bazooka_joeA RUZAN ILI LIJEP...al je pun para za razliku od tebe...on ide na Karibe a ti na kopiku,a bez obzira sto je ruzan;-)
magy
i sto je najbitnije....ti znas da gsp Antunovic potpisuje "VAZAN DOKUMENT"hahahaha,a ovo je extra))))))))))
Heh, cuj, papir sa grbom one firme gore... Btw, nije samo meni Antunović ružan, al' o tom - potom.
S tobom se prepirati neću, jer ću na kraju postat jednako glup...![]()
Offtopic
Forum
anakonda
...tako je!!!!!...živijo govornik!!!!!!!....
...šalu na stranu, previše je nelogičnosti da bi iole razuman čovjek to shvatio...kako u jednom secesijskom centru grada može nastati središnji trg takav kakav je, s ogromnim plastičnim penisima/liftovima za pothodnik i klupama od višnjinog drveta usred slavonske ravnice pune hrastovih šuma?.....pa onda spomenik bijeloj lađi?....i odmah pored toga, jednoobrazne tende na promenadi?...wtf....ili sve te ogavne šarolike i kičaste zgrade novogradnje širom grada?????....wtf još jednom....diviti ću se zauvijek Dubaiju koji je tako predivno spojio modernu arhitekturu (i stambenu i poslovnu) i arapsku tradiciju....nebodera koliko želiš, poslovnih i stambenih, vila, običnih kuća i sve to lijepo zapakirane u zelenilo i cvijeće...a još su i usred pustinje....a novci uloženi u to gotovo pa jednakim onim uloženim u Osijek..... mislim...ne znam....
magy
bazooka_joea neznam,svima se hotel antunovic svidja osim tebi(iako je covjek ulozio 40 miliona eura..)a za Zovka,neradi se o tom motelu,nego o njegovoj kompaniji koja ima 3 motela,u ZG,SL-BRODU,u Zepcu ima carstvo,36 benziskih crpki,motele,shoping centre,i jos toga mnogo...a za ovo o familiji Antunovic sam se nasmijala,ne njima nego tebi.,.ahh...Mesic i predsjednici jedu tamo,jedino jedan OSJECANIN NIJE ZADOVOLJAN,al ocito svi imaju komplex u Osijeku,kad mi je pricala legica iz Broda da osjecane niko nevoli radi toga,,nisam vjerovala ,al kada malo bolje citam vas,vidim da ste stvarno umisljeni komplexasi,aj da bar imate biti sa cim,al obicna si...jadno..neka vama vaseg Bilosa,on ce vama napraviti naj,najbolji,najljespi najjjjjj centar u SVIJETU hehehe,oooo boze moj...u pogresan sam se grad doselila iodavno sam rekla....
magy
www.antunovic.hr .....nagledaj se * andrea sta imaju ti gastarbajteri iz Bosne u Hrvatskoj...pogledaj sta imaju ti gastarbajteri iz BOSNE..www.zovko.com ...vidi jadnice sta ljudi grade po srednjoj bosni,naravno HRVATI SU ONI SAMO IZ BOSNE;-) www.vitez,com ....pogledaj malo *sta grade ljudi PONOSNI GASTARBAJTERI,eeeee *.....bosanski gradici od 10 tisuca stanovnika za Osijek od 110 su metropole...aj,neda mi se stobom opce pisati,idi ti do tvrdje i vidi svjeta.
Hotel Antunović na Ljubljanskoj izbjegavam (iako mi je bliže proći kraj ili kroz njega) radi njegove ružnoće i ispraznosti. Prva dva levela su kao trgovački centar koji zjapi prazan. Jedino dobro na tom objektu je Vertigo bar - lijep pogled na Zagreb i na tome im svaka čast!
U Zovku (Slavonska avenija) sam spavao i mogu reći da nije loše za motel. Jer ja nečemu što je smješteno na benzinskoj postaji nikada ne bih dao kategoriju hotela.
