Facebook

Računala, znanost, tehnologija

Šta sad da radim , da se skinem s njega!?
ma jok
sam si stavi profil u "private"
izbriši neke stvari tipa mjesto odakle si, adresu, broj tel. itd
i ne odobravaj nikoga tko ti nije frend u RL

a za sve ostalo postoji limited lista :)
ma boli me kita!
pazi se Don
netko ti može drpiti podatke sa profila i skinuti lovu s računa
predstavljati se u tvoje ime itd....

a možda se jednog dana i proslaviš pa budemo prodavali tvoje slikice iz albuma :laugh:
pa ta zenska tak brzo melje da ju pol ne kuzim...
Koje ste vi žene babe,naprosto nevjerujem da možete biti takve kukavice.Zamisli netko će saznat koju si školu završila,ili koju glazbu slušaš stvarno značajne informacije nema šta.
hm
vidi
neki ljudi stavljaju malo hm hm sliek na facebook
a između ostalog imaš opciju da staviš adresu, broj moba itd...
A kao bez facebooka nebi mogao saznati nečiju adresu,stvarno si smiješna.
pa možeš
ali ja govorim o dosadnim strancima
koji stalno šalju friend requeste
Primjetio sam da na facebooku puno puno više žena nego muškaraca ima private profil.Nevidim čemu ta silna tajnovitost.
a čuj moj motiv je što netko ima gledati slike albuma, što mi netko piše na "wall-u" itd

iskreno ja sam primjetila da 90% ljudi ima private profil
kopile

Primjetio sam da na facebooku puno puno više žena nego muškaraca ima private profil.Nevidim čemu ta silna tajnovitost.

Meni je to isto bezveze. Onda kad mi prijatelj ima novu curu, a ona zaštitila profil kao da se radi o ne znam kome - moram čekati da ju upoznam kako bih vidjela s kim imamo posla :)

Nisam sigurna, ali mislim da je moj profil dostupan svima. Ne smatram da se izlažem nekom riziku. Ako ćemo tom logikom, na ovom forumu se puno više blebeće o privatnim stvarima, a ipak je malo tko "anoniman". Draže mi je da je svima dostupan moj broj telefona, nego određene pizdarije koje sam tu znala pisati :wink:
ja nemam private profil i imam par njih koje ni sam ne poznam a medju 'friends' su mi....
tak da mi ta tajnovitost ono...ne volim...
jebiga zamisli slike...slike se i stavljaju kao prvo da to podjelis sa svima...mislim vecinom...i kak sam skonto dosta dobar broj nije na private
ma jo koje zavjere, kao da je bitno tko će ti gledat profil, ak ti je toliko do te privatnosti, ne treba ti facebook, imaš mail, mobitel, ili možda i to prisluškuju i nadgledaju... ahahahahahaha
FB... uf... ekipa stavlja svoje slike i moli boga da im netko kresne komentar ispod slike kako su lijepi, zgodni sexy..blabla.. trulo!
ja ti svaku večer prije spavanja, tj. kad gasim komp izmolim par očenaša da me ujtro dočeka par komentara na najnoviji album
LOL
MissTake

ja ti svaku večer prije spavanja, tj. kad gasim komp izmolim par očenaša da me ujtro dočeka par komentara na najnoviji album
LOL

što je najgore, to je istina :D
MissTake

geek
MissTake

ma jok
sam si stavi profil u "private"
izbriši neke stvari tipa mjesto odakle si, adresu, broj tel. itd
i ne odobravaj nikoga tko ti nije frend u RL

a za sve ostalo postoji limited lista :)

A mene si uzela za prijatelja na face :D
ne mogu više čut izraz fejs jer ću si svršit u usta od muke majkemi. koji vam je svima s tim, koda vas neko kontrolira s daljinskim
he'll be back as the ultimate sperminator 3000
Kao prvo i prvo facebook je cisto sr...e kao prvo i prvo mi idu na k...c grupe besmislene e pomozite ovo prdiruzite se onda oni kvizovi nezivotni ma uzaas
i neznam cega se to vi bojite jednostavno nemojte imat facebook ili ako ce te ga imati vec nemoj stavljat slike koje ne zelis da itko vidi mislim besmisleno jako
hehehehe kakva glupost
pa ti staviš što hoćeš
Meni je draži Lamebook :D :D
ma najbolja je crna kronika

Re: Facebook

Facebook je totalna piz..rija ,ma koja je stvarana svrha možda nekakva tajna organizacija stoji iza svega toga :lol: ili nešto drugo ali ipak ostaje piz..rija.
Benchmark za PHP. U stilu 'a koliko je to previshe,gospodo dizajneri?!' :-)
Facebook of Sex...mmmmmm
budite na facebooku i igrajte farmu,hehehe. i bit ce mir u svijetu :)
jedva čekam da padne fesjbuk
emo djeca će se prva krenit rezat i sjeć, a onda ostali oblici depreimiranih
jebo vas fejsbać
MissTake

jedva čekam da padne fesjbuk
emo djeca će se prva krenit rezat i sjeć, a onda ostali oblici depreimiranih

Ja bih postala deprimirana :D
Mladjo

jebo vas fejsbać

dabog da te Milinović cijepio
Jebeš fejs iskrekiraš bilo čiji acount za 30 min to već djeca rade iz zajebancije.
root

Jebeš fejs iskrekiraš bilo čiji acount za 30 min to već djeca rade iz zajebancije.

daj instrukcije,heheh
root

To nije cracking već socijalni inženjering i hacking.
Nemojmo vrijeđati... ;)
To je najmanje hacking..
nemojmo vrijeđati :wink:
maniche

To je najmanje hacking..
nemojmo vrijeđati :wink:

Ajmo razložiti metodiku preuzimanja nečijeg facebook profila:
Osoba A je vlasnik profila, osoba B 'hacker'.
A nema razinu zaštite OS korisničkog računa lozinkom.
A koristi besplatnu email uslugu nekog velikog ponuđača.
U pregledniku kojega koristi ima opciju pamćenja lozinke.

