Jakna

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Jakna

Nisam znao pod koju kategoriju bi ovo išlo...pa evo ovdje.....dakle zanima me može li se u Osijeku negdje naći kožna jakna....otprilike ovako nešto
...kod mene u ormaru....:-)...al ja nisam u osijeku...:-)
i kod mene u ormaru al ja ne prodajem :)
ok jel bi mogli onda reći barme gdje ste ih kupli....ukoliko je to u Osijeku....ili ako znate neko mjesto.....
stoka_unleashed

ok jel bi mogli onda reći barme gdje ste ih kupli....ukoliko je to u Osijeku....ili ako znate neko mjesto.....

ak nađeš u osijeku rokericu na prodaju svaka čast, pogledaj po sec hand shopovima, na autopiji ili po oglasima ako neko prodaje mada sumnjam. pogledaj u županijskoj vidio sam u izlogu one kožarije ili koji li je klinac imali su zimus u izlogu rokericu al mi se činila nekak jadno i bijedno sva neka nikakva
ja znam da moj bratic ima rokericu koju je on negdje dao izraditi,ako hoces mogu ga pitati gdje i kolika je cijena
pa ak ti nije problem...bio bih zahvalan
ma tražim baš rokericu...u to me i je problem...inače bih već našao odavno...
a jesmo izbirljivi :)
nego ja mislim da sam vidio negdje prije par dana, al nesjećam se gdje :hmm:
javim se kad sjetim
vjeruj mi to je jedna od rijetkih stvari kod kojih sam izbirljiv.....ali ugl...sam pošalji na pm ak se sjetiš
stoka_unleashed

Nisam znao pod koju kategoriju bi ovo išlo...pa evo ovdje.....dakle zanima me može li se u Osijeku negdje naći kožna jakna....otprilike ovako nešto

hm..u industrijskoj iliti..(na čepinskoj) kolarić ili što već rade po narudžbi što ti padne na pamet..ne tvrdim da još uvijek,ali pred cca 3 god jedna je poznanica tamo pravila jaknu po njenim specijalnim željama..pa moždaaaa to rade još uvijek obzirom da vidjam te radnice(tj.ta firma još radi) kad idem s posla..a ti to hoćeš...ništa te ne košta nazvati i piiitatiii
hvala na informacijama....polako to sređujem pa bi je valjd uskoro trebao imati
u podhodniku imaš radnju koja isto po mjeri radi rokerice
stoka_unleashed

hvala na informacijama....polako to sređujem pa bi je valjd uskoro trebao imati

sad je i imam

Tagovi