Katakombe

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Katakombe

edit,brisi

Re: Katakombe

Kosnik

...tip ide na to da si gol i ne stignes reagirat u situaciji...

Gle, ako jebeš ima logike da si gol, ili u najgoru ruku polugol...

Moj savjet: promjeni lokaciju jebanja...
Pa dajte voajeri,pustite ljude da se u miru ševe,kad već nemaju praznu gajbu,sram vas bilo što ih ometate...
marrai

Pa dajte voajeri,pustite ljude da se u miru ševe,kad već nemaju praznu gajbu,sram vas bilo što ih ometate...

pa dajte ljudi pustite voajere da na miru gledaju, di će ak ne u katakombama! ;)

jl
marrai

curka,prije nego krenes isfuravat neku duhovitost,zapitaj se kak bi ti bilo da dozivis istu stvar.
mene zivo zaboli ali mi se cura sasrala kao sto bi vjerovatno i ti.

postedi me samo odgovora da ti to ne mozes dozivjet jer imas svoju gajbu.
Kosnik

marrai

curka,prije nego krenes isfuravat neku duhovitost,zapitaj se kak bi ti bilo da dozivis istu stvar.

ajme Korisniče sa 3 posta, oprosti što sam se usudila našalit na jednoj ovako goruće ozbiljnoj temi! :roll:

Kosnik

...ima lokacija puno,nije to bitno.ja cu ostati tamo i znam sta cu napravit slijedeci put,cisto zato sto sam se zainatio sad...

Znači sada je postalo osobno... :)

Ima nas dosta kome se to dogodilo. Sva sreća pa sada više ne moram jebavat po autu već mogu u stanu. Onako prije bilo je problema i sa voajerima, pa ti stari nađe žemske gaće pod sjedalom, pa fleka, pa otisak ruke/noge na staklu itd. Moram priznat da je sada puno bolje. Ima više mjesta...
Poppy

ajme Korisniče sa 3 posta, oprosti što sam se usudila našalit na jednoj ovako goruće ozbiljnoj temi! :roll:

"Korisnik sa 3 posta" je vjerojatno član dosta dugo na forumu al je otvorio novi profil da ostane u tajnosti... Vjerojatno misli da bi ga sprdali ako otkrijemo tko je zapravo, što vjerojatno i bi premda tema ima ozbiljnost. Bez ljutnje Korisnik... :)
Kosnik

marrai

ti to ne mozes dozivjet jer imas svoju gajbu.

Da lega,u pravu si!

ps. uopće mi nije bila namjera sprdati tebe ili neke druge koji se tamo sastaju,
nemam iskustva sa tom lokacijom pa ti ne mogu niti dati ozbiljan savjet.
Poppy

Kosnik

marrai

ups, a vid mene! ja se branim, a nisam ni prozvana! a nemam ni pms! :D
hehe,ma nek' si ti njemu rekla Poppy :)
i kad si opet tamo da dođemo gledat kak "rješavaš" lika :D
misstake ponesi kokice, ja ću cugu
Poppy

Kosnik

marrai

sta znaci broj upisa iskusna forumasice?on odrazava moj intelekt ili?

lugar,nemam ovdje drugi acc,nemam se zasto skrivati...
Kosnik

Poppy

Kosnik

marrai

sta znaci broj upisa iskusna forumasice?on odrazava moj intelekt ili?

naravno! a što drugo?! postovima do nobelove nagrade! navali narode! ;)
brisano..
2 upisa imaju veze s temom.vecini je tu stvarno dosadno u zivotu
I imamo orgije.
faktor-x

E taj bi film i ja voljela gledati :lol:
faktor-x

ti dobro znaš da se ja palim samo na biznismene i burek
a sutra idem u obećanu zemlju jesti ćevapa i bureka

cijeli cijelcati vikend, pozzdravljam i forumaša koji vrnut u baščaršiju da samnom popije kaficu

ajd nu huliganu, ionako imaš višak baklji pa ćemo raditi dernek...
samo en znam kaj će sad mladež delovati kad nam gorivo poskupljuje
gledam večeras Hrgica kalkulira, euro, dolar, super, dizel i završi na plinu...

majke ti nemam za gajbu, nemam za gorivo
što nam ostaje

Negdje se može gledati bespla sex? Dolazim! I donosim kokice.

Ja donosim pivo...
1step2far

Negdje se može gledati bespla sex? Dolazim! I donosim kokice.