Btw, u motelu (ili je to isto hotel) Antunović - gost kojega sam bio - u Sesvetama vas sa recepcije gleda ulje na platnu, nekih, brat-bratu 90x180 cm, a na njemu gospodin i gospođa Antunović. On potpisuje važan dokument, a ona mu drži ruku na ramenu. Strava!
Nemojte se ugledati na gornje primjere!
bazooka_joe
magy
www.antunovic.hr .....nagledaj se * andrea sta imaju ti gastarbajteri iz Bosne u Hrvatskoj...pogledaj sta imaju ti gastarbajteri iz BOSNE..www.zovko.com ...vidi jadnice sta ljudi grade po srednjoj bosni,naravno HRVATI SU ONI SAMO IZ BOSNE;-) www.vitez,com ....pogledaj malo *sta grade ljudi PONOSNI GASTARBAJTERI,eeeee *.....bosanski gradici od 10 tisuca stanovnika za Osijek od 110 su metropole...aj,neda mi se stobom opce pisati,idi ti do tvrdje i vidi svjeta.
Hotel Antunović na Ljubljanskoj izbjegavam (iako mi je bliže proći kraj ili kroz njega) radi njegove ružnoće i ispraznosti. Prva dva levela su kao trgovački centar koji zjapi prazan. Jedino dobro na tom objektu je Vertigo bar - lijep pogled na Zagreb i na tome im svaka čast!
U Zovku (Slavonska avenija) sam spavao i mogu reći da nije loše za motel. Jer ja nečemu što je smješteno na benzinskoj postaji nikada ne bih dao kategoriju hotela.
Btw, u motelu (ili je to isto hotel) Antunović - gost kojega sam bio - u Sesvetama vas sa recepcije gleda ulje na platnu, nekih, brat-bratu 90x180 cm, a na njemu gospodin i gospođa Antunović. On potpisuje važan dokument, a ona mu drži ruku na ramenu. Strava!
Nemojte se ugledati na gornje primjere!
magyA RUZAN ILI LIJEP...al je pun para za razliku od tebe...on ide na Karibe a ti na kopiku,a bez obzira sto je ruzan;-)
koji si ti kurac zabrijala?? ajmo sad moj tata je bolji od tvog tate i tako u nedogled... ali on ima više para
da se i ja uključm
Bila jednom jedna djevojčica koja je nosila crvenu kapu. Njezina majka poslala ju je da posjeti bolesnu baku. Majka joj je rekla da se na putu ne smije zaustavljati. Vuk je vidio djevojčicu na putu u šumu i napravio je plan da je pojede. Pristojno je pitao djevojčicu gdje ide, a lakovjerna djevojčica prijateljski mu je odgovorila. Djevojčici je vuk ponudio da bere cvijeće za svoju baku. Kad je brala cvijeće, vuk je požurio do bakine kuće, a kad je u nju ušao, pojeo ju je. Na svoju glavu stavio je bakinu noćnu kapu i legao u krevet. Kad je djevojčica ušla u bakinu koću, vuk ju je također pojeo. Drvosječa je došao i prerezao vuku trbuh. Djevojčica i njezina baka bile su spašene. Potom je drvosječa stavio kamenja u tijelo vuka kako bi ga ubio.

">euchrid
wtf??? jel to 8???
ne bih rekao, 8ica je ipak malo elokventniji. ovo je kao da jaran i ševa raspravljaju o arhitekturi.
