U uredu sjede 4 osobe. Jedna osoba već godinama maltretira sve ostale. Kako se boriti?
Svaki prijedlog je dobro došao.
Mobbing (na poslu)
Društvo, politika
Prijaviti nadređenima.... Ako to ne prolazi, onda ima institucija koje su zadužene za to... Nisam siguran koje, al ne bi trebalo biti preteško za otkriti...
pomogla bi skrivena video kamera ili diktafon za dokazivanje, kameru moš iznajmit a diktafoni nisu jako skupi, pa se jednom za svagda riješit gada/gadure
Re: Mobing (na poslu)
Situacija sa pronalaskom i zadržavanjem posla je svima poznata, no maltretiranje na poslu koji je većinom jako stresan sam po sebi je nepojmljivo i ne bi se smjelo tolerirati. Ukoliko ta osoba nema izravan utjecaj na tebe suprostavi se, a ako ni to ne uspiješ prijaviti nadležnima. Moraš pokazati zube. Ne smiješ pokleknuti pred tim emocionalnim slabićima.
Super su vam prijedlozi. Hvala vam.
1step2far
Moraš pokazati zube. Ne smiješ pokleknuti pred tim emocionalnim slabićima.
Ma, gle, meni se uoće hebe za idiota. Ja mu vratim istom mjerom. Problem je u tome što su druge dvije osobe u strahu i ništa ne poduzimaju. I što je atmosfera u sobi koma.
jasnica
U uredu sjede 4 osobe. Jedna osoba već godinama maltretira sve ostale. Kako se boriti?
ako nemožeš pobijediti pridruži se
Uma
[ako nemožeš pobijediti pridruži sebit ce vas onda 2 na 2 heh!
[/quote:68e2897cd6]
![]()
![]()
jasnica
u mom slučaju ta je osoba moj šef...mlad,nadobudan,rastavljen kreten
Samo što nas je u uredu 6-ero...i nitko mu se ne suprotstavlja....ne zato što je šef nego nemaju živaca više za njega .. praxiteni ne pomažu !! otepu ga i to je to
legica_os
Pa to je pregrozno. Neki su ljudi stvarno odvratni.
Re: Mobbing (na poslu)
Đapić ima zanimljivih ideja...