Pucnjava?

Društvo, politika

Pucnjava?

U SAMOM središtu Osijeka nešto prije 21 sat došlo je pucnjave nakon koje je započela policijska potjera, javlja PU osječko-baranjska.

Glasnogovornica Edita Roterbauer kazala nam je samo kako se radi o redovnim policijskim radnjama. Nema informacija o eventualnim ozlijeđenim osobama u pucnjavi, no oštećen je jedan automobil.

zna li netko nesto o ovome? :shock:
koliko sam čuo i vidio murija je pucala na dilera nekog kod patike. kasnije su se dali prijetiti s baterijama kako nešto traže.
faktor-x

koliko sam čuo i vidio murija je pucala na dilera nekog kod patike. kasnije su se dali prijetiti s baterijama kako nešto traže.

Prolazih tamo...policija je okružila područje oko Patike i skupljala čahure.....i našla ih dosta navodno..
Zna se tko je bio meta i zašto ali neću o tome...ne treba mi metak u čelo :S
Prolazio sam tamo, i sam sam se pitao šta se događa.
Na svu sreću, prolazio sam kad je sve završilo i vidio samo obljepljenu traku okolo.
policija zaustavila nekog lika tjekom standardne provjere, pa je taj odbio dat pretrest auto, nakon toga uso u auto odgurnio policajca slomio mu ruku(prst) i pobjego, policija pocela pucati za njim i probusila mu gumu... nakon toga bila potjera za njim, i stao je nezam gdje jer mu je guma isputila i tamo su ga i uhitili

lik od prije poznat policiji

Tagovi