Teleskop

Računala, znanost, tehnologija

Teleskop

Zna li netko gdje se može kupiti teleskop, ne treba ništa specijalno, ali opet da nije neko sranje. I ako može netko objasniti vrste ili kakvih sve ima teleskopa, uglavnom sve vezano za to :)
vidio sam da ima u trgovini blizu cvjećarnice "clivia" u ulici republike. trgovina je između frizerskog salona i knjižare, na cesti koja vodi prema parkiralištu u blok centru.
DonQuijote

vidio sam da ima u trgovini blizu cvjećarnice "clivia" u ulici republike. trgovina je između frizerskog salona i knjižare, na cesti koja vodi prema parkiralištu u blok centru.

tamo di je chipoteka bila, mozda jos uvijek i je chipoteka
PsychoSoldier

DonQuijote

tamo di je chipoteka bila, mozda jos uvijek i je chipoteka

je još uvijek je čipoteka i tamo moš kupit teleskop, bilo je teleskopa za kupit i u onoj trgovini na trgu slobode ali te trgovine nema više, cijene nisu baš nešto pre jeftine al ne kupuješ sranje tak da ...
Otiđi na:

http://www.oi-optimus.htnet.hr/

ili na:

http://www.teleskop.rs

U svakom slučaju proći ćeš jeftinije nego da kupuješ po trgovinama koje nisu specijalizirane za takvu opremu.

Teško mi je preporučiti ti koji teleskop da si kupiš kad ne znam koliko novaca planiraš izdvojiti, a i druge stvari i tvoje želje mogu još dodatno utjecati na izbor.
Ono što je bitno, ako imaš već želju ući u astronomske vode je prvo da svladaš neke osnove promatranja nebeskih objekata golim okom (što možeš i kada si nabaviš teleskop). Znam za jedno zanimljivo astronomsko društvo čiji će ti članovi uvijek rado pomoći i ako nisi član, kontaktiraj me na pm.

Btw, kad smo već kod ove teme, ako ima zainteresiranih ljudi za neko promatranje, javite se, može neki petak poslije Excalibura, zaletimo se do Drave i :rockon:
Ma nije to za mene, mama to oće kupit starom za 20tu godišnjicu braka, on je to prije želio pa...
Sad ću vidit ove stranice a sljedeći tjedan odo lutat po trgovinama :)

Re: Teleskop

zanimljiv poklon! pohvala zapazanju i ideji!
Callistemon

zanimljiv poklon! pohvala zapazanju i ideji!

ali nista od teleskopa na kraju
Kako ništa?
Vidjeh da ih ima u pothodniku u jednoj prodavaonici, tamo gdje imaju igrice za komp i play station.
Anastazija

Kako ništa?

dobio je covjek drugi poklon
Tako je ništa od teleskopa, dobio je kameru :)
možda za sljedeću obljetnicu :wink:

Tagovi