Offtopic

Forum

justice

Leteci mungos

justice

sam što je problem što izgleda ne izlazim po mjestima gdje one izlaze...

I sto bi napravio i da izlazis?! Ono, primjetis ju u gradu, fino skpckanu u one moderne zlatne boje i pougljeni ten. Navecer tu istu macu skontas npr. negdje vanka unekom olumraku kako sat vremena zilavi neki Shooter's (ili koji drugi mondeni kurac za pijuckanje) i sto onda?

Dolazis do nje i ono "E, bas sam te vidio danas dok sam vozio bicikl. Ukrutio mi se. znas, nije to lako dok vozis bicikl. Jos nagnjecena prostata. I, gorko pice, a?"

Jebiga, nikad nisam kontao to "ulijetanje" ribama, odnosno zapocinjanje razgovora s nepoznatim osobama. Mislim, trijezan to nisam kontao. Pijan sam doktorirao.

he he... vidim da imamo slične ulete

I koliko cesto imate snosaje???
Circa

Tvoje pitanje neodoljivo podsjeca na upit "a, koliko ide?" djecaraca zacakljenih ociju cikama sto voze Formulu 1.

:auto:
Leteci mungos

Circa

Tvoje pitanje neodoljivo podsjeca na upit "a, koliko ide?" djecaraca zacakljenih ociju cikama sto voze Formulu 1.

LOL

nemoj teko! i on je jednom imao snošaj! :)
Leteci mungos

Circa

Ne, krivo si ga dozivio...
Pitanje sam postavio jer me doista zanima kolika je uspjesnost takve metode ulijetanja...
I da, nisi odgovorio na pitanje...
Circa

Pitanje sam postavio jer me doista zanima kolika je uspjesnost takve metode ulijetanja...

Nisi pazljivo citao sto je za posljedicu imalo pitanje usmjereno u krivom smjeru. Radilo se o ironiji i pretpostavljenom ulijetanju onih koji ulijecu.
Leteci mungos

Circa

Nisi pazljivo citao sto je za posljedicu imalo pitanje usmjereno u krivom smjeru. Radilo se o ironiji i pretpostavljenom ulijetanju onih koji ulijecu.

Eh, ja mislio da je to i tvoja praksa posto sam svjedocio jednom takvom uletu s tvoje strane...
Pa reko, da cujemo kakva je statistika...
Circa

Eh, ja mislio da je to i tvoja praksa posto sam svjedocio jednom takvom uletu s tvoje strane...Pa reko, da cujemo kakva je statistika...

Jedino cemu si ti mogao ucestalo svjedociti je, uzmemo li u obzir tvoju non-fictional situaciju, snosaj dvoje stranaca iza fosfornog premaza (ili LCD matrice), a u klasicnijem slucaju - izmedju dva para ulijepljenih stranica.
jel to prijateljsko prepucavanje?! :zbunj1:
Leteci mungos

Circa

Eh, ja mislio da je to i tvoja praksa posto sam svjedocio jednom takvom uletu s tvoje strane...Pa reko, da cujemo kakva je statistika...

Jedino cemu si ti mogao ucestalo svjedociti je, uzmemo li u obzir tvoju non-fictional situaciju, snosaj dvoje stranaca iza fosfornog premaza (ili LCD matrice), a u klasicnijem slucaju - izmedju dva para ulijepljenih stranica.

Isuse!!!
Pa cemu sada ovakva reakcija?
Zahtevam intervenciju moderatora! :)
Poppy

Vjezba, Poppy, vjezba...
Leteci mungos

Circa

Kmu... Ja sam drkadžija, kmu...
Poppy

Prijateljsko upucavanje? :hmm:

Tagovi