bračno putovanje
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

morgan
prvo dva dana u Budimpešti, spavali u hostelu.onda 5 dana u Pragu, kod nekih ljudi privatno našli smještaj a u povratku navratili u prijeratni "As" u Dardi na mesnu štrucu....ludilo! i sav taj put prokotrljali se u fićeku 66to godište.bez radio uređaja...eh,al se pjevalo i dralo....![]()
ajme, ljuta romantika... divno...
morganromantika se odvijala u za to predviđeno vrijeme
hahahahahahahaha! odlično!
nu, kikača!
on topic...meni se čini da je većina ljudi ovdje neudana/neoženjena i u skorijoj budućnosti (možda griješim) ne planira bračno putovanje pa mislim da i nismo baš najbolji uzorak...
no, da idem, koliko god voljela Hrvatsku i za promoviranje turizma u istoj, mislim da bih išla nekuda u inozemstvo...dapače...na put oko svijeta
Re: bračno putovanje
a vanka bih izabrala grčku...oduvijek želim ići tamo...
ali kako su mi počeli slati sudske pozive mogla bi se u Lepoglavi vjenčati i imati poduže bračno putovanje
">http://www.vivapa.hr/tunis.html?gclid=COej4Y6RrpUCFQxQtAodbVerXg
...mi smo Crveni otok platili ukupno za 4 noćenja All IN oko 4.500 kn za dvije osobe...
..znači, tu je negdje...
Rezervirajte si hotele sami preko booking.com ili hotels.com i pronađite smještaj izvan centra grada, ali da je odmah pokraj stanice podzemne (ako je grad ima) ili autobusa/tramvaja. Na taj način ste u bilo kojem dijelu grada za najviše pola sata. Svakako kupite tjednu kartu jer je neuporedivo jeftinija nego da kupujete kartu za svaku vožnju posebno.
Glede gorepostavljene teme - ja bijah u Londonu. Jeftini let RyanAir-om, povoljni hotel na Paddingtonu (krajnji sjeverozapad centralne zone), tjedna karta za podzemnu - tjedan dana uživanja.
larabacacistra je 10 dana oko 2000 kn...a za krstarenje je moja seka 10 dana platila preko 11 000kn,a gdje je hrana i ostalo na brodu je sve jako jako skupo....
ako je kod tebe Istra 2000kn 10 dana, ja dolazim odmah...ali ne u brdu, sama sa kozama
PA 2000KN je realna cijena za 10 dana za 2 osobe...
larabacaczlusch ne vrijeđaj!!!
PA 2000KN je realna cijena za 10 dana za 2 osobe...
mislim da si to htjela reći meni, a ne @zluschu
i nije mi bila namjera vrijeđati...
mislim da idete ispod cijene...
nego zlusch je napisala pogledaj gore pa ćeš vidit... ma nije važno gulit ljude,ili se varam??? važno je radit...
larabacacne ti ne vrijeđaš...
nego zlusch je napisala pogledaj gore pa ćeš vidit... ma nije važno gulit ljude,ili se varam??? važno je radit...
1. uuuu kad zlusch ovo vidiiiiii
2. važno je profitirat, jer radit se može i s 0 i s minusom
Bravo MissTake,važno je profitirat,ugodit ljudima koji se većinom ljeti vraćaju kod nas na more... I puni smo bili cijelo ljeto,nabit cijenu je najlakše,konkurencija je velika pa biš bio prazan...
larabacacneka zlusch vidi,ja nju nisam uvrijedila nego zamolila da ne vrijeđa...
Bravo MissTake,važno je profitirat,ugodit ljudima koji se većinom ljeti vraćaju kod nas na more... I puni smo bili cijelo ljeto,nabit cijenu je najlakše,konkurencija je velika pa biš bio prazan...
ajo
jao
ZLUSCH je muško
u tome je poanta posta
a svaki put kad mu krivo napišem ime ima burne reakcije, jojcek kad vidi da mu je muškost narušena
profit je cilj svakog poslovanja, ali naravno dugoročni ilitiga treba uspjet privući nazad goste... ovce možeš ošitati, ali će one otići blejat dogodine na neki drugi pašnjak....
tako da se slažem u potpunosti sa tvojom izjavom da treba ugoditit gostima
larabacac
neka zlusch vidi,ja nju nisam uvrijedila nego zamolila da ne vrijeđa...
1. zlusch je muško
2. mislim da te nije ničim vrijeđao, bar ja to ne nađem ili ne vidim tako
3. 2000 kn za 10 dana za 2 osobe? šta je uključeno u to i gdje se to točno nalazi?
osim ako je možda bilo nešto što je prebačeno u offtopic
MacaPapucharica
hm, pročitala sam sve i ni ja ne vidim gdje je @zlusch išta rekao čime te uvrijedio...
Gospoja je samo nasjela na foru iz mog potpisa... misim da je već otprilike 15. po redu. Još malo pa ću dijeliti jubilarke kao u državnim firmama, hehe.
@anakonda - niti jedan hotel ne traži nikakav avans, ne znam gdje si to čula. Kada rezerviraš, to činiš sa svojom kreditnom karticom. E sad... treba samo paziti kakvu politiku otkazivanja ili nepojavljivanja ima pojedini hotel. Uglavnom, ukoliko se na vrijeme otkaže rezervacija, nema skrivenih troškova. Ukoliko se ne pojaviš u hotelu na zadani dan, teretit će te samo za prvi dan.
Agencija je malo skuplja i komotnija, ali uz malo surfanja po booking.com može se naći krasnih hotela za smiješne pare, blizu podzemne, s kuhinjicom, mikrovalnon... što god kome odgovara. Ja sam obišao pola svijeta preko booking.com i NIKADA nisam imao nikakvih problema.
Trenutno sam u New Yorku, na Manhattanu, i taj sam hotel isto tako rezervirao preko booking.com. Tražio sam hotel koji je blizu podzemne, da ima frižider i mikrovalnu, doručak uključen u cijeni i besplatni hotelski bežični net (preko kojeg ovo i pišem).
Ovog trena sam otkazao najam auta kojeg sam rezervirao preko budget.com - bez ikakvih skrivenih troškova. Ovdje na Manhattanu je drama s prometom, a čuvani parking je cca 40 kn za pola sata ili 250 za cijeli dan - skuplje nego kod Banditosa u Purger Vakufu ;-)
zlusch[
Trenutno sam u New Yorku, na Manhattanu, i taj sam hotel isto tako rezervirao preko booking.com. Tražio sam hotel koji je blizu podzemne, da ima frižider i mikrovalnu, doručak uključen u cijeni i besplatni hotelski bežični net (preko kojeg ovo i pišem).
kmuuuuuu...jab tamo na bračno...ne moram se ni udat
...baj d vej, kakva ti je Velika Jabuka?...može putopis?...slike???...a daaaaj....
riješili ja i zlusch...ipak nije tako opasan
...zlusch- ma nije važno ljudi koja je destinacija,važno je da je "love in the air"

