Ja i cura smo prekinuli nakon 2 godine veze a stvari su se odvijale ovako.Ona je u zadnja 4 mjeseca postala druga osoba, nije imala vremena za nista, i sve ju je smetalo(razni problemi oko faksa ,kuce i td).Postala je hladna i td.Ja sam recimo zbog toga ludio i kad god bi je pitao sta ti je ili da mi objasni uvijek je sutila ili nije bila iskrena.Nekad sam znao iskamčit od nje nesto ali uglavnom ona u većini slučajeva nije imala snage da otvori srce kad joj je tesko.Postaje led prije prekida i konacno mi govori da cemo prekinut ,da se ohladila i td , te zbog par razloga kao sto su moja ljutnja kad je neraspolozena, nerazumjevanje u nekim situacijama i td.Fora je u tome sto smo oboje znali pizdit i sve ok.Ja sam poslje presao preko toga ,a nekad ona.Svaka svadja je bila poslje rijesena i onda sad ona puca.Nakon par dana se mirimo uz moje moljakanje da se sredi da moramo pricat i da ce sve bit ok.Da nema smisla...bla bla.Ali nakon sto se mirimo ona nepokazuje onu "zainteresiranost" za mene kao sto je to bilo kad je sve bilo ok.I ja nakon 5 dana vidim da to nema smisla ,da se ja trudim a da nju boli djon i nazivam je i govorim kako ipak sve nema smisla i prekidamo na sto onda daje potvrdan odogovor tipa kako i ona to zeli.Oboje smo vodenjaci.E sad znam da joj nije svijedno kao ni meni i volim ju...Odlucio sam da je necu zvat jer sam joj rekao koliko je volim nakon prvog "prekida" a njoj to kao da nista nije znacilo i onda kao sto znate ja pucam i prekidamo.
E sad dali pustiti da vrijeme pokaze svoje....Sta radit i kako se ponasat.
Frendovi su rekli ili ce joj doc u glavu ili ne, kao pusti je.
3 dan je kako nismo zajedno,,nismo se culi osim kad se ona javila isti dan kad smo prekinuli i rekla kako joj je zao zbog sve i kako cu joj uvijek bit u srcu.
ja sam odgovorio sa slicnom porukom..
Volio bih bit s njom i da se oboje na neki nacin sredimo....ali mislim da sam napravio puno da joj pokazem kako mi je stalo a ona nist.
Aj plizz help ljudi ,...
">
)