Offtopic

Forum

axe

justice

e aksić prebaciću se na ovaj topic s onog glazbenog,na onaj na koji mi nisi ništ mogao odgovoriti jučer,vidiš tvoj problem je što nemaš pojma o fašizmu i nacizmu,
trkeljaš neke gluposti cijelo vrijeme ali ovo je najveća-

"jučer ti smeta crna legija,sutra će ti smetati 204 vukovarska."

kako netko može ovako šta napisati,pa s tim gaziš sve protiv čega su se ti dečki u vukovaru borili,a oni su se borili upravo protiv srpskog fašizma,koji nije uopće daleko od fašizma tvojih ljubljenih ustaša

zar se nisu i ustaše borile protiv srpskog fašizma?

pa jesi ti toliko spržen? pa zajedno su se borili rame uz rame s četnicima
daddos

..da gledali su...ali su na to samo gledali...a radili su nešto drugo,treće i četvrto...ajd da stvarno završim sa ovom idijotarijom i da spomenem da je član obitelji skončo u jasenovcu tako da jebem tebe i veličanje ustaša..ok?

sve 5 dado.

žalim tvoga djeda,kao i sve nevine ustaše.

razlika između mene i tebe je što si ti zatrovan mržnjom a ja ne.
...hmm nije djeda al nije ni bitno..a da sam pun mržnje rekao bih šta mislim već poslije tvog prvog posta...
daddos

...hmm nije djeda al nije ni bitno..a da sam pun mržnje rekao bih šta mislim već poslije tvog prvog posta...

zar nisi rekao da 'jebeš mene i moje veličanje ustaša'?

ja ne veličam ustaše.ja govorim objektivno.ti si subjektivan.
...rekao sam šta sam i mislio...objektivno...
daddos

...rekao sam šta sam i mislio...objektivno...

sve 5.

to što si rekao govori više o tebi nego o meni.
...vidi čovjek je mrtav pa i zbog takvih kao što si i ti ...kužiš...a o tebi bi trebala progovoriti neka institucija...
daddos

...vidi čovjek je mrtav pa i zbog takvih kao što si i ti ...kužiš...a o tebi bi trebala progovoriti neka institucija...

pretpostavljam - udba?
axe

daddos

pretpostavljam - udba?

institucija
Monstrum

axe

daddos

pretpostavljam - udba?

institucija

:)

Tagovi