MacaPapucharica
zlusch[
kmuuuuuu...jab tamo na bračno...ne moram se ni udat![]()
jab se udala, ne moram na bračno putovanje!

anakonda
....@zlusch, dio posla u pustinji mi je bio i booking hotela širom svijeta, kao i rezerviranje avio karata, tak da pomalo znam o čemu je riječ.......NEKI hoteli traže avans od 10%, često sam naletila i na to, tak da...nije pravilo, ali da se pronaći, ovisno o tome preko koga bukiraš....za sve ostalo si u pravu....
...baj d vej, kakva ti je Velika Jabuka?...može putopis?...slike???...a daaaaj....
Ne kažem ja da ti nisi naišla na takve, samo da ja osobno u zadnje 4 godine, od barem tisuću pregledanih hotela širom Europe i USA, nisam naišao niti na jedan koji je tražio bilo kakav oblik avansa. Samo su neki koji su nudili malo veći popust za ranu rezervaciju uzimali za pravo teretiti cijeli iznos boravka ukoliko otkažeš ili se ne pojaviš na zadani dan.
A putopis sa slikama.... čim se vratim i sve posložim - stavim na blog i dam na uvid svekolikom puku
Poppy
jab se udala, ne moram na bračno putovanje!![]()
Nemoj žuriti!