A netko danas još plaća sex??? :D
bolje se seksajte nego da planirate gledanje... :D
kasno sam pogledala ovu temu, vidim da je početni post obrisan...ali sam nekako iz konteksta skontala da je netko nekoga gledao pri obavljanju sla(do)s(tras)nih radnji negdje oko katakombi...ako ne griješim...

neugodna situacija, svakako, ali nije li se to gotovo svakome dogodilo??

meni je svojevremeno policajac svijetlio lampom kroz prozor usred ševe!!! :shock:

dobro pa nije pokucao, zatražio osobne i pitao nas za razlog boravka tamo! LOL

a bilo je još situacija... ;)

ako se ništa gadno nije dogodilo, treba se nasmijati i sve to lijepo prepričavati kao anegdoticu...

život je lijep, sex je sladak, a na zabranjenim ili javnim mjestima još je i slađi! ;)

Aj, a meni promakao najzanimljiviji dio, sve nješt´ obrisano, obrisano...

Katakombe

samo malo kakve ovo veze ima sa katakombama sex i katakombe su dvije najrezbvojenije stvari. pa jel znate sta su katakombe.

zeus-cro

samo malo kakve ovo veze ima sa katakombama sex i katakombe su dvije najrezbvojenije stvari. pa jel znate sta su katakombe.

samo malo...reci da se zajebavaš...jel?
meni samo jedno nije jasno oko ovih koji "nemaju svoju gajbu". Kakvi su to starci koji brane sinu dovesti djevojku kuci?
Moji gotovo da transparente razvijaju kada je tako nešto u pitanju.

adebisi-jug2

zeus-cro

samo malo...reci da se zajebavaš...jel?

ne ljuti se na čovjeka, vidiš da mu je lokacija Sesvete...
ne zna čovjek da su katakombe kod nas jedan od glavnih jebodroma...
dakle, katakombe, obilaznica, parking kod ZOOa...
(nastavite niz... ;) davno je bilo kad sam ja po njima išla LOL )

E jebi ga, ja se još nisam seksala u Osijeku. No, sve zapisujem, pamtim, bilježim...

1step2far

E jebi ga, ja se još nisam seksala u Osijeku. No, sve zapisujem, pamtim, bilježim...

pusti bilješke počni se sexat!!!!!! :D
allegra

bolje se seksajte nego da planirate gledanje... :D

Pusti sex, idemo probati nešto novo, nešto divlje - recimo gledanje... :D
Jebodrom naudaru ha?
ee hvala ti na objašnjenju o tim "katakombama" jer svi imate vise godina od mene i to sto posto a i zivim daleko od vas
Vidim da je tema jako davno otvorena !! (nevidim prvi post) no da neduljim .. .

Bolesnika ima jos, nocas mi se neki lik doseto doslovno do auta ,prvo sam mislio da je neka sjena kasnije ga je djevojka vidjela kako odlazi ... a na katakombama nema zive duse vise ?! .. dobro jedan auto otisao prije mene .. sto se tu dogadja ??

ozbiljno ljudi ,kad si polu gol (ili gol) i dolazi ti neki frik do auta (vani pada kisa i snijeg i 1 je stupanj) .. ovo je prebolesno !!!!

Molio bi da se netko nadoveze na temu sa slicnim iskustvom ? i di su nestali svi ljudi ?
Pa imaš u Josipovcu sobe po 50kn, bilo ti je tu na portalu, pa eto, svako 25 i seksajte se cijelu noc :)
Evil Poodingh

Pa imaš u Josipovcu sobe po 50kn, bilo ti je tu na portalu, pa eto, svako 25 i seksajte se cijelu noc :)

Vrlo korisna informacija :lol: ,al auto ipak ima svoje cari ,vani si u prirodi ,negledas 4 zida (nije sve u seksu .. odnosno je .. al ima nesto i u ambijentu) .. al da neduljim ..

Ma cudno mi je (po postovima forumasa) da taj vojaer (ili ta dvojica) vreba vec 3 godine .. prije pola godine sam vidio tamo dvije policiske oktavije i maricu ..

malo me strah ako je on tamo 3 godine ,neznam da li je svaki dan ,al samo je vremena kad ce htjet napravit nesto vise od gledanja ,da ne bi nebi netkog ozljedio ..

Razmisljo sam o tome kako bi mu se moglo stat na kraj ,posto sam procitao da su ga i prebili i da to nije pomoglo .. legalnim putem nevidim rjesenje .. a da netko zavrsi u zatvoru zbog budale opet nema smisla ..

Tagovi