caneMeni Fairy večeras platila cugu. Svaka čast, prava žena!
Hvala Fairy.
Molim dušo,,,i drugi put..
Forum
caneMeni Fairy večeras platila cugu. Svaka čast, prava žena!
Hvala Fairy.
fairykopilefairyNajfascinantnije od svega je kada djevojke sa takvim stavom još imaju drskosti reći kako su one emancipirane i kada počnu srati o tome kako su žene u današnjem društvu jadne ugrožene i obespravljene od strane muškaraca.
Pa da,,,i bolje ti da to što prije prihvatiš. Bit će ti lakše u životu.
? Pa gdje si ti pročitao da sam ja emancipirana?... nisam jadna ...ja sam super i mene muškarci obožavaju (i ja njih) i uopće se ne osjećam ugroženo pored ikoga...
...ma ne želim uopće pričati o sponzorstvu dok se ne povuku jasne granice gdje to počinje,,, A DO TADA MOLIM SVE MUŠKARCE KOJIMA SAM SINOĆ PLATILA CUGU DA SE NACRTAJU U MOM KREVETU JER EVO GOSN KOPILE TVRDI DA STE VI SADA SPONZE
">
">mali_ivicafairyE sad samo žali što meni nisi platila!A DO TADA MOLIM SVE MUŠKARCE KOJIMA SAM SINOĆ PLATILA CUGU DA SE NACRTAJU U MOM KREVETU JER EVO GOSN KOPILE TVRDI DA STE VI SADA SPONZE

MacaPapucharicaZaboravio sam napoMenuti da je svaki tračak makar i one sičušne ljubomore UVIJEK DOBRODOŠAO, Maco!
mali_ivicafairyE sad samo žali što meni nisi platila!A DO TADA MOLIM SVE MUŠKARCE KOJIMA SAM SINOĆ PLATILA CUGU DA SE NACRTAJU U MOM KREVETU JER EVO GOSN KOPILE TVRDI DA STE VI SADA SPONZE
jel to imperativ ili fali "m" ?![]()
mali_ivicaMacaPapucharicaZaboravio sam napoMenuti da je svaki tračak makar i one sičušne ljubomore UVIJEK DOBRODOŠAO, Maco!
mali_ivicafairyE sad samo žali što meni nisi platila!A DO TADA MOLIM SVE MUŠKARCE KOJIMA SAM SINOĆ PLATILA CUGU DA SE NACRTAJU U MOM KREVETU JER EVO GOSN KOPILE TVRDI DA STE VI SADA SPONZE
jel to imperativ ili fali "m" ?![]()

fairy
...ma ne želim uopće pričati o sponzorstvu dok se ne povuku jasne granice gdje to počinje,,, A DO TADA MOLIM SVE MUŠKARCE KOJIMA SAM SINOĆ PLATILA CUGU DA SE NACRTAJU U MOM KREVETU JER EVO GOSN KOPILE TVRDI DA STE VI SADA SPONZE
fairy
Granice gdje to počinje je vrlo jednostavno odrediti.Sve počinje onog trenutka kada počneš imati ekonomske kriterije pri izboru partnera,što su tebi ti kriteriji bitniji i viši to si više sponza.
nake_radoAko ti nemožeš nać curu bez da joj platiš par pića, bolje odustani od traženja a nemoj srat kako su sve sponzoruše.
Zašto ti uopće imaš želju biti sa curom koja želi samo tvoj novčanik, ako odma primjetiš da je takva, zašto se jednostavno ne okreneš i tražiš dalje prije nego počneš zvat 1,2,16 rundu.
aggyPozvat ću se na jednog prijatelja koji je "pročitao na vikipediji"
e ivice što si ti smiješno momče![]()
MissTakebtw i meni su sino forumaši platili cugu, jel' moram odma u krevet s njima???? ili ćete dečki čekat next kafenisanje
btw ja sam danas legi platila kafu, očekujem da mi se naslika večeras u krevetu... i da ne zaboravite onu cugu koju sam ja sinoć platila.... u bit će produktivna noć. hvala bogu pa su žene u manjini na anšim druženjima, nekako mis rcu lakše onda zavrtiti rundu

lavicMissTakebtw i meni su sino forumaši platili cugu, jel' moram odma u krevet s njima???? ili ćete dečki čekat next kafenisanje
btw ja sam danas legi platila kafu, očekujem da mi se naslika večeras u krevetu... i da ne zaboravite onu cugu koju sam ja sinoć platila.... u bit će produktivna noć. hvala bogu pa su žene u manjini na anšim druženjima, nekako mis rcu lakše onda zavrtiti rundu
hebote led bit ce guzva kod tebe koliko vidim, oces stici sve odraditi![]()
![]()
![]()
ja se uvjek pitam zast ti oces platiti cugu a nisam znao za ovaj obicaj![]()
![]()
![]()
sad mi je sve jasno
MissTakep.s. kad ćemo nas 2 na kavu sa šlagom
ops:">
mali_ivicaPa zašto više niste zajedno?