yo-yo fristajler .sigurno se moze naruciti preko neta i onda kada ga kupis onda cemo se svi skupiti u krug zapalit cemo vatricu i medusobno izmjenjivati vjestine koje znamo s yo-yo-om
da da... to je to... taki bi ja htio. imao sam prije neki bezvezni i znao sma nekloliko trikova s njim, a kontam si da bi s ovakvim bilo jos lakse heh.
hehe, odbijam odrasti ;-) .
ma za gemboyem me vec jako dugo vuce neka nostalgija i zato hocu igre, ponajvise super mario (bilo koji nastavak).
a ovo za yoyo... sta reci ufff.. preludo... recimo kad smo u ekipi i nemam sta raditi dok se sprdamo, dok drugi grickaju spice, pljugaju ja bi se igrao s yoyo-em ;-).
eee ja ti imam yoyo za trikove(northstar) time je osvojen naslov prvaka i prodajem ga za 150 kn ako si zainteresiran ponud ena [email protected] i pogledaj moje druge oglase http://www.njuskalo.hr/korisnik/ddomi2233
Ja kupila lijepi srebrni yo yo za cca. 10tak kuna na ebayu. To je onaj vulgaris, najobicnija inacica koja postoji, al je dosta dobar sto se kvalitete tice i fino je tezak, ne previse ne premalo
Bilo je jedno vrijene u kauflandu medu onim dindjama 'sve po 8kn' nekih superkul jojojoa koji su mogli radit sve moguce finte, al mi se taj vrlo brzo pokidao