diplomiro
ŽIVJO!!!!!!!!!!!!!!
ODO PIT AJ ZDRAO!!!!!!!!!!!
p.s. ula la la la la
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

MonstrumJA !!!!!!!!!!!!!
ŽIVJO!!!!!!!!!!!!!!
p.s. ula la la la la
ajd uzdravljeIngo
MonstrumJA !!!!!!!!!!!!!
ŽIVJO!!!!!!!!!!!!!!
p.s. ula la la la la
iskreno se nadam da nisi na pedagoskom hrvatski)
za sve ostalo ... bravo bravo !!!

">
"> Ma ideš!... čestitam!

Ingo
iskreno se nadam da nisi na pedagoskom hrvatski)
za sve ostalo ... bravo bravo !!!

Mladjoja ti ne čestitam, čak štoviše mrzim te i ljubomorno sam đubre, dabog da upiso još jedan faks i nikad ga završio. uf al smo se napili
">

stoka_unleashedjes ti sad sretan

elaxe xe xe a starci sam lagano vidiš kak je to lijepo on diplomirao. a ja si mislim šta tu ima lijepo sad će morat radit cijeli život i dizat se svako jutro i štatijaznam i neću moć ić kod njega više na kavurnu ujutro ni ništa. prijatelj me iznevjerio i ostavio. nema tu sreće, diplomirao je a ne defloriraoMladjoja ti ne čestitam, čak štoviše mrzim te i ljubomorno sam đubre, dabog da upiso još jedan faks i nikad ga završio. uf al smo se napili
Školski primjer ojađenog i izfrustriranog susjeda.">
Nije njemu Monstrume što si ti diplomirao već kad ga sad nagaze-A vidi njega sa 2.kata,a ti ništa,samo se zajebavaš i igraš picigin!
![]()
![]()
Monstrumstoka_unleashedjes ti sad sretan
nisam još ni svjestan, kad se otrijeznim reći ću ti
marraiMonstrumstoka_unleashedjes ti sad sretan
nisam još ni svjestan, kad se otrijeznim reći ću ti
Nego,reci ti nama druže dipl.ing. sada kada si došao svjesti, hoćeš li okrenuti nekog janjca za ekipu s foruma?
betty
pridružujem se čestitkama Mons.
bazooka_joe
Ma svaka ti dala, mislim to onak', kao pohvalu za sav trud, ni u snu ti ne bih poželio da ti se nudi svaka žena na ulici, ipak imaš curu, jelte...
Šteta što nije diplagronom, al' ovak' ćeš bar znati odabrati janje![]()
lavic
znas kakav ti je to fini osijecaj, dođes tamo prije svega guzva (kao kad na spici trazis stolac za sjes a nema ga) pa se nacekas pa ti onajako ljubazna teta da nekazem baba nesto promrmlja da je nista necujes pa ti klimas glavom i onda ti ona uvali neki papir i kaze dođite na opet hahaha
i kad taj postupak ponovis jedno 133 puta mozda ti i daju neki poso a mozda i ne