SAMO JEDAN GRAD-SAMO JEDAN KLUB!!!!!!!!
DINAMO ZAGREB-OSTALO SU SAMO KLUBOVI!!
Offtopic
Forum
magy
ajd, na stranu to što je komentar glup, ali je i krajnje offtopic!
magymagy jesi se malo zaigrala pa si pogriješila ime svog voljenog kluba , tata franjo mu je bio na čelu (partizan) ,iz glupe pjemice se da to iščitatiSAMO JEDAN GRAD-SAMO JEDAN KLUB!!!!!!!!
iz te dvije recenice mi nije jasno jel dinamo klub ili pak nije klub?
DonQuijoteZASTO JE GLUP??? DINAMO VOLI POLA SLAVONIJE A NE SAMO JA?! A HTIJELA SAM NAPSATI
magy
ajd, na stranu to što je komentar glup, ali je i krajnje offtopic!
SAMO JEDAN GRAD SAMO JEDAN DINAMO ISPOD SLJEMENA!!! a vole ga mnogi..Dinamo je Dinamo,nemozemo mjeriti sa slaven belupom il osijekom,a kamoli sa inkerom ili sta ja znam ,sa zadrom..mislim realno,zar ne??
magy
ZASTO JE GLUP??? DINAMO VOLI POLA SLAVONIJE A NE SAMO JA?! A HTIJELA SAM NAPSATI
SAMO JEDAN GRAD SAMO JEDAN DINAMO ISPOD SLJEMENA!!! a vole ga mnogi..Dinamo je Dinamo,nemozemo mjeriti sa slaven belupom il osijekom,a kamoli sa inkerom ili sta ja znam ,sa zadrom..mislim realno,zar ne??
otvori si topic "svim bih dinamovcima pušila kitu" ili tako nešto, pa onda tamo baljezgaj što hoćeš, nemoj ovdje offtopic zagađivati.
za neupućene, offtopic je sadržaj koji se ne uklapa u predviđeni sadržaj dotičnog topica, koji je uglavnom određen već samim naslovom, a ukoliko to nije slučaj, određen je nultim postom.