Cim budem mogao, nabavljam štene jer mislim da bolji pas od ovog nemože bit.
Sad nakon što je frend uzeo jednog i kad sam vidio šta je to, jednostavno sam si rekao: da ga moram imat (cim budem imao uvjete za to).Pas je zakoooon
Društvo, politika
OligofreniDikobrazoid
Hehehe, predobar je.... Nego, reci ti meni jel živiš u stanu? Pošto ti malamut baš nije za to... Odnosno, ako je veći stan može, ali ga moraš šetati preko-nekoliko puta na dan. Poželjno i rastrčavanje biciklom, imaju energije ajme u sebi, a obožavaju je izbaciti....

MissTakeE tu malo griješiš.....Oni imaju zaštitni masni sloj i gustu podlaku a to ih puno bolje štiti od vrućina i zime nego neke polu i dugodlake pasmine koje su, recimo, normalne u ovim krajevima.... Lakše husky podnosi vrućinu od zlatnog retrievera, rotweillera, retrivera i sičnih pasmina ;-)
i jer bi zakonom zabranila na toplim područjima da se drže vrste kao što su malamuti, samojedi, haskiji.... to je mučenje.....

MissTakeVjeruj mi.... Znam kako izgleda moj kreten od huskya preko ljeta, a na što liči sekin retriever čim malo upekne sunce... Ovaj moj debil na moru nije htio u hlad.... Izležavao se na plaži na najgoroj sunjari i tek se povremeno bacio u more ohladiti se, pa opet ista priča
ma znam za dlaku ali opet
![]()

OligofreniDikobrazoidJe, krasni su kučci, iako su meni osobno draži Sibirski Husky-ji... Što se lajanja tiče, ne brini, nauče lajati od drugih pasa, jedino što ne laju tako često.... Al zato kad počnu urlati i zavijati.... Eeeee, to bude veselje za uši
darkmarkBaš na to mišljah... S tim što se s godinama decibeli pojačavaju
Es mislio na ovo![]()
![]()