Opet ja imam pitanje.. Ima li u Osijeku Second hand shop i gdje je ?
Znam da se sporadično pojavljuje na različitim mjestima u gradu, ali nikad ne traje dugo... kako sada stvari stoje?
Second hand shop
Društvo, politika
mislim da imaš jedan u ulici gdje je onaj kafić HIR, nemam pojma kako se zove ulica ali znam da je tamo bio jedan
a za šta ti treba ako se smije pitati jer ako ne trebaš odjeću/obuću nego neke druge stvarčice imaš par second handova s knjigama a i na autopiji se zna naći svega
a za šta ti treba ako se smije pitati jer ako ne trebaš odjeću/obuću nego neke druge stvarčice imaš par second handova s knjigama a i na autopiji se zna naći svega
A ne ne, ne kupujem, ovaj put prodajem
.. imam jedne cipele koje sam obukla doslovno jednom, ma nebitno..
Anyway, hvala na informaciji, pogledat ću..
MoiraA ne ne, ne kupujem, ovaj put prodajem
odi vidi tamo vrijedi pokušati
MonstrumAko imaju lijepu i visoku štiklicu možda je Monstrum zainteresiran
MoiraA ne ne, ne kupujem, ovaj put prodajem
odi vidi tamo vrijedi pokušatiako postaš sliku ovdje možd ih neko s foruma kupi
![]()

postoji Posh Store... oni skupljaju doniranu robu koju prodaju, i od skupljenih para pomažu psima iz Azila. ja sve nosim tamo. Uskoro će opet počet s radom nakon ljetne pauze (išli ljudi šljakat na more). Ineče, oni su na J. J. Strossmayera 68.
Evo odgovora:
Vidimo se 31. sijecnja NEDJELJA!!! u CKT Gea, Otokara Kersovanija 25 od 11-16h na SECOND HAND SHOPU... naci cete svega od majica,haljina, kosulja, suknji, hlaca, cipela, cizmi, nakita, umetaka za kosu, mobitela, satova, cvjetnih aranzmana, stvari za trbusni ples i jos svastaaaaa
Vidimo se 31. sijecnja NEDJELJA!!! u CKT Gea, Otokara Kersovanija 25 od 11-16h na SECOND HAND SHOPU... naci cete svega od majica,haljina, kosulja, suknji, hlaca, cipela, cizmi, nakita, umetaka za kosu, mobitela, satova, cvjetnih aranzmana, stvari za trbusni ples i jos svastaaaaa
A zašto mi ne bismo na forumu otvorili topic u smislu -kupujem- prodajem- mijenjam?
rizlaNije potrebno...A zašto mi ne bismo na forumu otvorili topic u smislu -kupujem- prodajem- mijenjam?
Postoji Bijelo-plavi oglasnik - lijepo kategoriziran oglasnik putem kojeg je moguce prodati, kupiti, razmijeniti second hand stvari...
Oglasniku se najjednostavnije pristupa klikom na Oglasi 031 na vrhu svake stranice portala.