Offtopic

Forum

josephine01

stajem uz bok malom ivici i izjavljujem da ne vidim uopće problem o cijeloj priči... čitajući neke postove imam dojam da osijekom vlada neki virus.. a ja se, hvala na pitanju, osjećam sasvim zdravo

možda da dođeš k meni na sistematski? da budemo 100% sigurni :D
josephine01

a ja se, hvala na pitanju, osjećam sasvim zdravo

nisam vidio da je netko pitao...
kopile

Zato što su licemjerne.Opet ponavljam, sve što sam naveo se odnosi isključivo na djevojke koje na nešto liče,koje su u teškoj manjini.Tako da mi iziritiranost nekih djevojaka nije jasna.Nisam vam ja kriv što ste estetski hendikepirane.

Isto kao što se nekad skupila i organizirala grupa frustriranih, ružnih, ostavljenih, nesretnih i nazvala se feministkinjama te izborila za nešto, tako bi se i zagorjeli muškarci trebali organizirati i izboriti se za svoja prava!!! U napad!!! :-)))
Joj, toliko ste dosadnim s tim ljubavno kukajućim topicima. Ako si ne možete naći partnera, očito je problem u Vama. Uopće mi se ne da čitat. :D
danone

Isto kao što se nekad skupila i organizirala grupa frustriranih, ružnih, ostavljenih, nesretnih i nazvala se feministkinjama te izborila za nešto, tako bi se i zagorjeli muškarci trebali organizirati i izboriti se za svoja prava!!! U napad!!! :-)))

Misliš,,,, frustriranih , ružnih, ostavljenih i nesretnih muškaraca... :icecream:
dario_os

Joj, toliko ste dosadnim s tim ljubavno kukajućim topicima. Ako si ne možete naći partnera, očito je problem u Vama. Uopće mi se ne da čitat. :D

U potpunosti se slazem!
eldiablo

dario_os

U potpunosti se slazem!

I ja i moj brat robert također se slažemo :)
nake_rado

eldiablo

dario_os

U potpunosti se slazem!

I ja i moj brat robert također se slažemo :)

a

kad ce ovi spameri dobit crveni :twisted:
prije ces ti dobit nego oni!
Čuj ovo ˝oni˝
LOL

Tagovi