B pozna/je upoznao A. Dolazi kod A.
Dok A kuha kavu, B na brzinu na računalu provjerava dostupnost A mail accounta, kada vidi da je upao - mijenja lozinku. Nakon na isti mail acc šalje zahtjev za novu lozinku na FB-u.
Popije kavu i odlazi.
A kasnije cmizdri i pizdi po osijek031.com forumu kako joj je neki 'hacker' provalio u FB.
B (koji joj je prodao priču o hackeru) uživa i zlosutno se smije... :D

Cracking podrazumijeva primjenu računalnih programa ili modifikaciju istih kako bi se omogućio pristup.
Hacking ne podrazumijeva nužno softverske ni hardverske alate - hackingom se priznaje bilo koji način omogućavanja pristupa (gore navedeni socijalni inženjering, kopanje po smeću za lozinkama i hintovima itd.).
bazooka_joe

Hacking ne podrazumijeva nužno softverske ni hardverske alate - hackingom se priznaje bilo koji način omogućavanja pristupa (gore navedeni socijalni inženjering, kopanje po smeću za lozinkama i hintovima itd.).

ajmo ovako na brzinu..hakiranje podrazumijeva rekonfiguraciju ili reprogramiranje sistema/programa kako bi se osobi koja hakira omogućio pristup i zloupotreba tog istog sistema/programa mimo znanja/volje vlasnika/administratora.

"hakiranje" farebook profila je ništa drugo nego dječja zajebancija koja se nauči za 3,16 min što se vidi iz priloženog :D
root

Evo za sve znatiželjne pogledajte si ovdje:

http://rapidshare.com/files/156499419/Facebookcrack.rar.html

ok ukoliko je passw standardna dictionary riječ (ali nađite mi hrvatski passw dictionary na netu ;)), ali ako je to nešto poput L1ck_MyB4!!s - zaboravi; ne za nekoliko milijardi godina... ;)

PS: password policy je: 5 pokušaja - pauza od 1 min - brute force na 'jaču' lozinku (onu gore, primjerice) trajao bi par stotina milijuna godina. Bolje otići kod žrtve na kavu... ;)
nebih rekao da se na fejsu koriste takve lozinke njah njah a što se tiče hrvatskog passw dictionary ima ga postoji već je napravljen njah njah ali znaš i sam kakav je naš jezik pun šatre i ostalog tako da je potrebna velika sreća prilikom .......... znaš

i dalje se zabavljate s tim fejbaćem? :lol:
Ma imaš ti pravo Mladjo ,ma boli me k...c za fejsbuk i fejsbaće.

:-):-)
root

nebih rekao da se na fejsu koriste takve lozinke njah njah

Otkada sam opet otvorio profil - siguran sam da se koriste ;)
Ma ajde...
ja vas ništa ne kužim :-)
to je sve prekomplicirano za mene..

ali imam face i nemam na njemu ništa što već drugi ne znaju o meni ili ne mogu saznati na neki drugi način..nemam dvostruki život i ništ ne krijem..tak da ne mislim da sam u nekoj opasnosti od ikog nekog...
i onda ti netko ljubomoran upadne u profil i šalje pm-ove frendovima i radi dernek :)
Zašto bi to netko radio?
Nije baš da vodimo neki extra specijalno zanimljiv život i baš smo bitni ono...nema šta...
Pa će mi netko provaliti i slati frendovima kojekakve gluposti...Taman posla.
MissTake

i onda ti netko ljubomoran upadne u profil i šalje pm-ove frendovima i radi dernek :)

i uploada slike koje je prethodno obradio na kojima si usred čina bestijalnosti :)
onda je tom nekom stvarno dosadno u životu..
AHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH
Nekima pravi profil može otvoriti samo dr.Mandić iz KBO.

Facebook druženje: s prijateljima na kavu

i da ne zaboravim termin slijedećeg druženja je subota, CAFFE CLUB ECOLA

Martina Divalta 56. Osijek-VELIKA TERASA ili unutrašnjost- pored Grandea! U 16 Sati!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
e u toj epizodi je ama baš svaka riječ istinita

bokte
zamisli da me roditelji dodaju na FB LOL

your grandam has poked you
Kyle, this is the way the world works! If you wanna find some quality friends, you gotta wade through the dicks first! LOL
MissTake

Imao sam staru na fejsu, nazalost. Lose iskustvo.
FB je samonametnuta obaveza. Potreba da pripadas necemu. Postanes ovisan o dostupnosti stvari i informacija koje ti uopce nisu potrebne.

http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s14e04-you-have-0-friends
Futile Existence

MissTake

ja svoju obrisao
Anteee

Futile Existence

MissTake

ja svoju obrisao

Zato i velim imao. I ja sam ju izbrisao, jednostavno ideja nije bila pametna od pocetka.

di ste prijateljiiii

hebes fbuk
[[[glupan: trebo sam i novi O031 napravit ahahhahaha]]]

Tagovi