Cijena ulaznice: u pretprodaji 50,00 kn, na dan koncerta 60,00 kn.
Prodajna mjesta: Bastion & General von Beckers.

Osijek

zerosJa čuo da si ti pogrešno čuo.

Mrki_2004
ma vjerojatno će bit otvoren i onaj drugi dio gdje je bilo otvoreno i za novu godinu
ko zna
sabaop op op počelo je počelo! ko im jebe mater svejedno nisam išo u taj bastion
darkmark
Ajde recite svi: pa zar osijeku netreba jedan veliki disco club u kojem ce se vrtit u jednom djelu komercijala u drugom underground produkcija i td.
Frost
darkmark
Ajde recite svi: pa zar osijeku netreba jedan veliki disco club u kojem ce se vrtit u jednom djelu komercijala u drugom underground produkcija i td.
Ne.
Monstrumsabaop op op počelo je počelo! ko im jebe mater svejedno nisam išo u taj bastion
upravo tako![]()
jebe mi se živo ionak općenito ne idem u tu smrdljivu tvrđu međ čobane slušat cajke
darkmark
A treba 5 klubova u kojem pice narodnjaci??
Ajde obrzlozi svoje NE...
darkmark
LugarŽalosno, al' istinito.... Od ranih godina odgajamo debile.... Jučer mi se pored kuće četiri klinca igraju loptom, pri čemu jedan od njih nonstop s mobitela pušta teške cajke, a sva četvorica pjevaju uz "podlogu".... Katastrofa
A ja seljak kupio Citroena...
Trebo sam uzet novog Golfa II. sa potkovom na hladnjaku i opalit cajke kroz grad pa sve putem do Bastiona na Daru Bubamaru. I još se provest kroz korzo...![]()
Sve je to s Bastionom i bilo za očekivat, bilo je pitanje ne dana već minute...
OligofreniDikobrazoid
LugarŽalosno, al' istinito.... Od ranih godina odgajamo debile.... Jučer mi se pored kuće četiri klinca igraju loptom, pri čemu jedan od njih nonstop s mobitela pušta teške cajke, a sva četvorica pjevaju uz "podlogu".... Katastrofa
A ja seljak kupio Citroena...
Trebo sam uzet novog Golfa II. sa potkovom na hladnjaku i opalit cajke kroz grad pa sve putem do Bastiona na Daru Bubamaru. I još se provest kroz korzo...![]()
Sve je to s Bastionom i bilo za očekivat, bilo je pitanje ne dana već minute...
![]()
Leteci mungosCemu nervoza?!
Uskoro se otvara renovirani KMT, drzimo samo palceve da nece biti sranja i klanja medju voditeljima i klub bi mogao zadovoljiti onaj dio trzista koji najdramaticnije dozivljava cajke u Bastionu. Mozda ce promjena programa u Bastionu pokazati da potraznja za cajkama i nije bas toliko velika, a tada ce neka druga (trenutno cajkaroska) mjesta u gradu opustjeti i biti prinudjena na promjenu repertoara.
Bastion sam posjetio samo par puta, uglavnom za posebnih prigoda, tako da mi nece nedostajati "urbana" glazba u njemu.
Dok postoje Tufna, Big ben i soon-to-be Mini Teatar, imat ce se gdje izaci.
kromosombastion posluje sasvim dobro, vikendima je skorz popunjen, hajde da je slaba posjećenost problem shvatio bi, ali ovakvi potezi.. odraz našeg glupog mentaliteta..
maniche
kromosombastion posluje sasvim dobro, vikendima je skorz popunjen, hajde da je slaba posjećenost problem shvatio bi, ali ovakvi potezi.. odraz našeg glupog mentaliteta..
popunjenost ne garantira profit.
ja tamo vidim 90% klinaca koji ne piju ništ ili popiju 1 cugu.
ovakav potez je odraz mentaliteta, ali ne vlasnikovog nego ljudi u ovom gradu.
cajke su to što se traži, a on se prilagođava tržištu.
rmb/hip hop/klubska glazba privlači djecu bez love.
rock i alternativa privlači uglavnom studente bez love.
cajke privlače kretene s lovom .
računica je jasna.
Monstrum
pogodite gdje će čobani željni akcije (čitaj njih 10 prebijaju dvojicu) sad moći za manje vremena otići nakon što se naliju ko pičke naslušaju cajki i nažderu kod joze
Monstrum
pogodite gdje će čobani željni akcije (čitaj njih 10 prebijaju dvojicu) sad moći za manje vremena otići nakon što se naliju ko pičke naslušaju cajki i nažderu kod joze
FIONA555Noviteta u Bastionu svakako ima, pa krenimo redom...
Prvo je otvorenje ljetne terase ove subote 07.06.2008. godine, svi su pozvani da uživaju u ugodnom ambijentu uz r'n'b, funk, disco, hip-hop, house, reggae, jazz, blues, CAAAAAJKEEEEEEEEveČeri...
FIONA555
Noviteta u Bastionu svakako ima, pa krenimo redom...
Prvo je otvorenje ljetne terase ove subote 07.06.2008. godine, svi su pozvani da uživaju u ugodnom ambijentu uz r'n'b, funk, disco, hip-hop, house, reggae, jazz, blues, većeri...
Drugo je gostovanje Dare Bubamare 20.06.2008. godine čime club Bastion na simboličan način označava promjenu glazbe.
maniche
ovakav potez je odraz mentaliteta, ali ne vlasnikovog nego ljudi u ovom gradu.
cajke su to što se traži, a on se prilagođava tržištu.

