Šta mislite hoćeli faza "cajki" uskoro proći ili ćemo to trpiti još nekoliko godina?
Narodnjaci
Šta mislite hoćeli faza "cajki" uskoro proći ili ćemo to trpiti još nekoliko godina?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
kyxnarodnjaci nisu glazba!
Monstrumlose drndanje
drndanje
tux
Monstrumlose drndanje
drndanje
Monstrumnarodni radio su isto cajke sve su to cajke sve je to turbo folk sve to smeće
obyzouthSlušam "folk", npr:
.
bazooka_joeUvijek je bilo i bit' će pjesmuljaka za mase; mali dio populacije uvijek će rađe poslušati iole zahtjevniju glazbu, ali narod, isti onaj koji glasa u naše ime na 'demokratskim' izborima će uvijek slušati debilnu glazbu, gledati debilne filmove, gutati tračeve i žutu štampu pod istinu i prati popu noge; jebiga, neki (većina njih) vjeruju kako će im nakon smrti biti puno bolje.
Ma što mi rekli, to je tako uvijek bilo, tako je i tako će biti. Dok ima onih koji razmišljaju svojom glavom - meni ne smeta!
Jer rijetki od nas znaju da je ovaj život sve što imamo na raspolaganju
lavic
Monstrumnarodni radio su isto cajke sve su to cajke sve je to turbo folk sve to smeće
ako je to sve smece, koje zabavlja 90% hrvata... sta je onda ispravna stvar ili sta nije smece? Sta bi onda svi mi trebali slusati da bi bili "cool" i da nebi ponizavao druge![]()
nake_rado
Fuj fuj fuj, vidio sam to, vrištao sam od smijeha.
Jebem ja njih sve što pjevaju na plejbek, to su pjevači kao što sam i ja igrač podvodnog hokeja.
Evo vam primjer Maidena kada su im rekli da bi trebali na playback svirat, napravili su od toga sprdnju za umrijet od smijeha.
DonQuijote
nake_rado
Fuj fuj fuj, vidio sam to, vrištao sam od smijeha.
Jebem ja njih sve što pjevaju na plejbek, to su pjevači kao što sam i ja igrač podvodnog hokeja.
Evo vam primjer Maidena kada su im rekli da bi trebali na playback svirat, napravili su od toga sprdnju za umrijet od smijeha.
ne pričam (trenutno) o idiotizmu plejbeka, nego o idiotizmu hrvatskog turbofolka.
DonQuijote
evo, da ne otvaram novu temu, ubacit ću ovdje...
vidio sam na indexu reportažu s izbora na miss i mistera u iloku, pa čuo i pjesmu colonije (ili je to samo indira?!), onu koja je kao tamburaška. ovo govorim kao osoba koja voli čuti dobru tamburašku pjesmu - ova je pjesma čisti hrvatski turbo folk! istina, od colonije nije ni zaočekivati bolje, ali je ovo strašno!