Torrent problem - pomoć potrebna
Računala, znanost, tehnologija
Evil PoodinghDa, ne znam što koristiš ali meni mjuTorrent radi k'o cager ;-)
promijeni program za skidanje Torrenta...
MonstrumOnda si izgleda so nečime usjebao mrežne postavke, ili si dodjeljivao neke prioritete za programe il neko slično sranje...
koristim bit spirit i radio je savršeno do zadnjeg rušenja wina i sad me svaki drugi put jebe u zdrav mozak, nije uvjek al u 80% slučajeva jebe, isto mi se događa i sa soulseekom i sa lime wireom i sa svim programima koji skidaju nešt
Edit: eve ti link za UTorrent pa probaj šnjim.... Ja jako zadovoljan kako radi...
http://www.utorrent.com
E sad, sigurno si probao reinstalirat taj program, mislim ako nisi, trebao bi, jel možda kada si ti rušio windowse (ako si rušio samo C) je ostalo par fajlova nekih na d ili šta već imaš pa to koči sve ostalo što ide na net.
edit: nemoj reinstalirat, nego deinstaliraj sve pa onda ponovno instaliraj, jel reinstalacijom se nece obrisat sve datoteke nego samo kopirat preko ovih
nema samo rušenje C il šta ja znam, 2 dvd-a backup-a svega najpotrebnijeg ostalo sve u vražju mater
Monstrum
ja kad rušim onda brate rušim![]()
nema samo rušenje C il šta ja znam, 2 dvd-a backup-a svega najpotrebnijeg ostalo sve u vražju mater![]()
Nesto se pojebalo ,najpametnije ti je napravit system restore jedno 3-4 dana unatrag, a ako to nebude rijesilo problem i ako jako volis taj program e onda format c: i deri...
btw ja korstim auzureus vec neke 3 godine i nikakvih problema...
nake_rado
E sad kad je već ova tema tu da ne otvaram novu, jel uopće bitno preko kojeg programa skidaš neki torent, mislim jel ima razlike u brzini ili je to samo izgled i neke maalkoc drugačije postavke.
sve su nijanse
A torrente skidam preko BitTorrenta i nikada problema.. od kako su nam povećali brzinu, skinem film za sat vremena..

Sto se tice torrenta, probao sam noge, od prvih verzija Azureusa (tamo negdje 199x), preko bitlorda, bitcometa i bittorenta.
Apsolutno najjednostaviji i sa svim potrebnim mogucnostima, te ujedno onaj koji toplo preporucam svima je - utorrent.com (200kb). Nevjerojatan (s coderskog stajalista) komad softwarea. Ima multitracker skidanje - sto skidanje zna ubrzati i 10x, scheduler, jednostavno, brzo.
Od torrent pretrazivaca tu je torrentz.com, koji ima odlicnu mogucnost generiranja utorrent-ready liste svih trackera na kojima se nalazi neki file. Copy-paste te liste u utorrnet i skidanje se zesce ubrzava... ;-)
Re: Torrent problem - pomoć potrebna
slazem se u ocjeni utorrenta kao najboljeg
Leteci mungos
LimeWire je jako los p2p program i vec dulje vremena se prica da u free verziji u sebi ima spyware.
Uninstall će biti čim dođem kući, dok mi nisu počele nestajati pare s računa u banci!
A on mi je ionako služio samo za download .mp3.. Vratiti ću ja nazad e-Mule.. on mi je bio odličan za brzi download nekih pjesmuljaka..
gaap
VUZE je nakon posljednjeg upgradea nenadjebiv
Potpis....
Re: Torrent problem - pomoć potrebna
imao sam i ja slican problemcic, mislim da sam nasao negdje cak rijesenje na netu da ti torrent program promjeni MTU od Windowsa, sto je meni fascinantno bilo, vrlo.
Slijedilo je instantno brisanje torrent programcica.
Nakon toga, prijedjoh na Rapidshare(uz Jdownloader), i za 50E godisnje dobijes 25GB dnevno za skidat i kontam si da je to najbolje za skidanje bilo cega ako si vec freak za skidanje. Da ne govorim da kad skidas torrentom se prvo pomolis da onaj koji seeda s nekom pristojnom brzinom prestane seedat kad ti skines,ovak nekakv film od 700MB uz rapidshare skinem za oko sat, nema variranja speeda zbog seedanja i ostalo, tako da vrijedi svake kune, jos ako uzmes s nekim frendom... milina, malo platis a dobis puuuno.
Lijep pozdrav,
Mario
Dunba
Pozdrav,
imao sam i ja slican problemcic, mislim da sam nasao negdje cak rijesenje na netu da ti torrent program promjeni MTU od Windowsa, sto je meni fascinantno bilo, vrlo.
Slijedilo je instantno brisanje torrent programcica.
Nakon toga, prijedjoh na Rapidshare(uz Jdownloader), i za 50E godisnje dobijes 25GB dnevno za skidat i kontam si da je to najbolje za skidanje bilo cega ako si vec freak za skidanje. Da ne govorim da kad skidas torrentom se prvo pomolis da onaj koji seeda s nekom pristojnom brzinom prestane seedat kad ti skines,ovak nekakv film od 700MB uz rapidshare skinem za oko sat, nema variranja speeda zbog seedanja i ostalo, tako da vrijedi svake kune, jos ako uzmes s nekim frendom... milina, malo platis a dobis puuuno.
Lijep pozdrav,
Mario
Lijep pozdrav i tebi, Mario, tim više što kupuješ account za Rapidshare koji će uskoro početi sa filtriranjem sadržaja
Court Orders Rapidshare To Proactively Filter Content