Elektroepilacija

Društvo, politika

Elektroepilacija

Da li itko zna kozmeticki ili slicno di bi mogla otici na elektroepilacija? Hitno me to zanima a neznam gdje ima... :(
Ella

Da li itko zna kozmeticki ili slicno di bi mogla otici na elektroepilacija? Hitno me to zanima a neznam gdje ima... :(

ako misliš na trajnu depilaciju dlaka, pogledaj na www.style.hr . imaju najnoviju tehnologiju.
mislim da, ali bas elektroepilacijom ne laserom.. valjda ovdje ima...
pa IPL ti je najucinkovitiji a to u OS imas samo u Style-u i u Alpha-i...
citala sam da i od lasera a pogotovo ovoga se nanovo vracaju dlacice tako da neznam a elektroliza je jesina koja zauvijek unisti dlacice... ali vidim da nemam izbora... morati cu na ovo ako ne nadem...
kudjaokomtiskokom

pa IPL ti je najucinkovitiji a to u OS imas samo u Style-u i u Alpha-i...

da nadopumim samo...... IPL ili SPL koji imaju u Style-u nije laser!!! To je nova tehnologija tvz. pulsnim svjetlom i učinkovitost je velika. Uništava 90% dlaka i što su tamnije to bolje djeluje.piše sve na netu:)
elektroepilaciju imas na onom odjelu za kozne i spolne bolesti preko puta bolnice u Donjem gradu. imaju kao neki mali kozmeticki salon gdje rade takve stvari. ja sam bila samo na jednom tretmanu doduse prije nekoliko godina i mogu reci da nije nis pomoglo.
tad jos je zena naplacivala prema velicini podrucja odnosno vremenu koje joj treba da ga obradi.

Tagovi