mikka
zato sam ja na njegovo vrijeđanje njega nazvala budalom da malo vidi kako je to.
neka si ti njemu pokazala, sigurno ga nitko nikada nije prije nazvao budalom,priuštila si mu jedno iskustvo koje nikada nece zaboraviti....bravo zlato!
Forum
mikka
zato sam ja na njegovo vrijeđanje njega nazvala budalom da malo vidi kako je to.
UmaMislila sam od osobe koja ga ne zna - kao što ni on ne zna Škoru (vjerojatno) a ni ostale političare koje vrijeđa. Ma whatever...mikka
neka si ti njemu pokazala, sigurno ga nitko nikada nije prije nazvao budalom,priuštila si mu jedno iskustvo koje nikada nece zaboraviti....bravo zlato!
magy
TATA MI PUN KO BROD A VI JADNI SIROTI I GLADNI-PIHHH
Monstrum
svi vi koji ih branite jebo vas sve i tonson i škoro u dupe da se opet zarati prvi bi bili u njemačkoj il australiji i branili bi rvacku svojim "krasnim" glasom i zarađivali još masnije pare dok bi drugi bljuvali krv za njih majku im jebem profitersku.
koji su kurac oni napravili za ovu državu, ništa, samo je sramote svojom pojavom i svojim sranjima koja im izlaze iz usta svaki put kad ih otvore. super su i onaj ustaša i onaj klaun.
pare tuku na vašoj muci dabogda crkla obojica jebo vas i hdz i dijaspora i 20% mrtvih koji su glasali za njih u bosni majku im jebem svima.
prodali su i razjebali cijelu državu a tu ih branite gamad usrana podavili se dabogda svi u svojim govnima.
šta hdz ? i hdz i sdp i hdssb i sds i penzići i hss i hns i i hsp sve jebene stranke skupa, sve ih treba pozatvarat u onaj usrani sabor i pustit ciklon b jebo im pas mater svima.
rade 20 dana na godinu, a cijelu godinu primaju 15-20000 kn plaće, a da je to samo plaća, to je samo 1/5 zarade koju još mlate po nadzornim odborima u čije su se fotelje zabili i umjesto da rade nešto te iste firme propadaju i propadaju i ljudi otkaze dobijaju. radni ljudi koji hoće kruha na stol stavit svojoj djeci, a ne mogu jer ih GOVNA POTKRADAJU i ljetuju svuda i voze se jahtama i skupim autima i nose skupe satove na rukama koje mi svi plaćamo majku im jebem da im jebem majku.
i onda ih branite, branite ih. hdz je super. hdz je zakon. sjebali su sve pička im materina da im pička materina.
magy
hahaha.moram se smijati deckicima...ljubomora je komplex,a komplex je chudo,hercegovci i dalmatinci voze makine,a domorodci iz Sarvasa,Tenja i ostalih pustara voze tvinga..a,jebga niste se uspijeli snaci...KAD STE GLUPI,................Hercegovina,Marko Perkovic.Hrvatska.....a ostale ko jebe...glupi sokci i polutani na pizdu mi idete.,.al samo na to..ostalo mozete samo sanjati..caooo glupsoni,pozdravlja vas jedna veoma bogata djevojka iz Retfale,naselje...hahahahah,ma jadni ste,caooo SIROTINJO.,..hehehehe ima seeeeee,moze seeee![]()
magyhahaha.moram se smijati deckicima...ljubomora je komplex,a komplex je chudo,hercegovci i dalmatinci voze makine,a domorodci iz Sarvasa,Tenja i ostalih pustara voze tvinga..a,jebga niste se uspijeli snaci...KAD STE GLUPI,................Hercegovina,Marko Perkovic.Hrvatska.....a ostale ko jebe...glupi sokci i polutani na pizdu mi idete.,.al samo na to..ostalo mozete samo sanjati..caooo glupsoni,pozdravlja vas jedna veoma bogata djevojka iz Retfale,naselje...hahahahah,ma jadni ste,caooo SIROTINJO.,..hehehehe ima seeeeee,moze seeee
magyKAD SE VRIJEDZAMO ONDA NEK BUDE OTVORENO DO KRAJA!!!!!!!!!!!!! PUNO POZDRAVA ZA SVE SIROMAHE NA OVOM SAJTU KOJI SE NISU ZNALI SNACI -GLUPI STE-STA DRUGO-VOZITE KOCIJE I SLUSAJTE CICE MICE I TROFRTALJKE -A MI HERCEGOVCI CEMO LAGANO ONO PRVA-DRUGA PA MERCEDES KLIZI OD STROSIKE DO TVRDJE HEHEHE-CAOSS SIROTINJO-NISTE MOJ RANG-TATA MI PUN KO BROD A VI JADNI SIROTI I GLADNI-PIHHH
magyhahaha.moram se smijati deckicima...ljubomora je komplex,a komplex je chudo,hercegovci i dalmatinci voze makine,a domorodci iz Sarvasa,Tenja i ostalih pustara voze tvinga..a,jebga niste se uspijeli snaci...KAD STE GLUPI,................Hercegovina,Marko Perkovic.Hrvatska.....a ostale ko jebe...glupi sokci i polutani na pizdu mi idete.,.al samo na to..ostalo mozete samo sanjati..caooo glupsoni,pozdravlja vas jedna veoma bogata djevojka iz Retfale,naselje...hahahahah,ma jadni ste,caooo SIROTINJO.,..hehehehe ima seeeeee,moze seeee
magyKAD SE VRIJEDZAMO ONDA NEK BUDE OTVORENO DO KRAJA!!!!!!!!!!!!! PUNO POZDRAVA ZA SVE SIROMAHE NA OVOM SAJTU KOJI SE NISU ZNALI SNACI -GLUPI STE-STA DRUGO-VOZITE KOCIJE I SLUSAJTE CICE MICE I TROFRTALJKE -A MI HERCEGOVCI CEMO LAGANO ONO PRVA-DRUGA PA MERCEDES KLIZI OD STROSIKE DO TVRDJE HEHEHE-CAOSS SIROTINJO-NISTE MOJ RANG-TATA MI PUN KO BROD A VI JADNI SIROTI I GLADNI-PIHHH
Kugla
Čuj, svađanje na internetu je poput natjecanja u specijalnoj olimpijadi, možeš pobijediti, ali si svejedno retardirana.
">
">