Preobrazba
Jednostavno pitanje za vas: dakle, forumašice, što biste sve radile kad biste mogli biti muško na neko vrijeme i naravno, forumaši, što biste sve radili da možete biti ženska čeljad?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
i to na velikonake_radoeee da sam žemsko sigurno bi kupio milijun torbica i još tolko cipelica naravno da mi idu uz torbicu a i boju očiju, jel di bi svijet otišao da se to ne slaže
MissTake
nake_radoeee da sam žemsko sigurno bi kupio milijun torbica i još tolko cipelica naravno da mi idu uz torbicu a i boju očiju, jel di bi svijet otišao da se to ne slaže
nemaš problema
posudim ti ja, ako baš ništa ne možeš upariti
ajd dođi večeras do mene pa ćemo si lakirati noktiće, slušati seku aleksić i after party: tuča jastucima

nake_rado
a a a, jel bi mi i kosu htjela ispeglat, a jab noktiće u rozu tako da pripremi puuno boje, donjet ću ja malu kanticu jupola, sam reci koju bi ti boju htjela, aaa kad krenemo tračaat uujujuj
1step2far
MissTake će biti moj svodnik. Fifti fifti.
adebisi-jug2ja da sam žensko na jedan dan,volio bi dobit mengu...baš da vidim na šta se dame toliko žale...nije valjda to toliko loše
...NEMOGUĆE...
Lugaradebisi-jug2ja da sam žensko na jedan dan,volio bi dobit mengu...baš da vidim na šta se dame toliko žale...nije valjda to toliko loše
...NEMOGUĆE...
A i ti baš izabereš najgore dane kada bi bio žensko. Ko će te jebat krvavog?
1step2farpa nemoras se ti depilirat ni ako si zensko
Uh, ako bi išta voljela, voljela bih biti muško da se ne moram depilirati svaki čas.
adebisi-jug2Lugaradebisi-jug2ja da sam žensko na jedan dan,volio bi dobit mengu...baš da vidim na šta se dame toliko žale...nije valjda to toliko loše
...NEMOGUĆE...
A i ti baš izabereš najgore dane kada bi bio žensko. Ko će te jebat krvavog?
ne ne bi me jebali...jebo bi sam sebe ako nitko neće...al ima...i ti bi da ti se ponudimsto posto
tux1step2farpa nemoras se ti depilirat ni ako si zensko
Uh, ako bi išta voljela, voljela bih biti muško da se ne moram depilirati svaki čas.
1step2fare pa druga stvar je to sto nema od toga nista ljepse,al nemoras se ti brijat,bila ti musko ili zensko
tux1step2farpa nemoras se ti depilirat ni ako si zensko
Eh, Tux, ništa ljepše od glatke mekane kože, nije uzaludan trud, ali kad to vrijeme pomnožiš sa cijelim životom ispada puno vremena za banalnosti.

allegra
sjedila bi i plakala!
...
hmmm... da sam žensko... pa bio bih sretan samim time što bi shvatio ženska razmišljanja jel...![]()

Mladjohodala bi gola po gradu i iskakala iz grmlja
insomniaU tebi ili na tebi?
Ja mislim da bi mene pišo najviše veselio!

OligofreniDikobrazoid
insomniaU tebi ili na tebi?
Ja mislim da bi mene pišo najviše veselio!
![]()

nake_radoNe onda mora ovako, prvo se iskenjaš i isprdiš da riješiš sve životne probleme, nakon toga moraš podići hlače, i šta nakon toga ide, naravno popraviš pišu i jaja, malo te svrbi šupak od tolkog sranja pa malo počeškaš, ee tek onda i ono pravo i ono što te u biti najviše zadovolji
fairyDa sam muško na kratko vrijeme pokušala bih si odgonetnuti sve one muške fore koje ne razumijem kao žena tipa,,,prdac,,,,višesatno kenjanje,,,,popravljanje jaja i piše u hlačama (znate ono što muški stalno rade),,,češkanje pakšua,,,i naravno bacila bih drkicu da vidim kako je,,,,zapravo to bih prvo napravila,,,
fairyDa sam muško na kratko vrijeme pokušala bih si odgonetnuti sve one muške fore koje ne razumijem kao žena tipa,,,prdac,,,,višesatno kenjanje,,,,popravljanje jaja i piše u hlačama (znate ono što muški stalno rade),,,češkanje pakšua,,,i naravno bacila bih drkicu da vidim kako je,,,,zapravo to bih prvo napravila,,,

Mladjohodala bi gola po gradu i iskakala iz grmlja

pumpkin
I jab obukla mantil i iskakivala, nek svi vide mog novog pišu!
Lugarpumpkin
Znaš takvi ljudi znaju bivat prebijeni...
pumpkinLugarpumpkin
Znaš takvi ljudi znaju bivat prebijeni...
Sprijeda il' otpozadi?...
1step2farSve mi diraj, samo novu kitu ne diraj, jel tako Pumpkin?
morganšta ste opterećene kitama? kao da je to najbolja stvar kad si muško...gdje su oni užici jutarnjeg brijanja,dlakavih nogu,guzice (češkanje istog), nebrige kako izgledaš i šta'š obuć',nezamaranje noćnim i dnevnim kremama,čupanjem obrva,unaprijed oprošten šovinizam...
"> Znam ja i takvih žena...
">pumpkinmorganšta ste opterećene kitama? kao da je to najbolja stvar kad si muško...gdje su oni užici jutarnjeg brijanja,dlakavih nogu,guzice (češkanje istog), nebrige kako izgledaš i šta'š obuć',nezamaranje noćnim i dnevnim kremama,čupanjem obrva,unaprijed oprošten šovinizam...
"> Znam ja i takvih žena...
">

Delfinja da sam zensko onda bi bio zena nogometasa..nemoras raditi apsolutno nista da budes popularan i pun para
Da sam musko bila bih nogometas, vidis kak su oni popularni i puni para.
morganšta ste opterećene kitama?
morganmaca & pumpkin ...svaka čast na komentarima,izmamiste mi osmjeh...evo svakoj kikirikija