lavicmeni je nejasna cinjenica zasto su ljudi koji slusaju cajke idioti, cobani i neznam kakvim ih sve nazivima ne nazivate?
sta su to ljudi druge klase? a vi koji slusate strano ste naj naj ???
Lugarlavicmeni je nejasna cinjenica zasto su ljudi koji slusaju cajke idioti, cobani i neznam kakvim ih sve nazivima ne nazivate?
sta su to ljudi druge klase? a vi koji slusate strano ste naj naj ???
Pa i narodnjaci su strana glazba, samo što je jezik jako sličan hrvatskom.
I mi ne nosimo pištolje u birtije...

Monstrum
ja sam jednom nosio pištolj u birtiju
LugarMonstrum
A jesi puco?
MonstrumLugarMonstrum
A jesi puco?
tad ili inače jel pucam kad imam pištolj u ruci?
Monstrum
ne![]()
al inače volim pucat iz oružja vatrenog![]()
DonQuijote
pih, lako pucat iz vatrenog oružja. pucaj iz hladnog, šerife!
Mrki_2004
fiona,a nigdje nepise koliko kostaju ulaznice,jel to moguće da je bespla upad

FIONA555Danas se ulaznice puštaju u prodaju.
daddylonglegs
rađe bi si s tih 50 kn obriso dupe
bazooka_joedaddylonglegs
rađe bi si s tih 50 kn obriso dupe
Ne, ne, ne, dođi pred bastion pristojno obučen, i s 50 kn novčanicom pripali cigaru![]()
Da vidiš kako droce skaču!
daddylonglegsma doci cu ja u bastion i pocet pucat, majku im jebem maloumnu, jebeni cajkarosi i jeftine kurve
treba napravit ciscenje u ovom gradu
daddylonglegsja mislim da si ti maloumna seljacina, i sta s tim?
pablo_escobarja mislim da je monstrum najveci madafaker.i vi svi serete protiv cajki a slusate 100% neki srpski rep rok il tako nesto,zato ne pricajte pizdarije i sutite.
MissTake
ja znam da je jedan zakleti anticajkaroš završio sinoć u patici sa još nekima
a meni kenjaju jer sam prije izlazila na cjake
jea right
MissTake
ja znam da je jedan zakleti anticajkaroš završio sinoć u patici sa još nekima
a meni kenjaju jer sam prije izlazila na cjake
jea right

pablo_escobari vi svi serete protiv cajki a slusate 100% neki srpski rep rok il tako nesto,zato ne pricajte pizdarije i sutite.
Mrki_2004
Gostovanjem Dare Bubamare 20. lipnja 2008. club Bastion na simboličan način označava promjenu glazbe.
![]()
MissTake
btw što znači 1 floor
durgi je blakon ili ja ne znam kako bastion izgleda
FIONA555
1 floor je prizemlje, unutrašnjost Bastiona.
Ovo je 2 floor, odnosno terasa na kojoj se pušta strana glazba.
Dakle, za svakog pO NeŠtO...
FrostImaj ja još i bolji.... Neka na ulazu dijele pištolje (9mm automatik neki, svejedno koji), a uz svaku kupljenu cugu neka bonus bude puni klip municije (parabellum, dum-dum)
imam ja prijedlog, kako je bilo veliko otvorenje nek bude i veliko zatvaranje
užas

OligofreniDikobrazoidImaj ja još i bolji.... Neka na ulazu dijele pištolje (9mm automatik neki, svejedno koji), a uz svaku kupljenu cugu neka bonus bude puni klip municije (parabellum, dum-dum)
I brzo bi problem biJo riješen
">faktor-xApeliram na redakciju portala osijek031.com da uopće ne objavljuju vijest o ovakim događajima!!! ne dajte besplatnu propagandu!!!
OligofreniDikobrazoid[ Imaj ja još i bolji.... Neka na ulazu dijele pištolje (9mm automatik neki, svejedno koji), a uz svaku kupljenu cugu neka bonus bude puni klip municije (parabellum, dum-dum)
Evil PoodinghMa imaj većina, al mora pokazati... Ako štoljpi nije lijep ili je premaloga kalibra - mora ga ostaviti u garderobi, a unutra nositi propisani kalibar lijepog dizajna
OligofreniDikobrazoid[ Imaj ja još i bolji.... Neka na ulazu dijele pištolje (9mm automatik neki, svejedno koji), a uz svaku kupljenu cugu neka bonus bude puni klip municije (parabellum, dum-dum)
Ma ne trebaju pištolji, to već imaju, daj sam goriva, tj municije![]()

Lugar
U svakom slučaju ko želi ići na narodnjake saznat će bilo gdje, a nama kojima se to ne sviđa ne moramo ići...
faktor-xLugar
U svakom slučaju ko želi ići na narodnjake saznat će bilo gdje, a nama kojima se to ne sviđa ne moramo ići...
I jedan spašeni život je puno!