Mali brijac

Forum

Mali brijac

http://dl.net.hr/webcafe/filmici/baby_ibiza_party.wmv

Preslatko...
Daj zbog čeg je meni komp zašteko, strašno.
Jadna sva moja djeca...
dobar je mali čager,sam je mjuza užasna
justice

dobar je mali čager,sam je mjuza užasna

..ljetos na moru prijateljcin malac,,,,ma bilo koja glazba,,,,kada pocne telefon zvoniti pocne cagat,,,preslatko,,,,klinci su stvarno zakon,,,,
fairy

..ljetos na moru prijateljcin malac,,,,ma bilo koja glazba,,,,kada pocne telefon zvoniti pocne cagat,,,preslatko,,,,klinci su stvarno zakon,,,,

Jel čuješ kako kuca biološki sat? ;-)
heart3

fairy

Jel čuješ kako kuca biološki sat? ;-)

..pa iskreno mogu ti reci da da...zapravo su mi se javili tako intenzivni majcinski osjecaji...predivno,,,ja hocu dijete,,,zapravo hocu 3 djece,,,
fairy

..pa iskreno mogu ti reci da da...zapravo su mi se javili tako intenzivni majcinski osjecaji...predivno,,,ja hocu dijete,,,zapravo hocu 3 djece,,,

Znam da je,zato i pitam.
Nije to ništa loše,a u današnje vrijeme sve je moguće.
Ako želiš...Ne treba ti ni muško. :D
A ne,,,ipak bih ja to obavila na stari provjereni nacin,,,,bolje za mene,:red: ,a i za decu....
Znam ja da si ti skorz nesebično biće...ti misliš prvenstveno na djecu.Bit ćeš divna majka. ;-)
heart3

Znam ja da si ti skorz nesebično biće...ti misliš prvenstveno na djecu.Bit ćeš divna majka. ;-)

Prestani,,,rasplakat cu se,,hvaja,,,
kakav će malac tek biti za 15ak godinica... :D
stoka_unleashed

jadno dijete

...mora da je vidio tvoj avatar...:-)

Tagovi