Pekač kruha

Društvo, politika

snaša

Ma ovo što nam prodaju za kruh u slavoniji...to je sramota...za to bi trebalo kažnjavati..a o cjeni da se i ne priča.
A moraš otići na godišnji na more da bi se pravog kruha najeo..
Ja ga više i ne kupujem...sama ga pečem..

jel imaš onaj pekač kruha ili mijesiš pa u rernu jer sam iskreno i ja razmišljo kupit to nekako mi se čini super isplativo jer svaki dan davati između 6-7 kn je odvratno skupo al da je to samo 6+kn za kruh, tu je još i mlijeko i ručak, pa dnevno nemoš proć ispod 50kn a onda dođe vikend i pljas minimum 200kn samo za vikend ma jebemti državu sad sam ljut
ja imam taj pekač kruha i to niš ne valja. nema do mešanja rukama :)

replay, disel...svakako! dodala bi i stefanel na listu precjenjenih.

automobili. kad sve zbrojiš i oduzmeš za novce koje čovjek mjesečno potroši na auto, samo da bi se dovezao na posao i nazad, možeš jedno dijete othranit.
Monstrum

snaša

Ma ovo što nam prodaju za kruh u slavoniji...to je sramota...za to bi trebalo kažnjavati..a o cjeni da se i ne priča.
A moraš otići na godišnji na more da bi se pravog kruha najeo..
Ja ga više i ne kupujem...sama ga pečem..

jel imaš onaj pekač kruha ili mijesiš pa u rernu jer sam iskreno i ja razmišljo kupit to nekako mi se čini super isplativo jer svaki dan davati između 6-7 kn je odvratno skupo al da je to samo 6+kn za kruh, tu je još i mlijeko i ručak, pa dnevno nemoš proć ispod 50kn a onda dođe vikend i pljas minimum 200kn samo za vikend ma jebemti državu sad sam ljut

Imam pekač..ja sam zadovoljna s njim
Kruh je malo drugačiji..ali ovisi ko voli što.
Ali kad podvučeš crtu...ne isplati se financijski..osim što znaš što si strpo u kruh.
ma da ja sam navodno čuo od par ljudi da kruhovi budu prejebeno dobri, da stavljaju koješta unutra onih začinskih trava i češnjaka i svega nešt kruh bude prezakon

Re: Pekač kruha

Meni je pekač ok, s tim da brašno kupim u većem pakovanju od barem 5 kg, što u Kauflandu npr. dođe nekih 18,99 kn vreća, i vakumirano pakiranje kvasca od 1/2 kg koje dođe negdje oko 20-ak kuna i potraje dugo. Onaj kvasac u malim vrećicama je preskup. Kruh mi je super, a i tijesto za pizzu bude odlično. Ja bih ga preporučila svakome, ako ništa drugo uštedi hrpu vremena u odnosu kad ga mijesiš sam.
Da li možete preporučiti model pekača? Već duže vrijeme se raspitujem, ali većina mojih poznanika koja posjeduje pekač kruha nije s nim zadovoljna.
Hvala. :)
pekač ili mijesalica ?

o cemu se ovdje razglaba
Pekač je ujedno i mješalica..izabereš program...oćeš kruh ili samo tjesto..a mogu se i neki kolači napraviti...
Što se tiče marke..što ja znam ..ja imam clatronic..a ni booman nije loš..ma što jeftinije to bolje..
Evo sada sam u lidlu vidio pekač kruha, 400kn, još dobiješ i 2kg mješavine za kruh :)
pa kog zanima...
znaci to dođe oko 400 kn ?

ja za tak sta nisam cuo, al budem bas pogledo

Tagovi