Ja bih vas molio da mi kazete ima li netko mozda katastarsku kartu Osijeka. Naime, zanima me broj katastarske čestice na kojoj se nalazi zgrada u ulici I.G. Kovačića broj 8.
Hvala unaprijed!!!
Društvo, politika
mish_21
Pozdrav!
Ja bih vas molio da mi kazete ima li netko mozda katastarsku kartu Osijeka. Naime, zanima me broj katastarske čestice na kojoj se nalazi zgrada u ulici I.G. Kovačića broj 8.
Hvala unaprijed!!!![]()
mish_21
OK.
Hvala!!! A čestica 3445 je Dubrovačka ulica.![]()
StreppyNemogu hebeno vjerovati, legica dila česticama...
Pozdrav!
Ima netko katastarsku česticu broj za neku kuću u Kanižlićevoj? Meni isto treba broj a nemam niti jedan u blizini... Može netko pomoći? Hvala veliko unaprijed![]()
Streppy
Pozdrav!
Ima netko katastarsku česticu broj za neku kuću u Kanižlićevoj? Meni isto treba broj a nemam niti jedan u blizini... Može netko pomoći? Hvala veliko unaprijed![]()
davorccc
mali_ivica
StreppyNemogu hebeno vjerovati, legica dila česticama...
Pozdrav!
PS: Ima jedan dečko na forumu...
Davorccc morate njega pitati za čestice on se duboko infiltrirao u geodetske strukture grada osijeka...![]()
A tek da vidite kuma cjele te organizacije...
gospon. P. Auuuuuu![]()
Macane, jesi našao kakvu koku?
Kome bude trebalo broj čestice nek mi pošalje na mail => [email protected] <= adresu stanovanja pa mu pošaljem KATASTARSKU ČESTICU.
Kissy - Kissy.
davorccc
Iskreno nikad se nemješam u tuđi teritorij, neću više.
Šmrc, šmrc.
Vidim da si počela šljakat dok čestice vadiš kao iz rukava.
Kissy-Kissy
">