Offtopic

Forum

Ja ću ti za 1000 ojra lajat, lizat, pišat iza drveta, mazit se, jest čapi, ma šta god hoćeš.

Re: cijena čivauve

LOL LOL
nake_rado

Ja ću ti za 1000 ojra lajat, lizat, pišat iza drveta, mazit se, jest čapi, ma šta god hoćeš.

oš trčat za kujama???
MissTake

nake_rado

oš trčat za kujama???

Za kujama on trči i besple LOL
zato se i prijavio za nogoš, ima kondiciju
mali zna posao
nisam mogao šutit al stvarno za te pare si moš kupit i psa
i janje
monya

nake_rado

:lol: :lol: :lol: lud si majke mi e a sto se tiče azila i ja bih ali imam malo dijete pa ne mogu samo tako uzet nekog velikog đukca da mi dijete pojede trebam ovakog malca jednog ali ako spustis cijenu setam ja i tebe pored drave :D :D :D

Imaš malo dijete, pa njega izdresiraj da laje, i eto, malo je, laje, puno sere, dobro ajde ne čuca kuću, ali sve ostalo je ko pas, znači tvoji problemi su rješeni :D
A za ovo da me šetaš, upozoravam da neću nosit brnjicu, jel mislim, to bi mi smanjilo mogućnost lizanja kuja, ovaaaj lajanja na njih.
prvo moje djete ne laje i malo je ruzno reči da sere molim te oko tog ono pripazi ruzno je a ona slika gore ma neaju oni tolika jaja ima ga susjeda ovo je photoshop e a dali si i dobar čuvar kuča več kad kupujem da znam sve karakteristike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tagovi