Offtopic

Forum

mladunce

jeste se okomili na te zene, a na kraju krajeva ste vi jadnici jel cete jednog dana vjerojatno imat ZENU....eh da mi je samo znat dal ce odgovarat ovim kriterijima koje postavljate....hahahahahahahahha!
nisam procitala sve, al citajuci vase postove mogu rec ne daj boze daje vecina muskaraca danas takva jel ovo je u rangu sa najvecim seljoberizmom......hahahhahahahaaaa.......djevica na doktoratu......jesi i ti djevac na doktoratu?

Jesam ...
MNOWAR

Kod mene žena mora biti djevica ,biti na doktoratu i dobro izgledat da bi imala prolaz ,s ostalima ni ne razgovaram .

LOL

ovo je stvarno dobro!!!

djevica na doktoratu! LOL

šaljem kikache ekspresno! :)
MNOWAR

mladunce

jeste se okomili na te zene, a na kraju krajeva ste vi jadnici jel cete jednog dana vjerojatno imat ZENU....eh da mi je samo znat dal ce odgovarat ovim kriterijima koje postavljate....hahahahahahahahha!
nisam procitala sve, al citajuci vase postove mogu rec ne daj boze daje vecina muskaraca danas takva jel ovo je u rangu sa najvecim seljoberizmom......hahahhahahahaaaa.......djevica na doktoratu......jesi i ti djevac na doktoratu?

Jesam ...

pa eto onda ti ovom prilikom ujedno i cestitam i porucujem da te iskreno zalim....

buahahahahha!
mladunce

MNOWAR

mladunce

Jesam ...

pa eto onda ti ovom prilikom ujedno i cestitam i porucujem da te iskreno zalim....

buahahahahha!

i već vidim nešto kao:
MNOWAR

hvala ti, kurvo babilonska!

:D ovaj topic je silno zabavan, a život je dokazuje kako ne možeš imati i ovce i novce...

Re: Offtopic

Jel ja dolazim u obzir? Imam fakultet i djevica sam u horoskopu? Oženi me pa da te zatučem na spavanju Mnowar.