Sad odem na wc obavljam nuzdu , dode frajer do mene i pita me dali sam gay.
Ja jos uvijek ne vjerujem, da mi se tako nes dogodilo.
Nemam nista protiv pedera ,al mislim da si trebaju trazit likove na forumima i tim glupostima za upoznavanje.
Sad odem na wc obavljam nuzdu , dode frajer do mene i pita me dali sam gay.
Ja jos uvijek ne vjerujem, da mi se tako nes dogodilo.
Nemam nista protiv pedera ,al mislim da si trebaju trazit likove na forumima i tim glupostima za upoznavanje.
Valjda mi lik htio popusit ili sam ga privuko.
Skoro novi sex skandal xD
ne kužim, je li ti bilo neugodno što jesi gej ili što nisi?!
mislim nevidim sta ti tu ima bit neugodno, valjda to sto si gay ... jer da mene to dođe neki pitat nebi mi sta imalo biti neugodno
mozda ti gejovi imaju dogovor da im je leglo u westu pa ti posto si bio tamo vjerovatno si im upo u oko pa je prvi iskoristio priliku nebi li te copio
ajde nemoj se nista stiditi, evo ja cu te prihvatiti kao takvog kakav jesi i bit cu ti frend ako nitko drugi nece i svima cu pricat kako imam gay frenda
Meni sinoć u Splitu prišao lik i pitao jel' imam možda 'spida'. Na stranu to što je možda murjak, ali ići okolo i ispitivati ljude jel' imaju brzine, ma daaaaj!
Ti mislis da ti je lik htio popusit ali ipak nisi siruran. Lik ti je uletio i sta sad, trebas bit ponosan da se svidjas i drugoj strani. Ok, razumijem da ti je malo bilo neugodno jer to nisi nikad dozivio, al kontam da je ovom drugom bilo jos gore.
taj tko te pitao vjerojatno nije procitao ovaj genijalan clanak
http://www.index.hr/xmag/clanak.aspx?id=397752
"> "> ">
još uvijek plačem
Evo, kom se ne da čitati sve, najznačajniji citat iz članka
Index.hr
7. Mimikrija je obilježje svakog pripadnika gay zajednice, ali neke stvari ne mogu se prikriti. Zapjevajte, onako grleno, sljedeće stihove: "Napadaju te sluganska pera, k'o da oni branili su sela. Miševi, iz rupa izišli. Eh, što im se povampire lica kad se vije naša šahovnica…" i upitajte sumnjivca zna li dovršiti tekst ove pjesme. Ako ne zna, to može značiti samo jedno - peder! Doduše, mogao bi biti Srbin ili Kajinov jatak, ali bilo kako bilo, na plažu nije dobrodošao.
Ponudite se da ga namažete kremom. Ako pristane, zovite policiju jer pravi muškarci ne mažu se kremicama kao kakve žene. Znate kako se kaže, "kom' je krema super, trpa se u dupe".
"24. Priupitajte ga s kojom bi glumicom iz "Seksa i Grada" najprije imao snošaj. Ovo je trik pitanje. Ako kaže Miranda ili Samantha, znat ćete da je gay i da to pokušava prikriti, jer niti jedan heteroseksualac nije gledao tu seriju. Pravi muškarci gledaju samo "Walkera: Teksaškog rendžera". "
hahahahahahaha ">
on topic: stvar je definitivno potencijalno neugodnosna bomba...pitanje je samo kakav mu je pogled bio i kuda je bio upućen...
možda se samo zajebavao...ako da - super
a, ako bi ..........e, onda ti ne bih bila u koži!stvarno!
Ja sam se već ljubila sa curom. Jest za okladu ali je super. Tak da protiv gay populacije nemam ništa protiv. Čak ponekad uveseljavaju naše živote svojim ekscentričnostima i pizdarijama.
Ja sam se već ljubila sa curom. Jest za okladu ali je super. Tak da protiv gay populacije nemam ništa protiv. Čak ponekad uveseljavaju naše živote svojim ekscentričnostima i pizdarijama.
i ja sam se ljubio sa curom
trebao si mu jednostavno baciti sapun na pod,ako se sagne i pokupi ga znas da je gay,ako ga gurne nogom da ga ti pokupis isto je gay,jedino bi bio problem ako bi ti bacio sapun i sam ga pokupio
i ja sam se ljubio sa curom
trebao si mu jednostavno baciti sapun na pod,ako se sagne i pokupi ga znas da je gay,ako ga gurne nogom da ga ti pokupis isto je gay,jedino bi bio problem ako bi ti bacio sapun i sam ga pokupio
hahahahahahahh onda je najbolje da sapun ostane na podu