magy
a neznam,svima se hotel antunovic svidja osim tebi(iako je covjek ulozio 40 miliona eura..)a za Zovka,neradi se o tom motelu,nego o njegovoj kompaniji koja ima 3 motela,u ZG,SL-BRODU,u Zepcu ima carstvo,36 benziskih crpki,motele,shoping centre,i jos toga mnogo...a za ovo o familiji Antunovic sam se nasmijala,ne njima nego tebi.,.ahh...Mesic i predsjednici jedu tamo,jedino jedan OSJECANIN NIJE ZADOVOLJAN,al ocito svi imaju komplex u Osijeku,kad mi je pricala legica iz Broda da osjecane niko nevoli radi toga,,nisam vjerovala ,al kada malo bolje citam vas,vidim da ste stvarno umisljeni komplexasi,aj da bar imate biti sa cim,al obicna si...jadno..neka vama vaseg Bilosa,on ce vama napraviti naj,najbolji,najljespi najjjjjj centar u SVIJETU hehehe,oooo boze moj...u pogresan sam se grad doselila iodavno sam rekla....[
Definitivno pogrešan grad, aj ti lijepo nazad u Lugano, možda ti Majkl Dzekson bude susjed.
btw. magy, potpuno si nepismena.
Andrea Zuckermanzaboravila si,i motela;-) a uspjesni ljudi grade,a ne sjede kod kuce i cekaju da mama kupi cigare a tata za izlazak da 50 kuna...a kod nas posavljaka nema toga seljanko bez kune u dzepu,ima se,moze se...heheheh eeeeee,sve vidim subotom kad izadjem van(al sam vise na onu stranu dzakovo-sl brod,al malo po osijeku vidim i sve mi je jasno...bjeda,tuga i chemer...
izgleda da je našoj magy jedino mjerilo uspjeha kolko neko ima benziskih pumpi.![]()
daddospa mi bosanci smo takvi
...ajde magy svaka ti čast da malo pokreneš ovaj forum...">
TigerZnas da cu i ici za bozic;-) eto tako da te upoznam samo...ono znas kak je u truloj svici hehehe,,,a sto se tice pogresnog grada,ostajem pri svome,ne samo ja nego mnogi koji su NE SVOJOM VOLJOM DOSLI U OSIJEK i dalje po slavoniji...al polako se prodaju kuce u osijeku i vracaju se na svoje,...ljepse je na svom,pa budemo vidili kome ce biti ljepse...necete jos 120 godina dobiti posteni kolodvor a kamoli neku firmu...ahh...
magy
a neznam,svima se hotel antunovic svidja osim tebi(iako je covjek ulozio 40 miliona eura..)a za Zovka,neradi se o tom motelu,nego o njegovoj kompaniji koja ima 3 motela,u ZG,SL-BRODU,u Zepcu ima carstvo,36 benziskih crpki,motele,shoping centre,i jos toga mnogo...a za ovo o familiji Antunovic sam se nasmijala,ne njima nego tebi.,.ahh...Mesic i predsjednici jedu tamo,jedino jedan OSJECANIN NIJE ZADOVOLJAN,al ocito svi imaju komplex u Osijeku,kad mi je pricala legica iz Broda da osjecane niko nevoli radi toga,,nisam vjerovala ,al kada malo bolje citam vas,vidim da ste stvarno umisljeni komplexasi,aj da bar imate biti sa cim,al obicna si...jadno..neka vama vaseg Bilosa,on ce vama napraviti naj,najbolji,najljespi najjjjjj centar u SVIJETU hehehe,oooo boze moj...u pogresan sam se grad doselila iodavno sam rekla....[
Definitivno pogrešan grad, aj ti lijepo nazad u Lugano, možda ti Majkl Dzekson bude susjed.
ajwaropce nisam zabrijala,prvo me djevojka nazove SELJANKOM i ti kazes ja zabrijala??? znaci moze me vredzati bez ikakog povoda?? jel to lijepo??
