možda imaš loš smisao za humor, a možda su u šumi.. da.
možda imaš loš smisao za humor, a možda su u šumi.. da.
Forum
SveborPa ne ispalo je kako si ti napisao da je on kopirao od babića a jasno piše da je lista izašča u BILDU (NJEMAČKOM)
ili ne znaš čitati s razumijevanjem ili si glup, da.
možda imaš loš smisao za humor, a možda su u šumi.. da.![]()
SveborPS:nemoraš odmah davat do znanja da si na tabletama...
mali_ivicaPa tko je onda tu glup?!
Svebor
nisam ja tu onaj koji halucinira, stoga...
mali_ivicaPa tko je onda tu glup?!
ti.
fairyNe volim politiku pa ni ne znam o tome diskutirati. U našem domu se nikada nije pričalo o komunistima niti ustašama, do rata nisam ni znala što je to...moji roditelji su svoj radni vijek odradili vani i sve što su stekli, stekli su vani pa eto kao dijete neutralaca mogu reći da se ne sjećam toga doba, ali znam kako piše gore što pričaju stariji. Posjetila sam prije par godna Kumrovec. Otvorila sam knjigu posjetitelja i na jednoj strani sam pročitala rečenicu od čini mi se Slovenca, kaže: zahvaljujem bogu što sam svoju mladost proveo u tvoje vrijeme....mislim da se ne treba ništa nadodati nakon ovoga...Tile je legenda...
axefairyNe volim politiku pa ni ne znam o tome diskutirati. U našem domu se nikada nije pričalo o komunistima niti ustašama, do rata nisam ni znala što je to...moji roditelji su svoj radni vijek odradili vani i sve što su stekli, stekli su vani pa eto kao dijete neutralaca mogu reći da se ne sjećam toga doba, ali znam kako piše gore što pričaju stariji. Posjetila sam prije par godna Kumrovec. Otvorila sam knjigu posjetitelja i na jednoj strani sam pročitala rečenicu od čini mi se Slovenca, kaže: zahvaljujem bogu što sam svoju mladost proveo u tvoje vrijeme....mislim da se ne treba ništa nadodati nakon ovoga...Tile je legenda...
znam tog slovenca.to je daljnji rođak joška jorasa koji je utekao iz ludnice i pokušao se sakriti u kumrovcu.
axene parim se sa jazavcima i sa komunistima
![]()
u kumrovcu nikad bio i nemam namjeru ni ići.tko danas ide u kumrovec zna se da ga drma nostalgija.
a mene nostalgija ne pere![]()
ej...a jesi skužio da nema ante pavelića na toj listi ratnih zločinaca?
eldiablo
ko je ante pavelic? jel to neki hercegovac u zagrebu?
axeeldiablo
ko je ante pavelic? jel to neki hercegovac u zagrebu?
to je čovjek koji se borio protiv komunizma i tita.
mali_ivicaSveborPS:nemoraš odmah davat do znanja da si na tabletama...
axefairyNe volim politiku pa ni ne znam o tome diskutirati. U našem domu se nikada nije pričalo o komunistima niti ustašama, do rata nisam ni znala što je to...moji roditelji su svoj radni vijek odradili vani i sve što su stekli, stekli su vani pa eto kao dijete neutralaca mogu reći da se ne sjećam toga doba, ali znam kako piše gore što pričaju stariji. Posjetila sam prije par godna Kumrovec. Otvorila sam knjigu posjetitelja i na jednoj strani sam pročitala rečenicu od čini mi se Slovenca, kaže: zahvaljujem bogu što sam svoju mladost proveo u tvoje vrijeme....mislim da se ne treba ništa nadodati nakon ovoga...Tile je legenda...
znam tog slovenca.to je daljnji rođak joška jorasa koji je utekao iz ludnice i pokušao se sakriti u kumrovcu.