Loona
Znam ja dobro da je za tango potrebno dvoje.. ali nas dvoje smo od super veze napravili katastrofa vezu i uopće mi nije jasno kako smo to uspjeli..
nije to tako teško, evo meni recimo to ide odlično
">Forum
Loona
Znam ja dobro da je za tango potrebno dvoje.. ali nas dvoje smo od super veze napravili katastrofa vezu i uopće mi nije jasno kako smo to uspjeli..
">Frost
Loona
nije to tako teško, evo meni recimo to ide odlično">

LoonaBar sam se nasmijala dobro..

Loona
ovo mi j prvi put da odo u offtopic.![]()

Uma
eeehh....pa nisam ni ja baš, ali vidi šta se dogodilo...drugi žuti pa si ti misli! odnosno nemoj, zapravo misli ali nemoj napisati što misliš jer bi mogla dobit žuti jer ako se tvoje mišljenje ne slaže sa moderatorovim eee tu je problem!
Loona
Ali ovo je offtopic pa smijem reći, ne? Ili i mišljenje u offtopicu mora odgovarati moderatorovom mišljenju, koje je već izrazio bacivši nas u offtopic?
MacaPapucharicapuno je tu žutih, ne sviđa mi se to...
![]()
lijepo i usrdno molim da se pobrišu ovi duplirani, s kim ću se ja dopisivati, ako tih ljudi ne bude???
osoba koja ih dijeli se uopće ne brine za mene, kmeeeeee, kmuuuuuuuu....![]()
![]()
dolje žuti!

eldiabloZato ti avatar ima kose oči???
![]()
lijepo i usrdno molim da se pobrišu ovi duplirani, s kim ću se ja dopisivati, ako tih ljudi ne bude???
![]()
dolje žuti!
pa da!!!
ni ja ne volim kineze![]()

OligofreniDikobrazoideldiabloZato ti avatar ima kose oči???
![]()
![]()
dolje žuti!
pa da!!!
ni ja ne volim kineze![]()

morgan
nekad je doniranje spašavalo stvar...evo po 300 kikača obojima...bar jedan žuti bi vam mogli pobrisat...
morgan
nekad je doniranje spašavalo stvar...evo po 300 kikača obojima...bar jedan žuti bi vam mogli pobrisat...
morgannekad je doniranje spašavalo stvar...evo po 300 kikača obojima...bar jedan žuti bi vam mogli pobrisat...
Umajaoooo........nemam rijeci! hvala vam puno! vratit cu vam cim mi skinu žuti! stvarno ste me iznenadili
, mogli bi pokreniti akciju za nas žute pa baš da vidimo hoce upaliti!
nake_radoneda nam nisu skinili neg ćemo i crveni dobit