženja.Ima još mjesta, ja zvala danas da provjerim.
ali cemu ? kad 90% svih tih trgovina ima i u osijeku i zagrebu ?
Ingoali cemu ? kad 90% svih tih trgovina ima i u osijeku i zagrebu ?
jer su veća sniženja
MissTakeIngoali cemu ? kad 90% svih tih trgovina ima i u osijeku i zagrebu ?
jer su veća sniženja
ma da ? zbilja ? bas toliko veca da se isplati i put i sve ?
mislim ... ja bas i nemam ideje za kupovanje ... kupim nove cipele kad se stare pokidaju, ili hlace kad se stare poderu ... jel se onda kad se ide npr. u Graz nakupuje 6 hlaca, 3 jakne, 5 pari cipela ? ... ili ? sta sve moras kupiti da ti se bas sve to isplati ?
IngoMissTakeIngoali cemu ? kad 90% svih tih trgovina ima i u osijeku i zagrebu ?
jer su veća sniženja
ma da ? zbilja ? bas toliko veca da se isplati i put i sve ?
mislim ... ja bas i nemam ideje za kupovanje ... kupim nove cipele kad se stare pokidaju, ili hlace kad se stare poderu ... jel se onda kad se ide npr. u Graz nakupuje 6 hlaca, 3 jakne, 5 pari cipela ? ... ili ? sta sve moras kupiti da ti se bas sve to isplati ?
ima i onih koji ne žele imati 2 para hlača i 2 majice... e ti idu u graz....
Re: Shopping Graz?
i preporučam, ako zelite velika snizenja odite poslije nove godine (-30%, -50%, -70% vidjet cete na svakoj trgovini ), ali se pripremite na guzve ...
za(h)valjujem