Google Chrome browserom napada Internet Explorer
24sata.hr
Računala, znanost, tehnologija
Bilke
Skinio ga danas. Ovo mi je prva poruka na Osijek031 koju pišem iz Chromea. Mislim da je IEu i Firefoxu odzovilo.![]()
http://www.google.com/chrome
DonQuijote
evo ga i ja isprobavam... not bad so far...
Leon
Ono sto mi se svidja na prvi pogled - page render time je whooooooooooo... Chrome je 100 puta brzi i od Mozille i od IE enginea...
bazooka_joeSvidja mi se sto prikazuje koliko koji tab zdere memorije (shift+Esc)a RAM-a ne zauzima skoro
_tenjac_Bilke
Skinio ga danas. Ovo mi je prva poruka na Osijek031 koju pišem iz Chromea. Mislim da je IEu i Firefoxu odzovilo.![]()
http://www.google.com/chrome
slazem se...brzina mu je super...al dosta slici na IE nekako...il se mozda varam...al sve u svemu najbolji je za sada...
e i da...i meni je evo ovo prva poruka
FrostSviđa mi se i što je učitao sve bookmarkove, lozinke i browsing history iz Firefoxa
![]()

Monstrumaaaaaaaaaa engleski molim engleski ne podnosim riječi kao što su kolačići i zaporke
Monstrumaj fala
ma tražio i tražio i to u opcijama baš tamo al kad to meni piše na rvackom ne bi ga našo da je font 42
Evil Poodinghmeni se sviđa, ali ne mogu nigdje naci kako prebaciti bookmarkse iz firefoxa tamo. ako nadjem prelazim i ja 100%, no ovako ne zelim svojih 30ak bookmarksa ponovno upisivati...

Monstrum
jel ima još netko problema sflashem jer ako igram online poker svako malo malo mi oruši sve i zakolje a to mi strašno ide na jaja![]()
Monstrum
prvo mi je klao fejs i uopće mi neda ništ da klikam apsolutno neda, morao sam iz ie mijenjat neke postavke, da bi se vratio i jedno brat bratu 10X mi je srušio poker u pol igre al da je samo to, bilo šta što koristi flash mi kolje užasno, idem sad nanovo instalirat flash i javu za nedaj bože jer sam pročito da s beta verzijom jave ima sranja al kao radi se na tome pa se javim kroz po sata sat kad mi prvi put oruši nešt i kad popizdim
Monstrum
to je istina i žalim dan kad sam se logiro tamo al jebga sad kad jesam neć brisat ništ
Monstrum
i opet mi je srušio sve sad ne valja adobe shockwawe player pa sam sad i to instaliro, zadnji, i opet ošo na poker i opet jede govna![]()
postajem sve ljući i ljući
hahahaha
shockwave player has crashed aj bog di mi je mozilla jebeš ovo sranje kad ga oprave možd ga ponovno počnem upotrebljavat do tada adiobazooka_joesviđa mi se odvojeni proces za svaki tab, jerbo ih obično imam otvorenih 20+, pa kad se jedan sruši - ne ruši se cijeli browser; nice.

Frost
tabmix plus meni u firefoxu snimi sve tabove i sve ih vrati u eventualnom slučaju rušenja![]()

Leon
Imam osjecaj da je Google lansirao poluproizvod. To mi govori i cinjenica da samo lansiranje nije proslo bez problema (kasnjenje, odgode) - vjerojatno su peglali zadnje bugove.

Leon
Za ove ostale prednosti koje navodis - sve je stvar ukusa. Npr. ja ne podnosim kad mi se PDF ili bilo koji drugi dokument otvara u browseru. Konkretno, za PDF se najbrzim pokazao FoxIT.