magyA RUZAN ILI LIJEP...al je pun para za razliku od tebe...on ide na Karibe a ti na kopiku,a bez obzira sto je ruzan;-)
koji si ti kurac zabrijala?? ajmo sad moj tata je bolji od tvog tate i tako u nedogled... ali on ima više para![]()
da se i ja uključm![]()
Bila jednom jedna djevojčica koja je nosila crvenu kapu. Njezina majka poslala ju je da posjeti bolesnu baku. Majka joj je rekla da se na putu ne smije zaustavljati. Vuk je vidio djevojčicu na putu u šumu i napravio je plan da je pojede. Pristojno je pitao djevojčicu gdje ide, a lakovjerna djevojčica prijateljski mu je odgovorila. Djevojčici je vuk ponudio da bere cvijeće za svoju baku. Kad je brala cvijeće, vuk je požurio do bakine kuće, a kad je u nju ušao, pojeo ju je. Na svoju glavu stavio je bakinu noćnu kapu i legao u krevet. Kad je djevojčica ušla u bakinu koću, vuk ju je također pojeo. Drvosječa je došao i prerezao vuku trbuh. Djevojčica i njezina baka bile su spašene. Potom je drvosječa stavio kamenja u tijelo vuka kako bi ga ubio.
![]()
Andrea Zuckermanrekla sam ti...javi mi se na stranim jezicima pa mogu stobom pricat dalje...do tada pstttttttt
izgleda da je našoj magy jedino mjerilo uspjeha kolko neko ima benziskih pumpi.![]()
Delfinmagy je za vas seljake DAMA em ima para em zna jezike strane,a vi jadnici koji imate putovnicu do josipovca ste jad i tuga..
Ajme meni koji proser od magy">
">
">
">
Meni je isto zgrada u divaltovoj uzasna kao da sam u kupatilu.
arhitekte moj arhitektu(premda si neki obicni balavac..al aj vjerujem ti ha ha ha) ti znas sta su alpe? ti znas kakva je arhitektura u svici,frankfuru? holandiji...pa neznas dalje od brijesca otici a ne na spomenute zemlje i gradove,,,ufffff,al sam ljuta
nisam više mogao izdržat da se ne ulogiram i nešto ne kažem o ovoj temi.
ovakvi likovi kao Magy su jedna od najgorih posljedica demokracije i interneta u kombinaciji s elementarnim neznanjem na području barem gramatike.
kako sam arhitekt (i to dosta mlad) moram branit svoju struku i reći da je najveći broj ružnih realizacija u gradu posljedica nestručnih projektanata koji su stekli pravo projektiranja privatnim vezama i rupama u zakonu (neću sad navodit imena).
znam da se o ukusima ne raspravlja, ali nazivati objekte posavskih poduzetnika lijepima je u krajnjem slučaju neukusno. osim toga grad Osijek već dugo ima tradiciju grada koju su srozali upravo ovakvi "stručnjaci" kao magy i njoj slični. I sam sam bio u svim gradovima koje je navela i u još dosta europskih gradova i moram primjetit da je naš urbanizam i kultura stanovanja na jako visokoj razini. a navodit kao primjer švicarsku arhitekturu, koja je u prvom redu prilagođena alpskoj klimi, je nemoguće. meni cijela bosna izgleda kao cirkus ušminkan za neuke posjetitelje koji će kupiti lažnu robu na pijaci. a o divaltovoj da ne pričam iako mi je drago da se u našem gradu ipak nešto pokrenulo na pozitivno. i pozdravljam sve normalne ljude koji su spremni na debatu, a ne pljuvanje po svemu iako o temi nemaju nikakvih znanja.
aaaaa admini?
ja sam svoj žuti dobio zato što sam napisao "imbecil" jednom mladiću,pa me sad zbilja zanima dokle više ova veleštovana @magy može pisati ovakve gluposti?
e da @magy koji ti je k.??? kak se može jedna takva europska maca spustiti na nivo nas seljačina iz osijeka?
(e da u hr. se ne govori holandija)
ajd ti ljepo u tu tvoju švicu (kak ti kažeš) il lagano kući u onu pripizdinu od posavine...
izvinjenje većini normalnih posavljaka zbog zadnje rečenice
još! još! još!