Yo-Yo

Društvo, politika

Yo-Yo

gdje bih mogao kupiti yo-yo? u Osijeku mi se cini da nigdje, pa me zanima jer ima negdje u okolnim gradovima ili cak preko neta za naruciti???
ajme proveo sam pola djetinjstva terajući to gore dole LOL
i jab to kupio ako ima, a ima sigurno tu u nekim kineskim
e da.... da napomenem, zaboravio sam heh. htio bi onaj za izvoditi trikove, a ne neki obican ;)
yo-yo fristajler :D .sigurno se moze naruciti preko neta i onda kada ga kupis onda cemo se svi skupiti u krug zapalit cemo vatricu i medusobno izmjenjivati vjestine koje znamo s yo-yo-om :D
Ma lako za trikove, ja vrištim od smijeha kad mu ime kaže na početku LOL
da da... to je to... taki bi ja htio. imao sam prije neki bezvezni i znao sma nekloliko trikova s njim, a kontam si da bi s ovakvim bilo jos lakse heh.
imam ja negdje neki jojo pa pogledam ak ga uspijem naći pa dobiš ak oćeš :D
hirojuki suzuki!
Prvo game boy, sada yo-yo... pa @PsychoSoldier što ti se događa !?! :lol:
hehe, odbijam odrasti ;-) .
ma za gemboyem me vec jako dugo vuce neka nostalgija i zato hocu igre, ponajvise super mario (bilo koji nastavak).

a ovo za yoyo... sta reci ufff.. preludo... recimo kad smo u ekipi i nemam sta raditi dok se sprdamo, dok drugi grickaju spice, pljugaju ja bi se igrao s yoyo-em ;-).

Re: Yo-Yo

wow, ovo je već umjetnost! 'ko bi rekao sta se sve moz s tim yo-yoicem!
eee ja ti imam yoyo za trikove(northstar) time je osvojen naslov prvaka i prodajem ga za 150 kn ako si zainteresiran ponud ena [email protected] i pogledaj moje druge oglase http://www.njuskalo.hr/korisnik/ddomi2233
oprostite sto podizem staru temu.
napravili smo fan page na kom mozete naci odgovore na ovo i druga pitanja:

http://www.facebook.com/pages/...e-igra%C4%8Dka/253029758155779
Ja kupila lijepi srebrni yo yo za cca. 10tak kuna na ebayu. To je onaj vulgaris, najobicnija inacica koja postoji, al je dosta dobar sto se kvalitete tice i fino je tezak, ne previse ne premalo :D

Bilo je jedno vrijene u kauflandu medu onim dindjama 'sve po 8kn' nekih superkul jojojoa koji su mogli radit sve moguce finte, al mi se taj vrlo brzo pokidao :(

Tagovi